Doktoruma yazdım , kontrole gel demedi. Sadece magnezyuma dikkat et dedi bir de işte ayakta kaldığın için olmuştur dedi. Bugün daha iyi sanki . Haftasonu dinlenmeye çalıştımBenim çoktu suyum artmış ondandır önemli bir durum bir baktırın istersenix
Aynen buzlu değil ama her şey soğuk olmalı…Ki normalde asla soğuk bişi içmemselam kızlar aranızda bebim gibi suyu buzsuz içemeyen var mı oda sıcaklığındaki sudan tat gelmiyor gibi
Hayır 19+6yım doktorum beklememi söyledi. Zaten aile sağlığındaki hemşire aradı aşı yokmuş ellerinde ne zaman geleceğini de bilmiyorum dedi genel aşı sıkıntısı varmışArkadaşlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı?
Kaçıncı haftayı bekle dedi Dr? Ben 18+6 falanım hemşire aradı aşı çok az sen yarın ya da öbür gün gelebilir misin gelemezsen aşı sıkıntısı var senin aşı zamanın da geldi diyor orada 20 haftayı geçtiğim gözüküyormuşHayır 19+6yım doktorum beklememi söyledi. Zaten aile sağlığındaki hemşire aradı aşı yokmuş ellerinde ne zaman geleceğini de bilmiyorum dedi genel aşı sıkıntısı varmı
20den sonra dedi neye istinaden dedi bilmiyorum cumartesi kontrolüm var soracağımKaçıncı haftayı bekle dedi Dr? Ben 18+6 falanım hemşire aradı aşı çok az sen yarın ya da öbür gün gelebilir misin gelemezsen aşı sıkıntısı var senin aşı zamanın da geldi diyor orada 20 haftayı geçtiğim gözüküyormuş
Sorunca cevabını bana da söyler misin?20den sonra dedi neye istinaden dedi bilmiyorum cumartesi kontrolüm var soracağım
Tabii kiSorunca cevabını bana da söyler misin?
Aynı durumdayım sinir stres depresyon hayattan zerre keyif alamama halsizlik… ya hep böyle kalırsam diye çok korkuyorum. Benim bulantılarım da hala devam ediyor geçmedi bir lanet olası. Allahım inşallah kucağımıza alınca geçer bu mutsuzluk of. Ben hiç böyle biri değildim hayat doluydum şükür doluydum. Hamilelik beni başka bir insana çevirdi resmen. Buna da şükür ne diyelimAy bazen imdattt diye bağırmak istiyorum ben bu hamilelik olayını hiç sevemedim aslında bulantim da kalmadı ama sanki yediğim her şey yemek borumda kalıyor aşağı inmiyor gibiHamile görüntümü seviyorum hatta karnım biraz daha büyüsün sevimli duruyor hoşuma gidiyor diğer şeyler hoş değil. Zaten ilaç vitamin içmek işkence gibi
Birde bebek arabasını bu ay alacağım gibi ben pek indirim takip edemiyorum umarım en pahalı fiyattan almambaşka da hiç bir alacağıma karar vermedim
Hahahah aynı ben hatta daha büyük korkum hamilelikte nasılsanız bebek öyle diyorlar o bebeğim suratsız sinirli ve huysuz olacak diye çok korkuyorumAynı durumdayım sinir stres depresyon hayattan zerre keyif alamama halsizlik… ya hep böyle kalırsam diye çok korkuyorum. Benim bulantılarım da hala devam ediyor geçmedi bir lanet olası. Allahım inşallah kucağımıza alınca geçer bu mutsuzluk of. Ben hiç böyle biri değildim hayat doluydum şükür doluydum. Hamilelik beni başka bir insana çevirdi resmen. Buna da şükür ne diyelim
Seninki kız mı erkek mi? Kız bebek daha zor olur diyorlar ben artık ona yormaya başladım. Yavrum hayat enerjimi emdi resmen ya inşallah hayat enerjim ona geçmiştir çok neşeli bir kız çocuğu olurHahahah aynı ben hatta daha büyük korkum hamilelikte nasılsanız bebek öyle diyorlar o bebeğim suratsız sinirli ve huysuz olacak diye çok korkuyorumya da şey diyorlar ya bebeğin karakteri anneye geçermiş diye bazen bakıyorum yok yok öyle değildir diyorum
Ben hala cinsiyeti bilmiyorum 19 haftaya girdim yine de göstermediSeninki kız mı erkek mi? Kız bebek daha zor olur diyorlar ben artık ona yormaya başladım. Yavrum hayat enerjimi emdi resmen ya inşallah hayat enerjim ona geçmiştir çok neşeli bir kız çocuğu olurbu ne böyle ya 9 ay geçer mi böyle daha yolu yeni yarıladım bir de
Beni de arayıp çağırdılar onlar onun takibini yapmıyor ben son 5 yıl içerisinde tetanoz aşısı oldum tek doz olsam olur mu diye sordum olur o zaman daha ileri tarihte yaparız dediler. Siz de bi hatırlatın belki unutmuş ya da not etmemiş olabilirlerAile hekimliğinden hemşire bana da 20. Haftada gel dedi tetanoz aşısı için. Ama ben ilk gebeliğimde 2 doz olmuştum 3. doza gitmemiştim o yüzden bu 3. doz sanıyordum. Ama hatırladım da o zaman da 18. Hafta falan çağırmışlardı.
Melina ve deniz arasındayım sizin cinsiyet neydi?İsim düşünmeye başlayan var mı? Bizim ev çok karışık, her kafadan bir ses çıkıyor.
Bana ilk aradiklarında 18. Haftada tetanoz aşısı olman lazim yaklasinca tekrar arayacagim dedi normalde bu hafta aramasi lazim ama aramadi halaArkadaşlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı?
Yok dedim zaten 3. dozu olmaya gelmemiştim ilkinde diye. 'Tamam olsun 20. haftada gelin' dediler. Dozları anlattılar da unuttum biri 2 yıl, biri 20 yıl, biri 55 yaşına kadar falan koruyor demişlerdi.Beni de arayıp çağırdılar onlar onun takibini yapmıyor ben son 5 yıl içerisinde tetanoz aşısı oldum tek doz olsam olur mu diye sordum olur o zaman daha ileri tarihte yaparız dediler. Siz de bi hatırlatın belki unutmuş ya da not etmemiş olabilirler
Bana bir grip bir tetanoz bir de 3lü (bogmaca dedi diğer ikisini hatırlamıyorum) aşı olacaksın dedi. Çok abartı değil mi benimki djfjdYok dedim zaten 3. dozu olmaya gelmemiştim ilkinde diye. 'Tamam olsun 20. haftada gelin' dediler. Dozları anlattılar da unuttum biri 2 yıl, biri 20 yıl, biri 55 yaşına kadar falan koruyor demişlerdi.
Hahahaha ay evet o ne öyle ne kadar aşı varsa yapıyorlar ama gerekli ki yapıyorlar boş verin. Aşı karşıtlarının kabusu gibiymiş amaBana bir grip bir tetanoz bir de 3lü (bogmaca dedi diğer ikisini hatırlamıyorum) aşı olacaksın dedi. Çok abartı değil mi benimki djfjd