- 8 Ağustos 2023
- 5.846
- 6.674
- 118
Ben bu hafta ikili test verdim. Onun sonucu çıktıktan sonra planlıyorumKızlar Osman Gazi tıp fakültesini şimdi aradım 444 TL sigortalıysanız ve en erken 12. Haftada yapılıyormuş ve yine en erken 11. Hafta gibi arayıp uygun zaman diliminde size randevu veriyorlar. Sonuçlar için yine elden almaya hastaneye gidiyorsunuz. Sadece bir kan alımı varmış
Evet daha iyi olur öyle. Kaçıncı haftaya kadardı fetal dna ama onu unuttumBen bu hafta ikili test verdim. Onun sonucu çıktıktan sonra planlıyorum
İkili tarama yaptırmadan da gidebilirsin ama yaptırırsanız sonucu görmek isteyebiliyorlarmış kuzumEvet daha iyi olur öyle. Kaçıncı haftaya kadardı fetal dna ama onu unuttumo haftayı geçince yapmıyorlar demek ki. Bir de ikili tarama yaptırmadan gidiliyor yine doğru mu anladım? ay bir şey öğrendim arayıp onları da yarım yamalak öğrendim
Haaa tamam o zaman canım inşallah güzel sonucları olur bütün annelerinİkili tarama yaptırmadan da gidebilirsin ama yaptırırsanız sonucu görmek isteyebiliyorlarmış kuzum
Benim doğum Mart'ta. Ama bazen burayı da okuyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa etiketleyebilirsinizHaaa tamam o zaman canım inşallah güzel sonucları olur bütün annelerin
Tamam canım teşekkürlerBenim doğum Mart'ta. Ama bazen burayı da okuyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa etiketleyebilirsiniz
Merhaba ciziHanımlar merhaba, konu bana aktarılmış. Listede olmayan, yeni eklenecek ya da durumunda değişiklik olanlar bana bilgi verebilir mi? Akşama kadar yazacaklarınızı akşam toparlayacağım.
Kesin çıkar demen çok yanlış öyle düşünme sağlıkla bebeğin gelir inşbeni eklermisin cizi22 ? yaş 35, ilk çocuk olacak, Sat 23.07.2024, 5+4 (geç döllenme) kilo:50 tahmini doğum 29.04.2025
Bende yaştan dolayı yaptıracağım yaşım 35 risk kesin çıkar. amniyosentezden de çok korkuyoum ondada sonuç kesin gibi
Sizin için bol bol dua edeceğim inşallah en kısa zamanda hamilelik haberi alırsınız ve sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsinizArkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , biliyorsunuz ki yarın mevlid kandili ve ben hamile kalmayı çok istiyorum rica etsem ettiğiniz duaların içinde bana da yer verir misiniz ? özellikle hamilelerrr...nolurrrrrrrrrrr çok ihtiyacım var dualarinizaaaa şimdiden herkese çok teşekkür ederim , hepimizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin
Yaaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alın insalllahhhhhhSizin için bol bol dua edeceğim inşallah en kısa zamanda hamilelik haberi alırsınız ve sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz
Kaçınci haftanizda yaptirdiniz acaba? Bir de ikili testte ne yapiyorlarBen bu hafta ikili test verdim. Onun sonucu çıktıktan sonra planlıyorum
Dün yaptirdim 12+3 tüm. İkili testte genetiklere bebeğin down sendromu taşıyıp taşımadığına bakılıyor. Doktorum anlattı. İkili test %85 oranında, fetal dna %99 doğru sonuç verir. İkili testte genetik hastalıklara bakılıyor. Fetal de de baştan sonra tüm kromozomlar taranıyor.Kaçınci haftanizda yaptirdiniz acaba? Bir de ikili testte ne yapiyorlar
Kan ile mi yoksa ultrasonla mı bakılıyor ikili teste. Ense kalınlığı olcumu ve burun kemigine bakiliyor muDün yaptirdim 12+3 tüm. İkili testte genetiklere bebeğin down sendromu taşıyıp taşımadığına bakılıyor. Doktorum anlattı. İkili test %85 oranında, fetal dna %99 doğru sonuç verir. İkili testte genetik hastalıklara bakılıyor. Fetal de de baştan sonra tüm kromozomlar taranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?