Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
kızlar bel korsesi kullanan var mı? benim belim önceden de çok güçsüzdü ama sanırım taşımakta çok zorlanacağım daha 27'ye yeni girdik. önceki doktorum önermemişti korse şimdikine de sormayı unuttum

Kızlar özellikle sezaryen doğum yapacaklar bir sorum var. Sezaryen doğumda dikişlerden dolayı kolay emzirme açısından emzirme yastığını da götürün diyorlar kolaylık oluyormuş. Koca emzirme yastığını hiç götüresim yok açıkçası ama kolay olacaksa götürürüm siz ne düşünüyorsunuz?
Ben normali bekliyorum yinede hazirlayip pusetin içine koydum canım ilk emzirme ilk gün çok önemli 🥰

Ben hazırlamamıştım herşey hazır ama koymadım çantaya doktor bugün her an doğum başlayabilir dediği için halledicem birazdan
Canım nst de mi sancin cıktı yoksa doktor ultrasonla mi dedi. Benimde dünden beri belim öldürdü beni ve suyum azalmış sınırda dedi. Sen hissediyor musun sanciyi

kızlar bel korsesi kullanan var mı? benim belim önceden de çok güçsüzdü ama sanırım taşımakta çok zorlanacağım daha 27'ye yeni girdik. önceki doktorum önermemişti korse şimdikine de sormayı unuttum
Ben bel fıtığı hastasıyım bunun için taktiğim çelik korsem var ama onu suan takmıyorum karnımı da kapsadığı için .senin ikiz ama çok normal zorlaniyo olman Allah yardımcin olsun

Ben bel fıtığı hastasıyım bunun için taktiğim çelik korsem var ama onu suan takmıyorum karnımı da kapsadığı için .senin ikiz ama çok normal zorlaniyo olman Allah yardımcin olsun
korse takılmıyor yani doğru mu anladim 😅 iki de değil üç tane sıpa var içimde. Allah hepimize kolaylık versin

Kizlar ozellikle gogus ucu kucuk olanlar diyeyim eller serbest pompa alip kullanip memnun olan var mi? Benim gogus uclarim simdiden hassas ve cok korkuyorum pompa isinden. Mochinin teklisini istiyorum ama eller serbestte flans degismiyor galiba. Onceden kullanan oldu mu?

Canım senin doğumun ne zaman olacak doktorla kararlaştırdınız mı
haftaya ciğer geliştirici vuracağız sonra gittiği yere kadar zorlayacağız dedi. öncelik hedef 30 sonra 32 belirsiz yani. suanlik doğum gözükmüyor ama doktor yine de her türlü hazır olun dedi insallah 34'ten erken gelmezler

Back
X