Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ben multivitamin ve demir iciyorum, demiri trdeki doktorum onermisti, burdaki ebe de sadece d vitamini onerdi ama ben kasilmalara ya da yorgunluga vs. karsi multivitamin de icilmesi taraftariyim, o yuzden olabildigince destekliyorum vucudumu ve bebisi

Ya bende hareket hissettiğimde göbeğimi açıyorum görür müyüm diye ama öyle yaptığımda hemen kesiyor hareket etmeyi
bana da o esimin elini karnima koydugumda oluyor, tekme atiyo iki uc kez arka arkaya bebis, sonra esimin elini koyuyorum karnima hissetsin diye bebek hareketsiz kaliyo onu hissedip sanki

Sağlıkla doğsunlar inşaallah cinsiyeti öğrendiniz mi bana erkeğe benziyor dedi sadece Perşembe günü öğrenicez net inşallah

Sağlıkla doğsunlar inşaallah cinsiyeti öğrendiniz mi bana erkeğe benziyor dedi sadece Perşembe günü öğrenicez net inşallah
once kizdi sonra erkekti en son, bakalim 28inde iyice kesinlestiricez sizin de gonlunuzden gecen olsun insallah

Evet evet böyle oluyor ben ilk 17. Haftada hissettim. Çok güzel bir duygu

Bugün emzirme sudyenlerini de aldim kendimle ilgili alincak tek sey hasta bezi kaldi onuda en son alirim zaten şükür rahatladim bebegin esyalari icinde ablami cagiricam oglumun bebeklik esyalarini aylarina gore ayirip yikarim hurclarda bekler esimde geldiginde besikle bebek arabasini yikicak sonra tamamiz ikinci sezeryan 38 hafta diye biliyodum ama kasilma ne zaman baslarsa o zaman aliyolarmis yani 36 dan sonra her kontrole tam hazir gitmem gerekicek neyse ki daha coook vaktimiz var

Bebek arabamızı chicco goody x plus aldık. Forum İstanbul chicco da kasıma özel gri rengi 10.450
liraymış. İhtiyacı olanlar varsa bakabilir.

Medela bence en iyisi iki iç marka denedim acente ve lansinoh dahil

Park yatağın içine hangi marka bebek yatağı aldınız acaba? Ya da daha önce kullanıp memnun kalan anneler bu soruma sizler de cevap verirseniz memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…