Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kizlar sizinde elinizde orta parmaginiz ve yüzük parmağınız uyusuyormu 4 gündür uyuşuk parmak uçlarım.
Birde miğde yanması var bende yoksa yaramı bilemedim ne yersem boğazımdan migdemde gidene kadar acı yaşıyorum sizinde mi böyle?
Ay aynı seyi yasıyorum bide işaret parmagımda son günlerde uyusuk mide yanmamda ara ara oluyo oluncada baya yanıyor

En son gittiğimde 35 +3 tüm sanırım 3 kg ölçtü normal dedi bana ultrasona göre daha düşük çıkıyormuş doğum kiloları, endişelenme bence
Benim ilkinde son ölçüme göre 300 gr kadar daha düşük kg da doğmuştu. Bir de bi kaç gün içinde 250 gr da zayıfladı. İlk ay doğum kilosunun üstüne 700 gr ekledi 2.ay 2 kilo birden aldı :)) 2 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıktı :)

Benim ilkinde son ölçüme göre 300 gr kadar daha düşük kg da doğmuştu. Bir de bi kaç gün içinde 250 gr da zayıfladı. İlk ay doğum kilosunun üstüne 700 gr ekledi 2.ay 2 kilo birden aldı :)) 2 aylıkken doğum kilosunun 2 katına çıktı :)
Evet hep aynı şekilde duydum ben de. Hem düşük çıkıyormuş hem de kilo kaybı oluyormuş ilk günlerde. Maşallah inşallah bizimkilerde öyle güzel kilo alırlar 🙏🧿

Kızlar 34+5 te 2800 dedi kilosuna cokmu yani çok olması bnm için eksi bir durum kanamam durmadı deneme rağmen normal doğuma engel değil dedi çok stres ediyorum bu durumu
Benimde 35te 2600gr geldi ama burdaki çoğu kisininkine göre zayıf
İnternete göre normal
Bu kanamanin durmama durumu sadece normal doğumda mi oluyor peki ?
Yani sezeryan doğumda kanama normal doğuma göre zaten fazla oluyormuş
Yani sende oluşan bu kanama durmamasi sezeryan doğumda da olursa o zaman daha fazla kan kaybedecek olabilir misin? O yüzden doktor normal doğumda ısrarcı olabilir mi?
Icini ferah tut allahin izniyle, bu kez önlemler alınır

Tarih çok güzel 25.04.25 🙃
Ya doktor 23 ünde alabiliriz istersen dedi, 38+3 oluyordu o zaman bende dedim bı sakıncası yoksa 25 i olsun hiç değilse tarih şık olur 😊 kızımda da 11.11.2022 yapmayı planlayıp nst lerdeki durgunluk yüzünden 09.11.2022 de oldu doğum 😊 umarım bu istediğim günde olur

Benimde 35te 2600gr geldi ama burdaki çoğu kisininkine göre zayıf
İnternete göre normal
Bu kanamanin durmama durumu sadece normal doğumda mi oluyor peki ?
Yani sezeryan doğumda kanama normal doğuma göre zaten fazla oluyormuş
Yani sende oluşan bu kanama durmamasi sezeryan doğumda da olursa o zaman daha fazla kan kaybedecek olabilir misin? O yüzden doktor normal doğumda ısrarcı olabilir mi?
Icini ferah tut allahin izniyle, bu kez önlemler alınır
Evet canım doktor aynı şeyi söyledi atoni sezeryan dahi olsan gelişirse daha fazla kanaman olur normal doğum yapmana engel değil dedi o yüzden kararsız kaldım yoksa özele gider sezeryanla alın derim bir çok doktorla konuştum çoğu aynı şeyi söyledi tek duam kanama durumu yaşamiyim 🤲🏻

Evet canım doktor aynı şeyi söyledi atoni sezeryan dahi olsan gelişirse daha fazla kanaman olur normal doğum yapmana engel değil dedi o yüzden kararsız kaldım yoksa özele gider sezeryanla alın derim bir çok doktorla konuştum çoğu aynı şeyi söyledi tek duam kanama durumu yaşamiyim 🤲🏻
İnşallah inşallah çok güzel şekilde gecsin ,hiç korktuğun gibi olmasın 🤲🏼
Hepimizin çok güzel doğum hikayeleri olsun 🤲🏼

Kızlar merhaba 37+3 güncellemesi;
Akşamları kaşıntı tutuyor her yerimi duş alınca rahatlıyorum. Doktora sordum hormonal dedi.
Sanırım bebeğim aşağı inmiş daha rahat nefes alıyorum eskisine göre. Kasık ağrılarıma artık ayak ağrılarım da eşlik ediyor.
Bebeğim gün içinde çok sertleşiyor ve hareketli.
Pazartesi günü dikişlerim alınacak bakalım .
Yarın da kuaföre gidip ağdamı olayım diyorum. Bazıları ağda doğumu tetikliyor diyor doğru mu 🫠

Kızlar merhaba 37+3 güncellemesi;
Akşamları kaşıntı tutuyor her yerimi duş alınca rahatlıyorum. Doktora sordum hormonal dedi.
Sanırım bebeğim aşağı inmiş daha rahat nefes alıyorum eskisine göre. Kasık ağrılarıma artık ayak ağrılarım da eşlik ediyor.
Bebeğim gün içinde çok sertleşiyor ve hareketli.
Pazartesi günü dikişlerim alınacak bakalım .
Yarın da kuaföre gidip ağdamı olayım diyorum. Bazıları ağda doğumu tetikliyor diyor doğru mu 🫠
Bence etkisi yok, valla benimde 25 ine doğum diye konuştuk ondan bı kaç gün önce gidip yaptircam agdayi, çok kasmamaya çalış tabi kendini. Yapandan da rica et biraz özenli olsun. Bişey olmaz inşallah

Back
X