Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
evet bebek emdikçe gelirmiş mama en son çare olmalıymış, en iyisi biz 2,3 hafta önceden kremlere gümüş kapaklara başlayalım ağlayarak emzirmemek için
Ben bir krem aldım e-bebekte denk geldim. İçeriği tamamen doğal yağlardan oluşuyor ve %90 organik sertifikalıymış. Ona başlıycam lansinosh alacaktım ama bu da çok temiz içerikli gelince denemek istedim. fiyatı da 100 tl filan gibi komik bir fiyattı kendi markasıymış bakalım işe yarayacak mı

Mamayı hemen vermiyoruz dediler bana da. Zaten normal olursa %99 kendiliğinden geliyor gelmezse de pompa vs tüm yöntemleri deniyoruz en son çare mama veriyoruz dediler. Ebeler ve doktorlar emme konusunda ısrarcı oluyorlarmış. Hemen bir iki denemede olmadı diyip bıraktırmıyorlarmış anladığım kadarıyla
Normal doğumda geliyor süt hemen ama sezeryan içi aynı ley söz konusu olmuyor malesef 😔 kızımda 7 gün oğlumda 5 gün sürdü sütün gelmesi ve çocuklarım sarılık olmuştu 21 leri görüp fototerapi almışlardı o yüzden bana hastaneden getirme deselerde inatla götürürüm. O süt gelmedi stresini tekrar yaşamak daha hırpalayıcı bir süreç bence. Emer bebek arkasından mama veririm içim rahat eder sarılık olmaktansa mamaya razıyım yada meme reddine.

Normal doğumda geliyor süt hemen ama sezeryan içi aynı ley söz konusu olmuyor malesef 😔 kızımda 7 gün oğlumda 5 gün sürdü sütün gelmesi ve çocuklarım sarılık olmuştu 21 leri görüp fototerapi almışlardı o yüzden bana hastaneden getirme deselerde inatla götürürüm. O süt gelmedi stresini tekrar yaşamak daha hırpalayıcı bir süreç bence. Emer bebek arkasından mama veririm içim rahat eder sarılık olmaktansa mamaya razıyım yada meme reddine.
Benim şimdilik normal doğum olarak ilerlediği için hastanenin dediğine göre ilerliyorum. Sezaryene dönerse de artık önceden sağmaya başlarım ben de netleşince. Gelmezse yapacak bir şey yok tabii mecbur vereceğiz. Bu belirsizlikte çok can sıkıcı ya netleşse hemen keşke.

Geçmiş olsun canım kaç mm ölçtüler ciğer geliştirici yapılırsa sıkıntı olmaz sancı da varsa endol verirler belki haftana uygunsa ama inanıyorum sende güzel haftalarda doğuracaksın
Canım bi 25 ölçtü, bi 29 ölçtü ama bel ve bacak ağrımdan bi de hafif sulu kan şeklinde akıntımdan dolayı tedbiren yatırdı. Az önce nst yi taktılar en yüksek 24 gördüm onda da kalçamdan o sırada ciğer geliştiriciyi vuruyolardı herhalde ondan öyle oldu. Bakalım doktor ne dicek.

Canım bi 25 ölçtü, bi 29 ölçtü ama bel ve bacak ağrımdan bi de hafif sulu kan şeklinde akıntımdan dolayı tedbiren yatırdı. Az önce nst yi taktılar en yüksek 24 gördüm onda da kalçamda o sırada ciğer geliştiriciyi vuruyolardı herhalde ondan öyle oldu. Bakalım doktor ne dicek.
Sancın çok yüksek değilmiş canım, için rahat olsun. Benim bir ara 60 lar 80 lere çıktı herhalde böyle giderse doğaacak dedim ama iğnelerden sonra sakinledi

Bebek sarılık olup fototerapi aldığında gözlerinde hasar oluşabiliyor oğlumda bu konu çok üzdü beni ve çok ama çok stresli bir süreç o yüzden her şeyi göze aldım galiba 😅 memeyi reddeden çocuk atak gibi bir süreçten geçiyor ve tekrar emiyor biraz uğraşınca, o zahmete razıyım galiba gözümü karartmam o yüzden 😊

Benim şimdilik normal doğum olarak ilerlediği için hastanenin dediğine göre ilerliyorum. Sezaryene dönerse de artık önceden sağmaya başlarım ben de netleşince. Gelmezse yapacak bir şey yok tabii mecbur vereceğiz. Bu belirsizlikte çok can sıkıcı ya netleşse hemen keşke.
Bebek kendi seçiyor doğma şeklini sağlıklı olsunlarda anneler olarak herşeye razıyız galiba

Bebek kendi seçiyor doğma şeklini sağlıklı olsunlarda anneler olarak herşeye razıyız galiba
Evet evet, ilk bebeğim benim bir an önce netleşsin de ona göre kendimi hazırlayayım derdindeyim ama 1-2 hafta daha bekleyeceğiz. Sağlığı iyi olsun artık bekleyip göreceğiz 🙏

Bende yeni Drdan geldim sancım çıkmadı demekki yaşadiklarim yalanci sancı heralde 2950cikti boyunu sormayı unutmusum Dr kilosu fazla dedi şuan normal gözüküyor nisanın 15 ve Mayıs 3 gibi gözüküyor bir aydan fazla var bu gidişle çok kilo alacak diyet önerdi 😒

Son düzenleme:
Kızlarrr akşama misafirlerim var. İftardan sonra gelecekler sabah bi tatlı yaptım. Şimdi banyoyu temizledim daha hicbir sey yapmadan belim fena ağrıyor🥺🥺🥺

Az bı iş yapsam bende öyle oluyorum
ben hiç bir şey yapmadım bugün her yerim ağrıyor, dik oturmaktan belim koptu kaburgama yaslandı azcık öne bile eğilmeme izin vermiyor. Önceden söylendiğim şeylere şuan bir yerimle gülüyorum, onlar hiçbir şeymiş 😁

Bende yeni Drdan geldim sancım çıkmadı demekki yaşadiklarim yalanci sancı heralde 2950cikti boyunu sormayı unutmusum Dr kilosu fazla dedi şuan normal gözüküyor nisanın 15 ve Mayıs 3 gibi gözüküyor bir aydan fazla var bu gidişle çok kilo alacak diyet önerdi 😒
Maşallah 🧿 Sen kilo aldın mı ? Benim ki de kiloya göre 36-37 haftalık görünüyor. Doktor bir şey demedi ama ben fazla kilolu olacak diye bir ufak endişelendim.

Plesantana baktı mı canım kan akışında sıkıntı var mı falan diye böyle durumlarda peritonologa yönlendiriyorlar genelde sıkıntı olmuyor ben hastanede yatarken kaç kişi bu sebepten dolayı yatıyordu plesanta yaşlanması ya da farklı sebep yoksa korkmana gerek yok ölçüm de şaşabilir benim bebeğinde fl ölçümü geride 32 hafta gözüküyor diğer ölçümler 34 doktorlar bişey demiyor
Valla neye baktı naptı bilmiyorum açıkçası canım sağlık personeli olmama rağmen donakaldım. Nstye girdim nst normal çıktı haftaya gel bakalım sonrasında detaylı bakarız dedi ben ikna olmadığım için yarın farklı bi doktora randevu aldım. Cuma günü olmayan gerilik bugün nası oldu anlamadım 🤷‍♀️ ya da cuma günü görmediler mi bilemedim açıkçası.

Maşallah 🧿 Sen kilo aldın mı ? Benim ki de kiloya göre 36-37 haftalık görünüyor. Doktor bir şey demedi ama ben fazla kilolu olacak diye bir ufak endişelendim.
10 kilo aldım 73 kiloyum benim diğer çocuklarımda iri doğmustu korkuyorum artık çünkü çok zor doğurdum ilk bebeğim 4 kilo doğdu buda öyle olur diye açıkçası tirstim göbek çevresi 37 gözüküyor

10 kilo aldım 73 kiloyum benim diğer çocuklarımda iri doğmustu korkuyorum artık çünkü çok zor doğurdum ilk bebeğim 4 kilo doğdu buda öyle olur diye açıkçası tirstim göbek çevresi 37 gözüküyor
Kendinde almamışsın pek normal aldığın kilo. Ne yesek yarıyor demek ki anlamadım

Back
X