- 5 Aralık 2023
- 161
- 319
- 23
Ay hadi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzukızşar günaydın son 1 resmenyarın sezeryan olacağım

İyi olunca bize de haber verin merakta kalırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzukızşar günaydın son 1 resmenyarın sezeryan olacağım
Şimdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım![]()
Ayyy çok heyecanlı sağlıkla gelsiinn![]()
Heyecan basmıstır şimdi allahım son gün kaynanam ve kayınpederi evde bırakıp dışarıda gezcem ben ya sonra üç çocuk ile ne zaman çıkabilirim Allah bilir
Çok teşekkür ederim evet heyecan bi basıyor bir gidiyorAy hayırlı olsun kavuşuyorsunuzbizi de haberdar et
![]()
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızşar günaydın son 1 resmenyarın sezeryan olacağım
İnşallah çok iyi geçer doğumunuz, sütünüz de çabucak gelirÇok teşekkür ederim evet heyecan bi basıyor bir gidiyorinşallah sütüm de hemen gelir tek çekincem o
![]()
Çokk kolay ve güzel bir doğum diliyorumkızşar günaydın son 1 resmenyarın sezeryan olacağım
Ya yerimEki Görüntüle 3563319
Benim heyecanlı bebik yine gelmek istiyor gibi.
Bugün 36+6, doktorumuz 3 günde 1 gel dedi. Her an gelebilirmiş![]()
Her şey hazırYa yerimartık gelebilir haftası tamamdır
herseyın hazır değil mi
![]()
Vakti geldi zatenEki Görüntüle 3563319
Ben çok araştırdım iki yerle görüşüp fiyat aldım ortalama 20-25 bin civarı saklama ücreti var yıllık kirası değişiyor biraz maliyetli bir şeyKızlar bebeğinin kordonunu ve kordon kanını bankada saklamayı düşünen var mı varsa fiyat aldınız mı sizce gerekli mı? Doğuma günler kala aklıma takıldıhiç de araştırmadığım bir konu
Çok hafif ama sancı bence dirensin biraz dahaEki Görüntüle 3563319
Bizimki 30. Haftada plasentasindan kısmen ayrıldı. Risk grubundayız. Bu haftalara geldigimiz için bile çok şükürÇok hafif ama sancı bence dirensin biraz daha
Günümüz normalde aynı benim geçen sefer böyle 40 değil ama 60 Lara çıkıyordu ama düzensizdi sizinki kısmen düzenli görünüyor. Ben de yarın ve haftaya perşembe gidicem bişi olursa cumaya acil olmazsa bayramın ertesi gününe gün verdiler bakalım
Ya ben de inanilmaz heyecanliyim ilk gebelik oldugu icin beni ne bekliyo onu da hic bilmiyorum belki de bilmemek daha iyidirKızlar ya çok heyecanlıyım. İlk gebeliğim çok zordu psikolojim bozuktu böyle evde bir bekleme süreci olmamıştı inanın hamileliğimde dair fotoğraf bile yok denecek kadar az. Hep hastanede serumlar ilaçlarla doğumu engellemek geçti. Bu gebeliğim de zor ama ilkine göre şükürler olsun daha iyiyim. Bebeğin eşyaları hazır şimdi. Benimkiler de yıkandı eşime bile yeni şeyler aldım yıkadım hastanede giysin diye. Oğluma da aynı şekilde. Bir tek bizim eşyaların ütüsü kaldı bir de dezenfekte edilecek şeyler.
İnşallah sağlıkla tamamlanır bu süreç. Hep doğumu düşünüyorum. Sezaryen olacak ilk bebeğim erken doğduğu için izlemek amaçlı bir gün kuvezde kalmıştı. İnşallah şimdi sağlıkla doğar d hemen kucağıma verirler. Öyle çok ihtiyacım var kiAllah'ım hepimizi sağ salim kavuştursun
![]()
Hayırlı olsunKizlar doğum oldu bebegim yogunbakimda kuvezde solunum sıkıntısı varmis gittim gördüm ama daha emzirmeye başlamadim bnmde agrilarim var zaten yarin doktor bilgi vercek inşallah güzel haberler duyariz
Var mı herhangi bi belirtiniz. Ben de normal düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama bi belirti vs yok siz bi iki güne gelir diyince acaba nasıl dedimYa ben de inanilmaz heyecanliyim ilk gebelik oldugu icin beni ne bekliyo onu da hic bilmiyorum belki de bilmemek daha iyidir
Bir kac gun icinde dogar gibi duruyo benimki normal olacak bi terslik olmazsa benim de tek dilegim saglikli olsun hemen yanima versinler
Hepimizinki saglikla dogsun![]()
Sizin de 30-32 civarı sancılarınız mı vardı? Burada yazmıştınız istirahat vermişlerdi sanki..Ya ben de inanilmaz heyecanliyim ilk gebelik oldugu icin beni ne bekliyo onu da hic bilmiyorum belki de bilmemek daha iyidir
Bir kac gun icinde dogar gibi duruyo benimki normal olacak bi terslik olmazsa benim de tek dilegim saglikli olsun hemen yanima versinler
Hepimizinki saglikla dogsun![]()
Bilenler de vardir 31. Haftadan beri açılmam ve sanci vardi ilacla durduruluyordu bazen serumla igneyle. Artik doktor daha fazla durmasin strese girebilir ilaca ragmen sancin cikiyor Keselim dedi ilaclari kesince gelecegini varsayiyor. 3 kere falan acilma bakildi o ara cati muayenesi de yapmis o da iyiymis vs.Var mı herhangi bi belirtiniz. Ben de normal düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama bi belirti vs yok siz bi iki güne gelir diyince acaba nasıl dedim