Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar özellikle sezaryen doğum yapacaklar bir sorum var. Sezaryen doğumda dikişlerden dolayı kolay emzirme açısından emzirme yastığını da götürün diyorlar kolaylık oluyormuş. Koca emzirme yastığını hiç götüresim yok açıkçası ama kolay olacaksa götürürüm siz ne düşünüyorsunuz?
Canim bence goturme bir de hastaneye soktugun icin evde kullanamicaksin gelince yikiyicaksin falan bin ton is. Orda ekstra yastik istersin

hayır pozisyonu nedeniyle baskı hissedebilirsin dedi ben de gerçekten oturunca hissediyorum bebek çok hareket edince hafif bir idrar hissi de oluyor
Çok hareket ediyor ya Bi de misal bacağımı kendime çeksem daha çok ittirmeye başlıyor kendini rahatsız oluyor herhalde

Benimkininde tekmeleri azaldi sadece yer degistiriyo sanki bide hickirik bu haftalarda normal heralde canim
Yerleri daralıyor diye azaliyormus siddeti ama bir anda bu kadar fark eder mi bilemedim. Şimdi daha iyi çok şükür, arada da yokluyorum yine. Vurmaları cok değil ama balık gibi hareket ediyor, kayıyor bir yandan bir yana sanki ay iyi olsunlar, sag salim dogursaydik bir 😂

Yerleri daralıyor diye azaliyormus siddeti ama bir anda bu kadar fark eder mi bilemedim. Şimdi daha iyi çok şükür, arada da yokluyorum yine. Vurmaları cok değil ama balık gibi hareket ediyor, kayıyor bir yandan bir yana sanki ay iyi olsunlar, sag salim dogursaydik bir 😂
Aynı canım benimkide öyle yarin sabah kontrolum sabırsızlıkla bekliyorum😍

Kızlar özellikle sezaryen doğum yapacaklar bir sorum var. Sezaryen doğumda dikişlerden dolayı kolay emzirme açısından emzirme yastığını da götürün diyorlar kolaylık oluyormuş. Koca emzirme yastığını hiç götüresim yok açıkçası ama kolay olacaksa götürürüm siz ne düşünüyorsunuz?
Emzirme yastığı da götürebilirsin için rahat etsin diye ama bence gerek yok. Extra bir baş yastığı istersen görevliden aynı işi görüyor 😊

Merhaba kızlar muayeneden çıktım şimdi 36+5 haftalığız 3100 gram olmuş suyum azalmış 🥺 doktor çatı muayenesi yaptı normal doğum da çok zorlanırsın sende bebekte istersen sezeryan yapalım dedi bide nst de sancım çıktı yine doğumun başlayabilir her an dedi Salı günü gideceğim tekrar o zamana kadar düşün dedi sezeryan olacağım sanırım 🥲
Senin doktorun muydu canım daha önce de sen normal doğum yapamazsın diyen neye göre bunu dedi acaba istiyorsan yaparsın bence bazı doktorlar da kolaya kaçmak için herkese bir bahane buluyorlar gibi 😕

Senin haftan ilerde canım ağrı normal, bende de var, nst de sancı çıkıyordu ama düzenli değildi. Bu hafta gitmedim henüz . Bende olmadı ama çatı muayenesinde zorlanan kanaması olanlar oluyormuş aktif bir kanama değilse muhtemelen içeride kalanlar geliyordur.
Gecen hafta oldu çati muanesi ne bilim bir hafta sonra olması neyse takipteyim zaten

Senin doktorun muydu canım daha önce de sen normal doğum yapamazsın diyen neye göre bunu dedi acaba istiyorsan yaparsın bence bazı doktorlar da kolaya kaçmak için herkese bir bahane buluyorlar gibi 😕
Yok canım benim doktorum değildi devlet takipliyim isteğe göre sezeryan yapmıyorlar seni yormak istemiyorum dedi

Ben koydum hastane çantasına götürecegim hem kendi konforum hem bebeğimin konforu bı gecelik de olsa çok onemli

Belim kırıldı ya ben uyurken oğlumda uyumuş kaynanam da altını bağlamamış uyurken bazen kaçırıyor altına eşimde evde yoktu banyosu ben yaptırdım çoktan beri bu kadar zorlanmamıştım banyoya da alıştıramıyoruz oğlumu her seferinde zorluk çıkarıyor bize doğanda böyle olmaz inşallah

Back
X