- 24 Ağustos 2024
- 434
- 857
Benimkinin 9 haftalik bile 3 boyutlu o zaman tam fasulyecik gibiydi cok komikti sjdjdk benim doktorun makinesi oymus ondan surekli bakiyor perinatologlarda artık boyleymis perinatologa gittiginizde bakacaktirbenim doktorum daha 3d ultrason yapmadı kaçıncı haftada yapıyorlar millet renkli resim alıyor biz hala fotokopi gibi
Ay ne güzelBenimkinin 9 haftalik bile 3 boyutlu o zaman tam fasulyecik gibiydi cok komikti sjdjdk benim doktorun makinesi oymus ondan surekli bakiyor perinatologlarda artık boyleymis perinatologa gittiginizde bakacaktir
Bnde bu ayki randevumu özele alicam kesin öğrenebilmek icin hem kan testlerimi de orda yaptırırım bu bebekte cok fazla doktora gitmek istemiyorum cinsiyeti de ogrendikten sonra bi daha onemli testler icin giderim o yuzden kesin ogrenicem haftada gitmek istiyorum aradan zaman gecince de unutmusum cogu seyi3 boyutlu ultrasonla 12+2de öğrenmiştik biz orada çok rahat görülüyor
ay ne güzel benim doktorum belki cihazı öyle değildir bilemedim şimdi aslında hastane izmirin en güzel hastanelerinden amaBenimkinin 9 haftalik bile 3 boyutlu o zaman tam fasulyecik gibiydi cok komikti sjdjdk benim doktorun makinesi oymus ondan surekli bakiyor perinatologlarda artık boyleymis perinatologa gittiginizde bakacaktir
ayyy ama siz fetal dna yaptırmamış mıydınızbizim 13 hafta ultrasonu da 3d olmasa da cok netti burada, gorduk herseyi cikinti yoktu kiz dedi doktor, ama annem inatla bisey almak icin 20.haftayi bekliyor bence erkek cin takvimi erkek diyo diyerek hahahah inandiramadik onu ben de 20yi bekliyorum kesinlessin diye onun yuzunden
Yaptirdim, Hollanda`da yasiyorum burada fetal dnada cinsiyet soylemiyolar, 20.haftada soyluyolar bi tek. Bizim 13.haftada ultrasona bakan kisi iyi niyetli cikti da soyledi :)ayyy ama siz fetal dna yaptırmamış mıydınız
bana da 12+6da yüzde yetmiş kız dedi, bir daha ne zaman gideceksiniz?Benim dün 12+2 randevum vardı doktor bacak arasını da gösterdi Bi çıkıntı vardı ama yüzde 70 kız dedi
4 Hafta sonrabana da 12+6da yüzde yetmiş kız dedi, bir daha ne zaman gideceksiniz?
Joie muze lx travel sistem var bizde bayağı memnun kaldık yine onu kullanacağızKızlar joell marka bebek arabası nasıl sizce bilginiz var mı? Çok uyguna setler satıyorlar; cybex, chicco falan 20-30 bin :/ Acaba çok fark var mıdır aralarında? Ben kızıma önceden chicco almıştım ama o zamanlar böyle pahalılık yoktu
Biz de aldik doktorum anca randevu bulursunuz dedi 21. Haftaya aldıkAyrıntılı ultrason randevusu alan var mı kızlar 20+5e aldım erken mi sizce
Benimki 19+4, en erken benimkiAyrıntılı ultrason randevusu alan var mı kızlar 20+5e aldım erken mi sizce
21+3 benimdeAyrıntılı ultrason randevusu alan var mı kızlar 20+5e aldım erken mi sizce
Artırıyorum, 19+0Benimki 19+4, en erken benimki
Doktor yönlendirmesi olmadan alınamıyormuş galiba siz nasıl aldınız?Biz de aldik doktorum anca randevu bulursunuz dedi 21. Haftaya aldık
Alabiliyorsunuz. Doktor sadece size gitmeniz gereken hafta aralığını söylüyor ona göre randevu alıyorsunuzDoktor yönlendirmesi olmadan alınamıyormuş galiba siz nasıl aldınız?
Doktor bize doktor ismi verdi (ozel klinik yani) 20. Hafta civari randevu versinler dedi o kadar ekstra bisey yapmadi yaniDoktor yönlendirmesi olmadan alınamıyormuş galiba siz nasıl aldınız?