Canım geçmiş olsun geçen okudum ama bebeden zaman bulamamistim yazmaya sonra alıntılar kayboldu kaldı öyle. İnşallah en kısa sürede kucağına alırsın minik kuşu

yanlış hatırlamıyorsam yıldırım doruk hastahanesindeydiniz sanırım, ben de yildirimdayim

uzaktan geliyorsan diye söyleyeyim hava çok sıcak gunesliydi birden sağanak yağmura döndü ona göre hazırlıklı gelin

eşine bile sevdirildiyse annesi olarak seni zaten geri cevirmezler merak etme
Canım senin tansiyon normal. Zehirlenme ihtimalin düşük oluyor bu durumda. Bol su iç ben kış girince suyu azaltmistim onun da etkisi e tuzlu vs de yiyordum açıkçası

ödem artıyor doğuma yaklaştıkça ayaklarima terlik bile zor oluyordu en son, gece uykudan uyaninca sabaha doğru ellerim parmaklarimin ucuna kadar ağrımayan eklem yoktu. Elimi yumruk yapamıyodum güç kalmamıştı resmen. Doğumdan sonra geçti hepsi yavaştan. Tansiyonum da genelde 12/8 nabız da hep 120 veya üstü civarı gitti ve sorun yok dendi bana

nabız da gebelikte yükselebilir aşırı olmadıkça önemli değil gebelikte normal diyorlardı, zaten doktorunun da haberi var sıkıntı yapma yine bol su içmeye çalış, arada tansiyonunu ölç