• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    122
Şimdiden hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤️
Ayyy çok heyecanlı sağlıkla gelsiinn🥰🥰🥰

Heyecan basmıstır şimdi allahım son gün kaynanam ve kayınpederi evde bırakıp dışarıda gezcem ben ya sonra üç çocuk ile ne zaman çıkabilirim Allah bilir
Ay hayırlı olsun kavuşuyorsunuz😍 bizi de haberdar et 🙏
Çok teşekkür ederim evet heyecan bi basıyor bir gidiyor 🤣 inşallah sütüm de hemen gelir tek çekincem o ☺️

17424749577303613236174461501641.webp

Benim heyecanlı bebik yine gelmek istiyor gibi.
Bugün 36+6, doktorumuz 3 günde 1 gel dedi. Her an gelebilirmiş 🥹

Kızlar bebeğinin kordonunu ve kordon kanını bankada saklamayı düşünen var mı varsa fiyat aldınız mı sizce gerekli mı? Doğuma günler kala aklıma takıldı ☹️ hiç de araştırmadığım bir konu

Kızlar ya çok heyecanlıyım. İlk gebeliğim çok zordu psikolojim bozuktu böyle evde bir bekleme süreci olmamıştı inanın hamileliğimde dair fotoğraf bile yok denecek kadar az. Hep hastanede serumlar ilaçlarla doğumu engellemek geçti. Bu gebeliğim de zor ama ilkine göre şükürler olsun daha iyiyim. Bebeğin eşyaları hazır şimdi. Benimkiler de yıkandı eşime bile yeni şeyler aldım yıkadım hastanede giysin diye. Oğluma da aynı şekilde. Bir tek bizim eşyaların ütüsü kaldı bir de dezenfekte edilecek şeyler.
İnşallah sağlıkla tamamlanır bu süreç. Hep doğumu düşünüyorum. Sezaryen olacak ilk bebeğim erken doğduğu için izlemek amaçlı bir gün kuvezde kalmıştı. İnşallah şimdi sağlıkla doğar d hemen kucağıma verirler. Öyle çok ihtiyacım var ki🙏🏻 Allah'ım hepimizi sağ salim kavuştursun🙏🏻🥹

Kızlar bebeğinin kordonunu ve kordon kanını bankada saklamayı düşünen var mı varsa fiyat aldınız mı sizce gerekli mı? Doğuma günler kala aklıma takıldı ☹️ hiç de araştırmadığım bir konu
Ben çok araştırdım iki yerle görüşüp fiyat aldım ortalama 20-25 bin civarı saklama ücreti var yıllık kirası değişiyor biraz maliyetli bir şey

Eki Görüntüle 3563319
Benim heyecanlı bebik yine gelmek istiyor gibi.
Bugün 36+6, doktorumuz 3 günde 1 gel dedi. Her an gelebilirmiş 🥹
Çok hafif ama sancı bence dirensin biraz daha
Günümüz normalde aynı benim geçen sefer böyle 40 değil ama 60 Lara çıkıyordu ama düzensizdi sizinki kısmen düzenli görünüyor. Ben de yarın ve haftaya perşembe gidicem bişi olursa cumaya acil olmazsa bayramın ertesi gününe gün verdiler bakalım

Çok hafif ama sancı bence dirensin biraz daha
Günümüz normalde aynı benim geçen sefer böyle 40 değil ama 60 Lara çıkıyordu ama düzensizdi sizinki kısmen düzenli görünüyor. Ben de yarın ve haftaya perşembe gidicem bişi olursa cumaya acil olmazsa bayramın ertesi gününe gün verdiler bakalım
Bizimki 30. Haftada plasentasindan kısmen ayrıldı. Risk grubundayız. Bu haftalara geldigimiz için bile çok şükür 🌸 sanciyi falan beklemeyecegim zaten. Bayram bitsin hemen yatış 🥹

Kızlar ya çok heyecanlıyım. İlk gebeliğim çok zordu psikolojim bozuktu böyle evde bir bekleme süreci olmamıştı inanın hamileliğimde dair fotoğraf bile yok denecek kadar az. Hep hastanede serumlar ilaçlarla doğumu engellemek geçti. Bu gebeliğim de zor ama ilkine göre şükürler olsun daha iyiyim. Bebeğin eşyaları hazır şimdi. Benimkiler de yıkandı eşime bile yeni şeyler aldım yıkadım hastanede giysin diye. Oğluma da aynı şekilde. Bir tek bizim eşyaların ütüsü kaldı bir de dezenfekte edilecek şeyler.
İnşallah sağlıkla tamamlanır bu süreç. Hep doğumu düşünüyorum. Sezaryen olacak ilk bebeğim erken doğduğu için izlemek amaçlı bir gün kuvezde kalmıştı. İnşallah şimdi sağlıkla doğar d hemen kucağıma verirler. Öyle çok ihtiyacım var ki🙏🏻 Allah'ım hepimizi sağ salim kavuştursun🙏🏻🥹
Ya ben de inanilmaz heyecanliyim ilk gebelik oldugu icin beni ne bekliyo onu da hic bilmiyorum belki de bilmemek daha iyidir 😂

Bir kac gun icinde dogar gibi duruyo benimki normal olacak bi terslik olmazsa benim de tek dilegim saglikli olsun hemen yanima versinler 🙏

Hepimizinki saglikla dogsun 🙏

Ya ben de inanilmaz heyecanliyim ilk gebelik oldugu icin beni ne bekliyo onu da hic bilmiyorum belki de bilmemek daha iyidir 😂

Bir kac gun icinde dogar gibi duruyo benimki normal olacak bi terslik olmazsa benim de tek dilegim saglikli olsun hemen yanima versinler 🙏

Var mı herhangi bi belirtiniz. Ben de normal düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama bi belirti vs yok siz bi iki güne gelir diyince acaba nasıl dedim

Sizin de 30-32 civarı sancılarınız mı vardı? Burada yazmıştınız istirahat vermişlerdi sanki..

Allah sağlıcakla kavuştursun🙏🏻

Bence ilk gebelikler en güzeli, tamamen cahiliye yaşıyoruz😅
İnşallah sonrakileri istetecek kadar da güzel sorunsuz geçer🙏🏻🤲🏻🧿

Var mı herhangi bi belirtiniz. Ben de normal düşünüyorum bi aksilik olmazsa ama bi belirti vs yok siz bi iki güne gelir diyince acaba nasıl dedim
Bilenler de vardir 31. Haftadan beri açılmam ve sanci vardi ilacla durduruluyordu bazen serumla igneyle. Artik doktor daha fazla durmasin strese girebilir ilaca ragmen sancin cikiyor Keselim dedi ilaclari kesince gelecegini varsayiyor. 3 kere falan acilma bakildi o ara cati muayenesi de yapmis o da iyiymis vs. 🙂

Back
X