ben multivitamin ve demir iciyorum, demiri trdeki doktorum onermisti, burdaki ebe de sadece d vitamini onerdi ama ben kasilmalara ya da yorgunluga vs. karsi multivitamin de icilmesi taraftariyim, o yuzden olabildigince destekliyorum vucudumu ve bebisiKızlar size de bir sürü vitamin verdiler mi ya doktorum 17+5de kalsiyum d vitamini demir ve omega 3 takviyeleri verdi bı de bu ilaçların içinde ekstra farklı vitamin mineral de var gün içinde 3-4 tane vitamin icer halde buldum birden kendimi
bana da o esimin elini karnima koydugumda oluyor, tekme atiyo iki uc kez arka arkaya bebis, sonra esimin elini koyuyorum karnima hissetsin diye bebek hareketsiz kaliyo onu hissedip sankiYa bende hareket hissettiğimde göbeğimi açıyorum görür müyüm diye ama öyle yaptığımda hemen kesiyor hareket etmeyi
Sağlıkla doğsunlar inşaallah cinsiyeti öğrendiniz mi bana erkeğe benziyor dedi sadece Perşembe günü öğrenicez net inşallahben de sizinle ayni haftada boyleydim, bebis yumru gibi olabiliyor evet ben de 14-15le beraber hissetmeye baslamistim :) simdi 20deyiz ara ara hafiflese de ilk zamanlardaki kadar cok olmasa da hissediyorum gun icinde ozellikle yemeklerden sonra ya da aksam uzanirken pit pit tekmeleri, masallah
Ben bu gün çok net bir şekilde gördüm dışardan ama elimi koyunca kaçıyorYa bende hareket hissettiğimde göbeğimi açıyorum görür müyüm diye ama öyle yaptığımda hemen kesiyor hareket etmeyi
Evet ya minişler cinsiyet belli mi sizde bu sene erkek senesiDalga geçiyorlar bizimle şimdiden
once kizdi sonra erkekti en son, bakalim 28inde iyice kesinlestiricezSağlıkla doğsunlar inşaallah cinsiyeti öğrendiniz mi bana erkeğe benziyor dedi sadece Perşembe günü öğrenicez net inşallah
Evet evet böyle oluyorBen 16 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bu gün sırt üstü uzanmış telefonumla oynuyordum ve bebek tekme attı telefonuma sarılıp videosunu çektim ilk kez böyle kuvvetli hissettim benim gibi olan var mıve böyle yumurta gibi duruyordu
Aminnn hepimizin inşallah sağlıkla gelsinler deonce kizdi sonra erkekti en son, bakalim 28inde iyice kesinlestiricezsizin de gonlunuzden gecen olsun insallah
Çok güzel bir Duygu isteyen herkese nasip olsun inşallahEvet evet böyle oluyorben ilk 17. Haftada hissettim. Çok güzel bir duygu
Bana erkeğe benziyor dedi ler bakalım Perşembe günü inşallah belli olacakKız benim
Benim 9. Haftads tahmin etti desem inanır mısınız djfjdj 12de de kesinlesti ama yine de fetali bekle demisti her ihtimale karsiBana erkeğe benziyor dedi ler bakalım Perşembe günü inşallah belli olacak
Medela bence en iyisi iki iç marka denedim acente ve lansinoh dahilBen park yatak ve içine kılıfı çıkarılabilir paket yaylı bebek yatağı aldım.
Ama benim için en önemlisi süt sağma makinası. Ne alsam bilemedim hiç. Daha önce Avent elektrikli kullanmıştım ama şimdi şu memeye takılanlar da aşırı pratik. Var mı bildiğiniz iyi bir marka?