- 19 Mayıs 2015
- 1.111
- 2.017
- 38
Süper ya çok sevindimKızlar selamlar umarım iyisinizdir, size güzel haberler vermeye geldim :) hamile olduğumu öğrendim bugün 4+5 im doktor randevum haftaya çarşamba günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper ya çok sevindimKızlar selamlar umarım iyisinizdir, size güzel haberler vermeye geldim :) hamile olduğumu öğrendim bugün 4+5 im doktor randevum haftaya çarşamba günü
Ben doğumdan sonra hamileliğimi özlemiştim lohusa psikolojisiyle depresyona girmiştim bir daha ne zaman hamile olacağım diye üzülmüştüm. Şimdi de hamileliğim geçici diye üzülüyorum. Çünkü gerçekten hamile olmak insana özel hissettiriyor bir de maalesef gerçekten o anksiyetik his kalıcı alışsak iyi ederiz. Annelerimizim lafı var ya 50 yaşında da olsan benim bebeğimsin gözümde diye. Ömür boyu aklınızın birinde kalması durumuna annelik deniyor daha ana rahmine düşer düşmez böyle oluyor annelik akıl işi değil diye boşuna demiyorlar.Ben de bebek iyi mi diye kaygılıyım ama galiba bu ömrümüz boyunca sürecek bi de ben artık hamileliği sevdim hatta geçen gün bebek doğduktan sonra nasıl olur diye düşünüyordum “aaa birden hamilelik biticek aniden ben sevmiştim” bile dedim ahshdjs
Biz Fetal DNA yaptırdık 11. Haftada .12 de öğrendikHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyeti ?
Bizim ilk arabamiz prego ydu cok memnunum depomuzda duruyo esim gelince guzelce yikicak ondan devam edicez ama baston alicam dursun kenarda oglum 4 yasina kadr arabayla gezdi buda ayni olursa travelle zor oluyoKızlar joell marka bebek arabası nasıl sizce bilginiz var mı? Çok uyguna setler satıyorlar; cybex, chicco falan 20-30 bin :/ Acaba çok fark var mıdır aralarında? Ben kızıma önceden chicco almıştım ama o zamanlar böyle pahalılık yoktu
Prego soloyu takip ediyorum bende indirimde 12ye düşüyor mağazada denedim kullanışlı geldiKızlar joell marka bebek arabası nasıl sizce bilginiz var mı? Çok uyguna setler satıyorlar; cybex, chicco falan 20-30 bin :/ Acaba çok fark var mıdır aralarında? Ben kızıma önceden chicco almıştım ama o zamanlar böyle pahalılık yoktu
Ben öğrenememiştim, 15+4 de öğrendim dün ama erkekse bi ihtimal erken öğrenme olabiliyormuşGünaydınlarr 12+4 olduk haftaya ozele gitsem cinsiyeti soyler mi acaba hanimlar ? Biz herkese soylemek icin cinsiyeti bekliyoruz da biran once ogrensek
15e kadar beklersek zaten herkes anlar bizim soylememize gerek kalmazBen öğrenememiştim, 15+4 de öğrendim dün ama erkekse bi ihtimal erken öğrenme olabiliyormuş
Fetal dna yaptirmamis miydiniz? Orada cinsiyeti belli oluyordu cunkuGünaydınlarr 12+4 olduk haftaya ozele gitsem cinsiyeti soyler mi acaba hanimlar ? Biz herkese soylemek icin cinsiyeti bekliyoruz da biran once ogrensek
3 boyutlu ultrasonla 12+2de öğrenmiştik biz orada çok rahat görülüyorGünaydınlarr 12+4 olduk haftaya ozele gitsem cinsiyeti soyler mi acaba hanimlar ? Biz herkese soylemek icin cinsiyeti bekliyoruz da biran once ogrensek
sen nerdesin ne zamandır yoktun merak ettikFetal dna yaptirmamis miydiniz? Orada cinsiyeti belli oluyordu cunku
benim doktorum daha 3d ultrason yapmadı kaçıncı haftada yapıyorlar millet renkli resim alıyor biz hala fotokopi gibi3 boyutlu ultrasonla 12+2de öğrenmiştik biz orada çok rahat görülüyor
11+6 da yapmıştı benim de ama küçük oldukları için çok net olmuyor 20 den sonra netleşir dedibenim doktorum daha 3d ultrason yapmadı kaçıncı haftada yapıyorlar millet renkli resim alıyor biz hala fotokopi gibi
izindeydim gecen hafta, bir de yorgun hissediyorum cok ama okuyorum buralari :)sen nerdesin ne zamandır yoktun merak ettik
bizim 13 hafta ultrasonu da 3d olmasa da cok netti burada, gorduk herseyi cikinti yoktu kiz dedi doktor, ama annem inatla bisey almak icin 20.haftayi bekliyor bence erkek cin takvimi erkek diyo diyerek hahahah inandiramadik onu ben de 20yi bekliyorum kesinlessin diye onun yuzunden11+6 da yapmıştı benim de ama küçük oldukları için çok net olmuyor 20 den sonra netleşir dedi
20. hafta zaten en sağlıklısı bende çoğu şeyimi o haftaya göre plan yaptım hem kasım indirimlerine denk geliyor sanırım detaylıdan sonra direk bebek mağazasına koşacağımbizim 13 hafta ultrasonu da 3d olmasa da cok netti burada, gorduk herseyi cikinti yoktu kiz dedi doktor, ama annem inatla bisey almak icin 20.haftayi bekliyor bence erkek cin takvimi erkek diyo diyerek hahahah inandiramadik onu ben de 20yi bekliyorum kesinlessin diye onun yuzunden
ben 7.ayi falan bekliyorum biseyleri almak icin cunku simdi gorup alirsam kesin o zaman da cok guzel seyler gorup alirim, cunku hersey cok tatliiiiii20. hafta zaten en sağlıklısı bende çoğu şeyimi o haftaya göre plan yaptım hem kasım indirimlerine denk geliyor sanırım detaylıdan sonra direk bebek mağazasına koşacağım
Yok vallahi burda cogu sey kisitli ilcede oldugumuz icin merkeze de gidemiyorum esim yok cocuk okula gidiyoFetal dna yaptirmamis miydiniz? Orada cinsiyeti belli oluyordu cunku