Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Merhaba kızlar muayeneden çıktım şimdi 36+5 haftalığız 3100 gram olmuş suyum azalmış 🥺 doktor çatı muayenesi yaptı normal doğum da çok zorlanırsın sende bebekte istersen sezeryan yapalım dedi bide nst de sancım çıktı yine doğumun başlayabilir her an dedi Salı günü gideceğim tekrar o zamana kadar düşün dedi sezeryan olacağım sanırım 🥲
Canım artık korkulacak haftalar geride kaldı kilosu da güzelmiş maşallah 🧿 ben de ilkinde zorunlu sezaryen olmuştum 37+5te çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Bunda da tercihim yine sezaryen olacak bence önemli olan doğumun şekli değil de bizim neler hissettiğimiz 😍😍

geçmeyen böbrek ağrısından dolayı gittim üroloji doktoruna iki böbreğim de şişmeye başlamış kendi doktorumla görüştüm pazar günü kilosuna boyuna bakalım ciğer geliştirici yapıp 37. haftada sezeryanla alalım dedi 🥺 çok korkuyorum
Hiç korkma canım 37. Hafta gayet güzel bi hafta. Kilosu da iyiyse çok iyi ikiniz beraber çıkarsınız inşallah 🙏

Evet canım onlar doğuma hazırlayan sancılar. Doğum sancısı artarak ve siddetlenerek devam eder . Kolay doğumlar diliyorum🙏🏻

Canimmm senin kız yakinda gelir gibi geliyor bana🤭 Sağlıkla kolaylıkla gelsin🥰
Yüzüm gözüm şiş ya 😂 bir garibim herkes doğurdun doğuracaksın diyor 😂 bakalım bekliyoruz artık. Çok sağ ol inşallah 🙏

Merhaba,

Tecrübeli değilim ilk bebeğim ama 36+2 yim ben de, tarif ettiğin gibi aynı şekilde ağrılarım var yaklaşık 1 haftadır bu şekilde. Uygulamadan takip ettim bana yalancı sancı uyarısı verdi.

Makatımda hafif bir baskı ve tuvalete çıkma isteği yaşıyorum dünden bu yana. Ayrıca çatı ağrım ve yürümede zorlanma durumum da var. Benim bebeğim de kilo olarak önde gidiyor. Doktorum gününü beklemeyeceğini söyledi. Sancılarım düzenli hale gelirse acilden giriş yapmamı söyledi. Düzenli hale gelir ya da suyum gelirse gidicem.

Serklajı olan arkadaşların da bazılarının 37 de dikişleri alınacakmış.
Yazmadıklarımı yazmışsınız 🙏☺️ Benım çok kötü çatı ağrım var, sağa sola dönerken çok acı cekıyorum, yürürken zorlanıyorum ve makata baskı bende hissediyorum ve hemoroid oluştu biraz.
Bana da 37de alacağız dedi sonra karar değiştirip 38e girdiğim gibi alacakmış

37 nin sonunda alacağım dedi dikişi canım Allah kısmet ederse bu da normal olacak diğer hamileliğimde normal olmuştu bebişleri işi belli olmuyor benim oğlum dikiş alındıktan 2 hafta sonra doğdu başta doğmasınlar diye çabalıyoruz sonra da doğsun diye
Sağlıkla kucağınıza almışsınız oğlunuzu ne güzel. 🙏 bazı yerlerde de okudum dikiş alındığı gün doğum yapan çok olmuş. O yüzden hastaneye çantanla gel dedi doktorum

Pozisyonundan dolayıdır muhtemelen canım. Ama için rahat etmiyorsa bir git istersen hareketlerde azalma olursa gel diyor doktorlar çünkü
Yer mi değiştirdi acaba anlamadım ki, önümüzdeki hafta kontrolüm var bir de son zamanlarda çok hareketliydi birden böyle olunca beni korkuttu. Sanki içeride kayıyor gibi hareket ediyor, cok hafif dokunuyor.
Korkutma kendini canım. Benim de geçen gün öyle oldu ertesi gün cok fena hareketlendi. Sanırım bu haftalarda öyle olabiliyor. Simdi de hic durmuyor sırtım ağrıyor o hareket ettikce🥺
Dokunuyorum zar zor tepki geliyor hanımefendiden yaptığı da çok ufak dokunuşlar. Simdi kahve içiyorum bakalım belki birazcık daha hareketlenir 🥲
Pozisyonuyla alakalıdır bence canim. Korkutma kendini. Ama druna da bilgi ver bence
Bir miskin edasıyla kıpırdanıyor içeride, hiç canımı acıtmıyor hareketleri. arkasını mı döndü acaba
evet benimde öyle kafası tam ortada bencede
Sağlıkla biraz daha bi bekleseler 🙏🏻

Benimde geçen hafta öyleydi
Karnimla oynayınca hareket ediyordu ama eskisi gibi değil
Sürekli elim karnimda hareket etsin diye uğraşıyordum
Bu hafta hareketli
Dokundukca kendimi de kötü hissediyorum rahatsız edeceğim diye ama sanki tam bir uyuşukluk halinde yavaş.
benim de her gün aynı şiddetle hareket olmuyor canım dün çok oynadı vurdu bugün mesela daha sakin sen sürekli hareket hissediyor musun ona bak uzuyor mu hareket araları vs.
sabaha göre iyi ama şiddeti çok düşük geliyor bir de sanki aniden sıçrarsın ya böyle öyle olmuş gibi zıplıyor sanki içeride arada.

Yazmadıklarımı yazmışsınız 🙏☺️ Benım çok kötü çatı ağrım var, sağa sola dönerken çok acı cekıyorum, yürürken zorlanıyorum ve makata baskı bende hissediyorum ve hemoroid oluştu biraz.
Sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz inşallah birbirinize 😊🌸🙏🏻

Merhaba kızlar muayeneden çıktım şimdi 36+5 haftalığız 3100 gram olmuş suyum azalmış 🥺 doktor çatı muayenesi yaptı normal doğum da çok zorlanırsın sende bebekte istersen sezeryan yapalım dedi bide nst de sancım çıktı yine doğumun başlayabilir her an dedi Salı günü gideceğim tekrar o zamana kadar düşün dedi sezeryan olacağım sanırım 🥲
Yumuşama olup olmadığına da bakıyorlar, dokusuna belki ondan öyle söylemiştir zorlanırsın diye. 🥹 çok az kaldı kavusmana, doğumun nasıl olursa olsun inşallah bebişine en kolay en güzel şekilde kavuşmak nasip olur. Her sey çok güzel olsun ikiniz için de 🥰🌸

evet benim de öyle oturup kalkarken sağdan sola dönerken çok can yakıyor, aşağı inanılmaz bir baskı var. Benim kız pek 38 görecek gibi durmuyor ama bakalım hayırlısı 🙂

evet benim de öyle oturup kalkarken sağdan sola dönerken çok can yakıyor, aşağı inanılmaz bir baskı var. Benim kız pek 38 görecek gibi durmuyor ama bakalım hayırlısı 🙂
Kızlar erken geliyor diyorlar genelde, minik kuş bunu dogrulayacak gibi. ☺️
Yine de güzel ilerledi, annesine kavuşmak için can atıp duruyordu 😂

Bizim magnetlerimiz geldi. Hem anısı hem de bir anlamı olsun istedik. Duygulandım ama yine ya 🥹🥰

Eklentiler

• 20250410_144816.webp
    20250410_144816.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 80
Dokundukca kendimi de kötü hissediyorum rahatsız edeceğim diye ama sanki tam bir uyuşukluk halinde yavaş.
Eşimde dokunma rahatsız etme diyordu ama napayim içime sinmiyor biraz hareket etsin rahatlıyorum
Ceviz yiyince benimki hareketleniyor
Bide onu deneyim bakalım
Pozisyon ile alakalı da olabilir
Youtube da bebek hareketlendiren müzikler var onları dinleyin bide 😊
Ama tabii hareket baya az ise doktorunuza bir sorun

Back
X