Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Evet emzirmeyi dört gözle bekliyorum. Hamile kalmadan 3 yıl önce yatağımda bir erkek bebek emziriyordum o kadar güzel bir duyguydu ki rüyada bile, gerçeğini hayal edemiyorum. Rüyam çıktı şimdi oğlum oluyor. 🥹 Allah o günleri de göstersin inşallah.
Okurken gözlerim doldu bu tarz şeyler beni çok etkiliyor. Sağlıkla hayırlısıyla oğlunu kucağına al inşallah 😊

Huzursuzluk var ya heryerimde geziniyo bı ağrılar Kasılıp gevsemedigi zaman karnım semsert olup kaliyo buda kasılma demek mi normal mi acaba suan
Valla ben herşeye Bi tedirgin yaklaşıyorum Bi hastaneye mi gitsen doktoru arasan benim sancılarım hep anlattığın gibi oluyordu çünkü

Valla ben herşeye Bi tedirgin yaklaşıyorum Bi hastaneye mi gitsen doktoru arasan benim sancılarım hep anlattığın gibi oluyordu çünkü
Benim dr şehir dışında yasiyo gideceğim herhangi bi hastanede kadın dogumcu var mı yok mu şuan hiç bilmiyorum progestan fitil kullaniyorum zaten bayramdan öncede olmuştu tedaviyle durdurmuştu

Benim dr şehir dışında yasiyo gideceğim herhangi bi hastanede kadın dogumcu var mı yok mu şuan hiç bilmiyorum progestan fitil kullaniyorum zaten bayramdan öncede olmuştu tedaviyle durdurmuştu
En azından mesajla sorsan geçmediyse gel derse giderdin benim de ağrılar oluyor promester iğne kullanıyorum cuma - pazartesi vurulmadan Bi gün önce ağrılarım oluyor vurulunca geçiyor fitili zaten günlük kullanıyorum

En azından mesajla sorsan geçmediyse gel derse giderdin benim de ağrılar oluyor promester iğne kullanıyorum cuma - pazartesi vurulmadan Bi gün önce ağrılarım oluyor vurulunca geçiyor fitili zaten günlük kullanıyorum
Sorcam sanırım canım ya yine var şuan

Sorcam sanırım canım ya yine var şuan
Sor canım gittiğin hastanede illa nöbetçi doktorda vardır bilgi verecek magnezyumu sormuşsunda kaçıncı haftada bırakılıyor acaba hiç sormadım haftaya perşembe gideceğim kontrole ilacım da bitmiş olacak

Anneliğin ilki ikincisi üçünsü olmuyormuş canım bu hamileliğimde bunu anladım ☺️ çok az kaldı 26 gün sonra kavuşuyorum ben oğlumla. Senin daha da yakın bildiğim kadarıyla 😊
Canım günün sezaryene göre mi verildi senin, sezaryen mi olacaksın yani

Huzursuzluk var ya heryerimde geziniyo bı ağrılar Kasılıp gevsemedigi zaman karnım semsert olup kaliyo buda kasılma demek mi normal mi acaba suan
Bugün sabahtan beri benimde çok kasılmam oldu canım resmen yarım saatte bir yokluyor beni. İşin garip tarafı ağrı yok, resmen bebek sağda toplanıyor karnım kaskatı oluyor ve gevşiyor. Birazcık sıcak basması var ek olarak, ağrı yok diye doktora da yazmadım. Sona yaklaştıkça böyle mi olur ki 🥺

Bu durumda magnezyumu almalimiyim bilen var mı süreci etkiler mi kasilmasi olanlar drunuz devam ettiriyo mu
Cumartesi yine magnezyum yazdı bana doktorum canım, kes demedi yani. Bu cumartesi soracağım bakalım ne zamana kadar devam edeceğim

Cumartesi yine magnezyum yazdı bana doktorum canım, kes demedi yani. Bu cumartesi soracağım bakalım ne zamana kadar devam edeceğim
Ben de içtim yine bu akşam içmesem o da ayrı uyutmayacak bacaklar kalça çok huzursuzluk veriyo yatınca. Of bilmiyorum yalanci kasilmami şimdi bunlar benim de cumartesj kontrolüm

Kizlar miyom varken normal dogum oluyor mu acaba???doktoruma sormadim hic ama sorucam
Benim 5cm miyomum vardı normal dogum yaptım,doktoruma sezeryan olsam aynı anda miyomu alırmısınız dedim,yanaşmadı,kanama açısından tehlikeli olabilir demişdi.

Kizlar dunden beri sag kalcamda bi agri o da bacagima vuruyor yurutmuyor topallayarak yuruyorum resmen. Bu da mı hamilelikden ..varmi yaşayan
Tüm hamileliklerimde yaşadım magnezyum almak iyi geliyor oda ise yaramazsa istirahat ediyorum. Ama kalkınca budefa tutulmuş oluyorum çok zor 🤭

Back
X