Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar merhaba 37+3 güncellemesi;
Akşamları kaşıntı tutuyor her yerimi duş alınca rahatlıyorum. Doktora sordum hormonal dedi.
Sanırım bebeğim aşağı inmiş daha rahat nefes alıyorum eskisine göre. Kasık ağrılarıma artık ayak ağrılarım da eşlik ediyor.
Bebeğim gün içinde çok sertleşiyor ve hareketli.
Pazartesi günü dikişlerim alınacak bakalım .
Yarın da kuaföre gidip ağdamı olayım diyorum. Bazıları ağda doğumu tetikliyor diyor doğru mu 🫠
Vücut kaşıntısı ve kuruluğu benim bayadir var
Bunun için nemlendirici krem aldım biodermanin
Benim bebek ters dönmüş ,dogum pozisyonunu almis ama nefes almakta güçlük çekiyorum ,önceden böyle degildi
Ağda olayı nasıl acaba gerçekten, doğuma yakın bende yaptiricam ama çatı muayenesi icin mecbur jilet ile alicam ,doğuma yakın ağda yaptirabilmem için

Kimyonu hiç sevmem ama emzirme döneminde bol bol içeceğim belli ki. Ben komposto yapıp götürmeyi de planlıyorum incir, kayısı, kuru dut vs.
Evvet hastaneye ben de götüreceğim dut nasıl olur bilmiyorum ama posasıyla tüketmeyi düşünüyorum belki süzgeçten geçiririm hem sütüm gelir hem bağırsaklarım haraketlenir diye

Evvet hastaneye ben de götüreceğim dut nasıl olur bilmiyorum ama posasıyla tüketmeyi düşünüyorum belki süzgeçten geçiririm hem sütüm gelir hem bağırsaklarım haraketlenir diye
Dut sütü baya arttırıyormuş öyle okudum bende posasıyla tükeneceğim inşallah faydalı olur☺️

Kizlar mide yanmasina dayanamayip doktoruma sormadan gaviscon ictim bir sey olmaz dimi

35+1 olman lazım canım aramızda bir gün var 36. Haftaya girmiş olduk alttaki yazıda da yazıyor zaten geçen hafta 2500 ölçtü bende şuan 35+2 yim
Cuma günleri hafta başı oluyorum ben cumartesi+1 diye gösteriyor uygulamada

İnşallah canım gönlüne göre olsun 💕 bakalım doğduğunda ultrason ölçümlerine göre ne kadar fark çıkacak
Kuzenim bir ay önce doğum yaptı 3.200 demiş doktor 2.400 doğdu 😅 Türkiye’de cihazlardan mı doktorlardan mı bilmiyorum fazla ölçüyor bence. Benim de 1200 demişti doktor burda 1700 çıktı bir aydan fazla sadece 500gr almış olması imkansız trde bir haftadan az 100gr almıştı ve ölçümü hep ileride çıkıyordu burda geride çıktı.

Back
X