- 13 Nisan 2020
- 2.702
- 5.074
- 158
- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.781

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşıma suyun çok demişti o elma havucu kesti bi hafta sonra suyu normale donmustu 37+5 de doğum yaptıEvet ama bende seker yok hergun takip ediyoruk baskada bisey soylemedi doktor
Başlarda sancı olunca erken doğum olacak diye korkuyoruz sonra gidince niye kesildi geç mi doğuracağım diyoruz bende oğlumda aman bişey olmasın diye yattım dikişler alındı bu sefer gelesi tutmadı 39+6 da doğurdum bunda da yatıyorum bakalım şükür 35+0 ı gördük bugün doktorlar 34 ü görürse şanslı demişti dikişler alınana kadar sabretsen yeter diyorumAy kızlar hepinizin yalancı sancıları başladı benim olanlar da gitti bu hafta. Galiba benim bu oğlumda geç gelecek diğeri 41+3 te doğdu![]()
Bende havuc cok severdim ama uzun zamandir kestim cuma kontrolum var insallah duzelmistirBenim arkadaşıma suyun çok demişti o elma havucu kesti bi hafta sonra suyu normale donmustu 37+5 de doğum yaptı
İyiyim canım gece iki kere uykudan uyandırdı bı daha olmadı şuan yok sen nasılsınbuketkanbur nasılsın canım
Benim de dizim ve bacağım çok ağrıyor sanırım vücut birden kilo artışı olunsa yükü taşımakta zorluk cekiyor resmen menisküs ağrısı çekiyorum 2 haftadır. Sol kalça + sağ bacak ağrısı resmen topalliyorumKizlar dunden beri sag kalcamda bi agri o da bacagima vuruyor yurutmuyor topallayarak yuruyorum resmen. Bu da mı hamilelikden ..varmi yaşayan
Benim de tık yok ya çok şükür olmasın da serklajım da var doğum sancıları pek iyi değil benim için. Ama 35 hafta bitti ne ağrı ne sancı ne kasılma ne sertlesme hiçbirinin olmaması tuhafıma gidiyor nst girdim dün sıfır sancı rsmenAy kızlar hepinizin yalancı sancıları başladı benim olanlar da gitti bu hafta. Galiba benim bu oğlumda geç gelecek diğeri 41+3 te doğdu![]()
Evet kuzum rahim duvarı incelmeye başlamış bebek iri rahim yırtılır diye sonlara kadar bekleyip riske atmak istemiyor dr 37+1 sezeryan olacağımCanım günün sezaryene göre mi verildi senin, sezaryen mi olacaksın yani
Hep gece oluyor ya, gece girsem nst ye beni doğuma alırlar herhalde gündüz tık yokAy kızlar gece bel agrısından uyuyamadım sımdı hem bel hem kasık oluyor ara ara hayır tuhaf olan dün nst ye gırdım hıc sancı yok ultrasonda sıkıntı yok anlamadım yahu
Şükür bende magnezyum aldım öyle uyumuşum kalmışım oğlanla beraber zor uyandım yeni gidiyorum işeİyiyim canım gece iki kere uykudan uyandırdı bı daha olmadı şuan yok sen nasılsın
Aaa teşekkür ederim bakayım o zamanBaşka modeller de var canım bu silinebiliyor ve 25 kg a kadar taşıyor olduğu için bunu tercih ettim yoykoda genel olarak indirim var![]()
Sağlıkla gelsin balımEvet kuzum rahim duvarı incelmeye başlamış bebek iri rahim yırtılır diye sonlara kadar bekleyip riske atmak istemiyor dr 37+1 sezeryan olacağım
Evet aynen o moddayim ev işlerim bitmedi hala o yüzden egzersiz yürüyüş başlamadım bir yandan da korku sardı geç mi gelecek diye sağlıkla gelsinlerBaşlarda sancı olunca erken doğum olacak diye korkuyoruz sonra gidince niye kesildi geç mi doğuracağım diyoruz bende oğlumda aman bişey olmasın diye yattım dikişler alındı bu sefer gelesi tutmadı 39+6 da doğurdum bunda da yatıyorum bakalım şükür 35+0 ı gördük bugün doktorlar 34 ü görürse şanslı demişti dikişler alınana kadar sabretsen yeter diyorum
Aman maşaAllah. Bende aynı bu sekildeyim 10 gün önce yine yalancı sancı vs vardı hepsi gitti tık yok dümdüz bendedeBenim de dizim ve bacağım çok ağrıyor sanırım vücut birden kilo artışı olunsa yükü taşımakta zorluk cekiyor resmen menisküs ağrısı çekiyorum 2 haftadır. Sol kalça + sağ bacak ağrısı resmen topalliyorum
Benim de tık yok ya çok şükür olmasın da serklajım da var doğum sancıları pek iyi değil benim için. Ama 35 hafta bitti ne ağrı ne sancı ne kasılma ne sertlesme hiçbirinin olmaması tuhafıma gidiyor nst girdim dün sıfır sancı rsmen![]()
günaydın enfeksiyonda olabilir doktorla bi görüşmekte fayda varGünaydın kızlar.34+1 deyim.akinti miktarım çok arttı.gelen şeyin akitni olduğundan eminim çünkü rengi sarı hafif pütürlü ama su karisimli geliyor.sabah uyandigimda islakligi iç giyimden pijamaya sızmış.Var mi bu durumu yaşayan . korkutuyor açıkçası beni.ya suyla karışık akıntım oluyor da fark etmiyrisam diye.doktoruma da yazdım bakalım o ne diyecek
günaydın, pijamaya geçecek kadarsa ben de enfeksiyondan şüphelendim gidip tahlil versen iyi olurGünaydın kızlar.34+1 deyim.akinti miktarım çok arttı.gelen şeyin akitni olduğundan eminim çünkü rengi sarı hafif pütürlü ama su karisimli geliyor.sabah uyandigimda islakligi iç giyimden pijamaya sızmış.Var mi bu durumu yaşayan . korkutuyor açıkçası beni.ya suyla karışık akıntım oluyor da fark etmiyrisam diye.doktoruma da yazdım bakalım o ne diyecek
Senin serklajı ne zaman alacağını söyledi mi canım progestan iğne falan kullanıyorsan ondan olmuyor canım dikiş alınca da gelmek bilmiyorlarBenim de dizim ve bacağım çok ağrıyor sanırım vücut birden kilo artışı olunsa yükü taşımakta zorluk cekiyor resmen menisküs ağrısı çekiyorum 2 haftadır. Sol kalça + sağ bacak ağrısı resmen topalliyorum
Benim de tık yok ya çok şükür olmasın da serklajım da var doğum sancıları pek iyi değil benim için. Ama 35 hafta bitti ne ağrı ne sancı ne kasılma ne sertlesme hiçbirinin olmaması tuhafıma gidiyor nst girdim dün sıfır sancı rsmen![]()
Evet ben de yaşamıştım 27. Hafta civarı. İlaçla geçmişti canım.Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek merak ettim bu durumu yaşayan oldu mu diye