Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Valla ikisinde de belden uyuşturdular uyuşukluğun geçmesi de bayağı sürdü ağrı oldu mu hiç hatırlamıyorum da
Anladım canım bakalim inşallah rahat atlatirim. Her şeyden önemlisi bebisin iyi olması gerisi bir sekilde olur gider Allah'ın izni ile
Sezeryande spinal oluyor tamamen uyuşturuyor normal doğumda istersen epidural oluyor ağrı azaltıyor his kalıyor özellerde sezeryende ağrı çekmek istemezsen kombine (spinal+epidural) de yapılıyor bildiğim.
Anladım canım ben daha önde belden uyusturulmadigim için bilmiyorum hiç sezeryanda da epidural yapilabiliyor diye biliyordum.

Bu konuda tedirgin olmayın işk doğumumda bende korkuyordum strese bağlı tansiyon var. Epidural olmuştum 12 tıl önce Anestezi dr.ları hep başınızda ve tansiyonda kalpte hepsi makineden takip ediliyor korkma müdahale etmemiz 1 saniye demişti dr lar hiçte gerek kalmadı rahat olun bence

Teşekkür ederim bi doktorumla da konuşalım bakalım muhtemelen o da aynı şeyleri söylicek. Böyle böyle alışıcam herhalde

Teşekkür ederim bi doktorumla da konuşalım bakalım muhtemelen o da aynı şeyleri söylicek. Böyle böyle alışıcam herhalde
Genel anesteziyi hiç tavsiye etmem kapalı şekilde apandist ameliyatı oldum, uyanırken resmen psikolojim bozuldu o kadar ağrı vardı ki hala kesiyorlar da ben ayılıyorum ama ses çıkaramıyorum hissine kapıldım baya korktum ve tüm gece ağrı ve bulantı olmuştu

Evet bende iki kere kapalı ameliyat oldum biri safra biri miyom. Safrada sabaha kadar çıkarmıştım. Miyom öyle kötü değildi. Keşke bu bebişler içimizden çok daha rahat basit bi yolla çıksalar

Evet bende iki kere kapalı ameliyat oldum biri safra biri miyom. Safrada sabaha kadar çıkarmıştım. Miyom öyle kötü değildi. Keşke bu bebişler içimizden çok daha rahat basit bi yolla çıksalar
Ah keşke ama ne yazıkki yolu yok. Belden uyuşma en iyisi kuş gibi hiç acı çekmiyorsunuz. Çok zmn geçti ama ağrı çeksem hatırladım sabaha kadar hiç ağrım olmadı ilk ayağa kalkana kadar. Sadece ilk kalkış biraz ağrılı sonra 2.de azalıyor. Kolaylıkla geçsin hepimizin inş

Evet ilk kalkış zor diyorlar hep. Yani çok beter bişe olsa 2. 3. Çocuklar olmazdı herhalde. Napalım onu da halledicez. Bebişleri kucağımıza alınca unuturuz.

Evet ilk kalkış zor diyorlar hep. Yani çok beter bişe olsa 2. 3. Çocuklar olmazdı herhalde. Napalım onu da halledicez. Bebişleri kucağımıza alınca unuturuz.
Aynen yoksa herkes 1 tane doğururdu ilk karnınızdan çıktığı gibi baygın olmuyorsunuz size getirip gösteriyorlar o zmn herşey bitiyor ztn öyle bir duygunun tarifi yok. O anı yaşamak için bile bayılmamak en güzeli. Sağsalim inş

Kızlar ya nefes almada zorluk yaşayan var mı? Özellikle yatarken sanki biri nefesimi kesiyo. Derin nefes alma ihtiyacım oluyo. Alıncada tıkanıyorum öksürme geliyo.

Kızlar ya nefes almada zorluk yaşayan var mı? Özellikle yatarken sanki biri nefesimi kesiyo. Derin nefes alma ihtiyacım oluyo. Alıncada tıkanıyorum öksürme geliyo.
Canım ben aylardır öyleyim taşikardi oluyorum otursam oturtulmuyor kalksam geçmiyor yarım saat kalbimle cebellesiyorum

Canım ben aylardır öyleyim taşikardi oluyorum otursam oturtulmuyor kalksam geçmiyor yarım saat kalbimle cebellesiyorum
Şimdi tansiyon nabız ölçtüm. 12/6.5 nabzımda 91. İyi aslında ama ne biliyim dünden beri oluyo bana da bu. Öküz oturmuş gibi derler ya. Bişe sıkıştırıyo gibi oluyo. Derin nefes almamı engelliyo. Bi de benim yürüme oturma gibi şansımda yok uzanıyorum sürekli. Arkama yastık koydum bol bol inşallah geçer ya. Çok kötü bişeymiş bu. Psikolojik olarak da etkiliyo.

Spinal tercih ediyorlar kuzu bende knustim.mesela doktorumla spinal.istiyorum dedim ama sadece epiduralle sezeryan yapilip yapilmadigina emin degilim epidural yeterli olmuyor olabilor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…