• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
Geceleri uyanmaya basladim son zamanlarda. Mart annelerinde okudugum kadariyla mide yanmasi ve çiş icin kalkıyorlar ama benim mide yanmam uykudan uyandiracak derecede degil hatta bugun hic yok. Tuvaletim de o kadar yok yani. Sicak falan basiyor sanirim ondan.

Durduk yere uyanmak sinirimi bozdu.
Uyku sorunu yasayan var mi baska 😔 erken baslayacak bizim uykusuzluk mesaisi galiba 😅
Mide yanması tam uykuya dalarken olup uyutmuyor uyuyunca tuvalet için yada terlediğim için kalkıyorum ev çok sıcak değil ama terliyorum 4 saat uyuyup tamam uyku yeterli geldi diye uyandığımda oluyor tabi sağlıklı değil nedeni anlamadım
İlk kızım 41 haftalıktı 37den sonra uyuyordum ama hep yarım uyanıktım hiç dalamıyordum uyu bebek doğunca uyutmayacak deseler de uyuyamadım çok zor bir dönemdi

Bugün firininin arkasini bide ustundeki dolabi sileyim dedim su elim kolum kalkmiyo😂 bez molfix aldm stok yapmadim yarar yaramaz bilemedigimden bittikce alinir
Bende molfix pure soft ve premium 2 ve 3 numaradan 2şer paket aldım fırsat paketi yani baya stok yaptım premiumların paketler küçük adet az ama pure softlar fazla
Benüm büyük kız prima ile büyüdü molfix normal pişik yaptı inşallah bunda pişik olmaz çünkü prima alamayacağım

Kızlar canım annemi kaybettik dün nstye girdim bebek iyi ama çok hareketli dualarınızı bekliyorum hem anneme hem bebeğime
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun bende 1 ay önce dedemi kaybettim tabi anne daha yakın sizin için çok zordur bebeğinizi üzmemeye çalışın tüm vefat eden yakınlarımız tanıdığımız tanımadığımız büyüklerimize Allah ım rahmet eylesin

Kızlar günaydın herkese, geceleri artık resmen yarım saatte bir çişe kalkıyorum. Bir de yatarken karnımın yanları artık çok ağrıyor ve acıyor sizinde öyle mi ya 😕

Kızlar günaydın herkese, geceleri artık resmen yarım saatte bir çişe kalkıyorum. Bir de yatarken karnımın yanları artık çok ağrıyor ve acıyor sizinde öyle mi ya 😕
Günaydın. Benim de karnımın yanları kalça kemiklerim çok ağrıyor. Uykudan uyandırıyor ağrısı. Çişe çok kalkmıyorum. Daha önce öyleydim ama karbonhidrat kesince düzeldim. Doktorum ödem yapıyor ve çişini yapmanı engelliyor demişti. Gerçekten kesince iyi geldi. Bir de idrar yolu enfeksiyonu da çile çişe çok kaldırıyor.

Günaydınnnn sonunda alışverişimi yaptım yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacağım her şeyi aldım gibi ama hiçbir şey de almadım gibi geliyor 😅 ilk çocuk çevremde de daha önce görmediğim için alışveriş çok zordu listelere baktıkça kafam karıştı kimini 0-3 ay aldım kimini 3-6 ay yani neyden ne kadar aldım onu bile bilmiyorum bazıları da 0-1 ay artık eksik olursa doğunca alacağım 😅

Günaydınnnn sonunda alışverişimi yaptım yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacağım her şeyi aldım gibi ama hiçbir şey de almadım gibi geliyor 😅 ilk çocuk çevremde de daha önce görmediğim için alışveriş çok zordu listelere baktıkça kafam karıştı kimini 0-3 ay aldım kimini 3-6 ay yani neyden ne kadar aldım onu bile bilmiyorum bazıları da 0-1 ay artık eksik olursa doğunca alacağım 😅
Benim ikinci olmasına rağmen ben de bir şey bilmiyor gibiyim 🤦🏻‍♀️ bez, ıslak mendil, lohusa pijaması, süt pompası, yenidoğan takımı dışında hatırlamıyorum 🥴

Gunaydin, ben de internetteki listeler ve youtubedaki canta videolarinin hepsini derleyip kendime son bi liste cikardim :D hazirladim ama kapatmadim 😄

Benim ikinci olmasına rağmen ben de bir şey bilmiyor gibiyim 🤦🏻‍♀️ bez, ıslak mendil, lohusa pijaması, süt pompası, yenidoğan takımı dışında hatırlamıyorum 🥴
Nedense bende öyle hissediyorum aklıma gelmiyor sanki eksik var gibi hep
Ben herşeyi bitirdim çantayıda hazırladık bezi yoktu onuda aldım bir paket
Bebişin gelmeaini bekliyoruz

Sadece ekstra olarak hastaneye giderken yanıma kahvaltılık atıştırmalık su ve çaycı almayı düşünüyorum tabi bunları nasıl hazırlicam bilmiyorum 😄 öncekinde getirmişlerdi hastaneden yemek istemedim bide güç de gerekiyor insana biraz,
Buarada hastaneye kiminle gideceksiniz
Dün eşime sen benle hastaneye gel yetişebilirsen dedim görevde ama şuan
Evdede annem kalsın çocukla evle misafirle ilgilensin daha mantıklı olmazmı acaba geçen sefer hep beraber gittik bu sefer evşn hali perişan oldu aniden çıkınca annemin bel fıtığı arttı işe gice koşmaktan dinlenememekten
Benide pek dinlemiyor gelirim diye tutturuyor bakalım

Günaydın. Benim de karnımın yanları kalça kemiklerim çok ağrıyor. Uykudan uyandırıyor ağrısı. Çişe çok kalkmıyorum. Daha önce öyleydim ama karbonhidrat kesince düzeldim. Doktorum ödem yapıyor ve çişini yapmanı engelliyor demişti. Gerçekten kesince iyi geldi. Bir de idrar yolu enfeksiyonu da çile çişe çok kaldırıyor.
idrar yolu enfeksiyonu yokta karbonhidratı kesemem ben maalesef çünkü hala kusuyorum ben. Bir tek ekmek ve patates bulantılarımı hafifletiyor

Sadece ekstra olarak hastaneye giderken yanıma kahvaltılık atıştırmalık su ve çaycı almayı düşünüyorum tabi bunları nasıl hazırlicam bilmiyorum 😄 öncekinde getirmişlerdi hastaneden yemek istemedim bide güç de gerekiyor insana biraz,
Buarada hastaneye kiminle gideceksiniz
Dün eşime sen benle hastaneye gel yetişebilirsen dedim görevde ama şuan
Evdede annem kalsın çocukla evle misafirle ilgilensin daha mantıklı olmazmı acaba geçen sefer hep beraber gittik bu sefer evşn hali perişan oldu aniden çıkınca annemin bel fıtığı arttı işe gice koşmaktan dinlenememekten
Benide pek dinlemiyor gelirim diye tutturuyor bakalım
ben atıştırmalık götürücem hastanede kahve satan yer var o yüzden kettle falan götürmem muhtemelen.

eşimle gitmeyi düşünüyorum annemle de zaten yakın oturuyoruz nerde lazım olursa orda olur artık. senin bi çocuk daha var tabi birinin evde kalması mantıklı eşin yanında gelebilir umarım :)

Back