- 13 Aralık 2015
- 1.076
- 1.006
- 133
- 30
Aynı böyle doğum istiyorum yaa sjsjdj senin som günler belirtilerin neydi nasıl gittin doğumaa baya bekledin evde çünküKiz ben zaten dogumhaneden yaziyodum size jbdjdndjdndjhdjd en son 7-8 cm açıklıkti sanirim dayanilmaz anlardayken yazmayi kestim suni de taktılar çünkü arada nefeslenecek zaman kalmadi gibi olmuştu odaklanamiyodum jsbdbdbdj 23 gibi zaten saldım telefonu, 00 da doğum başlıyor dediler. bulundugum oda tek kişilik, refakatciyi cikardilar yatağı çatala cevirdiler orda doğurdum jdbxjdjdfjd sabah da servise indirdiler iki kisilik odaya
Amin aminn hoş geldin sizin gruba ben de çok bakıyom 28 martta inşallah doğum yapıcam. Bizi buralarda engin tecrübelerinle aydınlat sen, sizin grup çok aktif yazılan her şeye yetişemiyoruz burası baştan beri sakinBizim chatte doğuracak olan kalmadı fazla geneldemevzuları djhdjdjd sıkıldım dedim buraya da bakınayım
doğuma giden herkese güzel doğumlar diliyorumAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, su gibi olsun ağrısız acısız inşallah
Son durum ne oldu düzelmeye başladı mı yüzünEki Görüntüle 3560941
Hanımlar çene bölgem bu halde37.haftanin içindeyiz. Başıma o kadar çok şey geldi ki galiba bunu önemsiz gördüm doktora sormayı bile unuttum Fakat artık iyice kaşınıyor ve yanıyor. Kabuk atıyor.
Başına gelen var mı ?
Maşallah çok güzel büyümüş senin için heyecanlı bekleyiş başladı o zaman deseneKızlarr bugün 38+0’ım çatı muayenesine gittim kontrole. 5 saniye falan sürdü. Çatı genişliğin fena değil iyi ama çok kastın kendini dedi. Gerçi ilk muayenen olduğu için normal dedi. Gevşetmeye çalış kendini dedi. Kastım kendimi çünkü o sürdükleri kayganlaştırıcı cayır cayır yakıyor malesef oramı önceden de hep öyle oluyodu vajinal muayenelerde. Onu sürmeseler de olmuyor malesef. Napıcam bilmiyorum1 hafta sonra tekrar gel eğer doğum başlamazsa o zamana kadar dedi. Normal doğum pozisyonu almış dönmüş arkasını da kanala girmek üzereymiş. Kanala girdiği gibi doğum başlar dedi. Çok değişik ya her an her şey olabilir ahdhdhdh. Kilosu da 3500 olmuş yandım valla ben
İnşallah ya bakalım hepimiz için en hayırlı en güzel ve kolay doğum gerçekleşir inşallahMaşallah çok güzel büyümüş senin için heyecanlı bekleyiş başladı o zaman desene
20 gün, 0 günden fazladır20 günde artık neyi tecrübe edebildiysem tabi ki snbxjdndndnd
Benimki cok hoş değildi ama sizin inşallah çok güzel geçer dogumlarinizAynı böyle doğum istiyorum yaa sjsjdj senin som günler belirtilerin neydi nasıl gittin doğumaa baya bekledin evde çünkü
Çok engin değil tecrübem ama olsundu sjdnskdkd evet burası biraz sakin takılıyor ama bak bebekleriniz de sakin belli ki günlerini bekliyorlarAmin aminn hoş geldin sizin gruba ben de çok bakıyom 28 martta inşallah doğum yapıcam. Bizi buralarda engin tecrübelerinle aydınlat sen, sizin grup çok aktif yazılan her şeye yetişemiyoruz burası baştan beri sakin
Aynen doğumdan önce hem baş aşşağıya hem de artık sırtı dönük oluyorlar sanırım ben de öyle biliyorum. Hayırlısı olsun inşallah su gibi geçer dogumun da sağlıkla alırsın kucağına minik kuşunuKızlarr bugün 38+0’ım çatı muayenesine gittim kontrole. 5 saniye falan sürdü. Çatı genişliğin fena değil iyi ama çok kastın kendini dedi. Gerçi ilk muayenen olduğu için normal dedi. Gevşetmeye çalış kendini dedi. Kastım kendimi çünkü o sürdükleri kayganlaştırıcı cayır cayır yakıyor malesef oramı önceden de hep öyle oluyodu vajinal muayenelerde. Onu sürmeseler de olmuyor malesef. Napıcam bilmiyorum1 hafta sonra tekrar gel eğer doğum başlamazsa o zamana kadar dedi. Normal doğum pozisyonu almış dönmüş arkasını da kanala girmek üzereymiş. Kanala girdiği gibi doğum başlar dedi. Çok değişik ya her an her şey olabilir ahdhdhdh. Kilosu da 3500 olmuş yandım valla ben
Yani tabi o da doğru sndbjsndj dogurun da siz hayırlısıyla sıkıntı yok her türlü desteğe varız20 gün, 0 günden fazladır
Daha çok bebişimiz vardıbu grubun bebeleri uslu olsun amindaha iki tane var doğan 3.yoldaydı doğmuş olabilirrr P Pinarbartu
Doktor bephantol sür dedi. En azından kabuk atması düzeldi. Sızlamıyor.Son durum ne oldu düzelmeye başladı mı yüzün
Ben doğum sürecini baya takip etmiştim zatenBenimki cok hoş değildi ama sizin inşallah çok güzel geçer dogumlarinizben baya bekledim malesef sndndnndjd
benim açıklık varmış 3cm ama bence bir aydır falan vardı obu fark edilince dediler ki yatış doguracan.... 36+4 önce kabul ettim çünkü ilk doğum tecrube yok ama 5 saat sonra çıkış istedim ilerleme de yoktu gidip gelip uğraştılar.... Bi de haftan suni için erken veremeyiz ama durdurmak için de ellemeyiz demislerdi... Ama çıkış raporuna baktım sonradan verdikleri serum suni sanciymis.... Eve geldikten sonra sabaha kadar devam etti sonra aralıkları açıldı duzensizlesti zaten... Orda bebiş 2890 falandı, 10 gün oyalandim zaten kendi gelir diye gelmedi zaten acilma da var, sancilarim da geceleri 5dkda bire düşüyor gündüz tık yok şeklinde olunca. Zaten son haftaya giriyordum sata gore 10 martti. Dedim gidelim zaten yatış verecekler e zamani da geliyo iyice büyümesin öyle gittik.
Bu açıklık konusunda emin değilim ama vajinaya doğru çok Keskin ağrılar oluyordu bende ocağın ortalarında belki o açıklığı tetikleyen bir şeydi hic bilmiyorum
bu geçen 10 günde 1 kilo hurma yedim sanırım bebek 3810 doğdu.... Benim çatı bebişin kafasına uygun değilmiş bunu doğururken öğrendim falanbebişin cikmasi için biraz mudahale edildi mecburen, sorun yok bebişin çıkışı da acılı vs değil gözünüz korkmasın yani dogurunca pıt diye kayboluyor sancı da bitince zaten sancı yoruyor insani bence.... Tek kötü yani kafası çatıya büyük gelince dikişim fazla olmuş oldu sağlık olsun diyorum jdndjdjdj
O yüzden sizinki en güzeli olsun su gibi pıt hastahane kapısında kiyafetleriyle doguranlar var önüme geliyor aynı o şekil dertsiz geçsin inşallahbenim süreç değişikti yani bir belirti vs yoktu belki nişan gelmişti ocak ayında ben anlamadim vs bilemiyorum o yüzden djdbjdjdjd
Ay ne uzun yazdim ya bi de şey diyemiyorum ki suyum geldi pıt gittik falan saçma sapan hallere soktular beni bacim kusura bakmayin jsbxjsndjdjjd
Çok engin değil tecrübem ama olsundu sjdnskdkd evet burası biraz sakin takılıyor ama bak bebekleriniz de sakin belli ki günlerini bekliyorlar
Aynen doğumdan önce hem baş aşşağıya hem de artık sırtı dönük oluyorlar sanırım ben de öyle biliyorum. Hayırlısı olsun inşallah su gibi geçer dogumun da sağlıkla alırsın kucağına minik kuşunu
Ben 1 hafta dolmadan gitmiştim. Dışarıdan gözle muayene etmişti sızıntı, açıklık vs yoktu dikişte. Banyo izni vermişti sonra da ultrasonla karından bakmıştı rahminin boyutu normale dönüyor demişti. İç organlarımın eski yerlerine dönmeye başladığını söylemişti.Kızlar sezaryenden sonra dikişlere baktırmak için gidiliyo mu. İlk kontrol kaçıncı gün oluyo bilgi verebilir misiniz
İyi yapmışsın çok gerekli değilse son haftan değil doğurmaya gitmemişsin aşırı muayene etmeye gerek yokmuş zaten bence. durdurmaya çalışmaları lazım ve bu muayeneler cidden tetikliyor kasılmaları belki psikolojik de olabilir ama vücut tepki veriyor sonuçtaBen doğum sürecini baya takip etmiştim zatengeçen hastaneye yatırdılar beni de erken doğum diye 32+4 te alttan muayene ettiler rahim ağzı yumuşamış falan dediler ertesi gün ebe geldi yine alttan muayene etcem dedi aklıma sen geldin gidip gelip muayene edip doğumu başlatacaklar zorla demiştin ajskld bende o yüzden 2.muayene isteklerini kabul etmedim zaten yumuşama başlamış iyice açılacak diye bi de ebenin tırnaklar protez 1 metre resmen içimi deşti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?