Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
haftaya ciğer geliştirici vuracağız sonra gittiği yere kadar zorlayacağız dedi. öncelik hedef 30 sonra 32 belirsiz yani. suanlik doğum gözükmüyor ama doktor yine de her türlü hazır olun dedi insallah 34'ten erken gelmezler
İnşallah dayanabildikleri yere kadar dayanırlar canım içini ferah tut. Ayy biz bir tanenin heyecanına dayanamıyoruz sen 3 tane maşallah 🧿🥹

Kızlar özellikle sezaryen doğum yapacaklar bir sorum var. Sezaryen doğumda dikişlerden dolayı kolay emzirme açısından emzirme yastığını da götürün diyorlar kolaylık oluyormuş. Koca emzirme yastığını hiç götüresim yok açıkçası ama kolay olacaksa götürürüm siz ne düşünüyorsunuz?
Ben götürürüm diyordum ama şimdi benimde kafam karıştı 😅
:KK70:bende penye battaniye ye gerek varmı diye kararsız kaldım müslin yeter mi ki :KK75:
Ben koydum 1 tane. Nolur nolmaz🤷🏻‍♀️

Kizlar ozellikle gogus ucu kucuk olanlar diyeyim eller serbest pompa alip kullanip memnun olan var mi? Benim gogus uclarim simdiden hassas ve cok korkuyorum pompa isinden. Mochinin teklisini istiyorum ama eller serbestte flans degismiyor galiba. Onceden kullanan oldu mu?
:KK70:bende penye battaniye ye gerek varmı diye kararsız kaldım müslin yeter mi ki :KK75:

O kadaf çok miğdem yanıyoooki , içimde küçük bir ejderha var sankii ölüyorum kızlar
Soğuk süt shot yap benim yanarken bı tek o iyi geliyodu

Kızlar ben her ay her ihtimale karşı aile hekimliğinde hem idrar hem kan tahlili yaptırıp gidiyorum doktora. Bu ay gene yaptırdım bugün baktım gene idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış 80 küsür çıktı deli olucam ya her ay enfeksiyon. Bu ay birde ekstra olarak hemoglobin pozitif çıkmış ne demekse ay internete yazdım aklım çıktı okuduğum şeylerden Google bayılıyor insanı kanser etmeye. Bi arkadaş idrar yolu enfeksiyonu geçirenlerde pozitiflik çıkacağını öğrenmiş doktorundan o biraz rahatlattı beni. Yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne dicek

Tabiki muslin yetmez daha annesinin sıcacık karnından yeni çıkmış olacaklar ve bizim vücut isimizla bir olmayacak ısıları mutlaka bizden fazla giyinmeli ve ortunmeliler mevsimin önemi yok

Kızlar hastane çantası ni hatırladınizmi benim herşey yıkandı utulendi sadece çantaya koyulacak yarın halledeyim diyorum
Ben bugün bebişin isimli takımını da koyup kapattım sonunda atıştırmalık filan da koydum zor sığdık kabin boy valize 😅 evden bakınca hastane görünüyor bir de uzak olsa napardım acaba 😂

İnşallah dayanabildikleri yere kadar dayanırlar canım içini ferah tut. Ayy biz bir tanenin heyecanına dayanamıyoruz sen 3 tane maşallah 🧿🥹
duadan başka bir şey gelmiyor zaten elimden 🥹 evlat çok güzel bir şeymiş ya Allah herkesinkini bağışlasın

Aa ucuzdu sahiiii ayy düşünemiyorum kendimi maşallah yine sana 🧿 takılmıyor demiyim bilgim yok ben kendi korsemi takmıyorum karnımı sıkıyor çelik yerleri acıtır diye
he anladım ben doktoru yine bir yoklayayım belki boşluğuna gelir he der 😅

Kızlar ben her ay her ihtimale karşı aile hekimliğinde hem idrar hem kan tahlili yaptırıp gidiyorum doktora. Bu ay gene yaptırdım bugün baktım gene idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmış 80 küsür çıktı deli olucam ya her ay enfeksiyon. Bu ay birde ekstra olarak hemoglobin pozitif çıkmış ne demekse ay internete yazdım aklım çıktı okuduğum şeylerden Google bayılıyor insanı kanser etmeye. Bi arkadaş idrar yolu enfeksiyonu geçirenlerde pozitiflik çıkacağını öğrenmiş doktorundan o biraz rahatlattı beni. Yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne dicek
Sağlık ocağında ne zaman yaptırsam bir şeyler pozitif çıkıyor, özelde yaptırıyorum bir sorun çıkmıyor ben anlamadım steril mi değil nedir. Emin olmak için 2 kez kan veriyorum farklı yerlere hep

Tabiki muslin yetmez daha annesinin sıcacık karnından yeni çıkmış olacaklar ve bizim vücut isimizla bir olmayacak ısıları mutlaka bizden fazla giyinmeli ve ortunmeliler mevsimin önemi yok
Hastaneler genelde çok sıcak oluyor. Bana hastane yaz tatiline gider gibi kıyafetler getir dedi. Ben sadece müslin götüreceğim akşam uyurken kundaklamak için.
Genelde aşağıdaki şekilde giydirin diyorlar.

Eklentiler

• IMG_6328.webp
    IMG_6328.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 55
Sağlık ocağında ne zaman yaptırsam bir şeyler pozitif çıkıyor, özelde yaptırıyorum bir sorun çıkmıyor ben anlamadım steril mi değil nedir. Emin olmak için 2 kez kan veriyorum farklı yerlere hep
Bende anlamadım önceki gün doktorum benden kültür testi de istediği için özel bir hastanede idrar testi verdim bende sağlık ocağı kültür yapmıyor. Kültür temiz gelmiş mesela. Enfeksiyon ordada var ama bu hemoglobin her neyse özelde yaptırdığım testte öyle bisey yazmıyor ay valla öyle daraldım ki bu hamilelikte hayırlısıyla bi vakit geçse de bitse diyorum

Back
X