- 3 Eylül 2015
- 1.808
- 2.535
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.421
Kızlar özellikle sezaryen doğum yapacaklar hastane çantasına eklenecek bir şey buldum
Neyse ki yer kaplamıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar özellikle sezaryen doğum yapacaklar hastane çantasına eklenecek bir şey buldum
Küçük ama önemli bir ayrıntıNeyse ki yer kaplamıyor![]()
Kimyonu hiç sevmem ama emzirme döneminde bol bol içeceğim belli ki. Ben komposto yapıp götürmeyi de planlıyorum incir, kayısı, kuru dut vs.Küçük ama önemli bir ayrıntıve kimyon çayıda olmalı bence gaz için çantada
Vücut kaşıntısı ve kuruluğu benim bayadir varKızlar merhaba 37+3 güncellemesi;
Akşamları kaşıntı tutuyor her yerimi duş alınca rahatlıyorum. Doktora sordum hormonal dedi.
Sanırım bebeğim aşağı inmiş daha rahat nefes alıyorum eskisine göre. Kasık ağrılarıma artık ayak ağrılarım da eşlik ediyor.
Bebeğim gün içinde çok sertleşiyor ve hareketli.
Pazartesi günü dikişlerim alınacak bakalım .
Yarın da kuaföre gidip ağdamı olayım diyorum. Bazıları ağda doğumu tetikliyor diyor doğru mu![]()
Evvet hastaneye ben de götüreceğim dut nasıl olur bilmiyorum ama posasıyla tüketmeyi düşünüyorum belki süzgeçten geçiririm hem sütüm gelir hem bağırsaklarım haraketlenir diyeKimyonu hiç sevmem ama emzirme döneminde bol bol içeceğim belli ki. Ben komposto yapıp götürmeyi de planlıyorum incir, kayısı, kuru dut vs.
Şeker yüklemede tam sınırda çıkmıştı canım açlık 90 tokluk 140 çıkmıştı sonra daha olcturmedimŞekerin yüksek cıktımı hic canım?açlık kaç mesela
Dut sütü baya arttırıyormuş öyle okudum bende posasıyla tükeneceğim inşallah faydalı olurEvvet hastaneye ben de götüreceğim dut nasıl olur bilmiyorum ama posasıyla tüketmeyi düşünüyorum belki süzgeçten geçiririm hem sütüm gelir hem bağırsaklarım haraketlenir diye
Gaviscon hamilelikte kullanılıyor diye biliyorum.Kizlar mide yanmasina dayanamayip doktoruma sormadan gaviscon ictim bir sey olmaz dimi
Sagol canim ben de oyle hatirliyorum ama yine de soruyum dedim sizeGaviscon hamilelikte kullanılıyor diye biliyorum.
35+1 olman lazım canım aramızda bir gün var 36. Haftaya girmiş olduk alttaki yazıda da yazıyor zaten geçen hafta 2500 ölçtü bende şuan 35+2 yimCanım ben şuan tam 35 +0 yım
Cuma günleri hafta başı oluyorum ben cumartesi+1 diye gösteriyor uygulamada35+1 olman lazım canım aramızda bir gün var 36. Haftaya girmiş olduk alttaki yazıda da yazıyor zaten geçen hafta 2500 ölçtü bende şuan 35+2 yim
Benim doktorum doğumdan önce gerek yok doğal içerikli nemlendirici bir krem kullan dediKızlar meme ucu için krem kullanmaya başladınız mı? Ben ilk dogumda öncesinde başlamamıştım. Yara olmadı şükür hassasiyet vardı sadece.
Benim de çarşamba hafta başı oluyorCuma günleri hafta başı oluyorum ben cumartesi+1 diye gösteriyor uygulamada
Canım profilde doğum tarihe ben öyle yazdım nedense Mayıs 15 ine doğum yapacagimi hissediyorum sürekli 15.05 sayısını görüyorumBenim de çarşamba hafta başı oluyor![]()
Şimdi anladım canım inş gönlüne göre olurCanım profilde doğum tarihe ben öyle yazdım nedense Mayıs 15 ine doğum yapacagimi hissediyorum sürekli 15.05 sayısını görüyorum![]()
Bebeğin cinsiyeti ne ben aşırı çikolata yiyorum çok canım istiyor çikolata kavanozu kaşıklıyorumKızlar perşembe günü markete gidip gizlice çikolata alma planı yapmıştım eşim 2 gündür ofise gitmedihaftasonu da gitmiyor pazartesiye kadar sağlıklı beslenicem mecburen
![]()
Kuzenim bir ay önce doğum yaptı 3.200 demiş doktor 2.400 doğduİnşallah canım gönlüne göre olsunbakalım doğduğunda ultrason ölçümlerine göre ne kadar fark çıkacak
Erkek canımBebeğin cinsiyeti ne ben aşırı çikolata yiyorum çok canım istiyor çikolata kavanozu kaşıklıyorum![]()