- 23 Eylül 2024
- 591
- 931
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.681
Ya kayınvalidemle aram çok iyi çok tatlı kadın bazen böyle düşünmeden konuşuyor bende tatlı tatlı yapıştırıyorumAman yani şöyle bende bazen başka konularda bizden küçüklere öyle yorumlar yapabiliyorumherkes kendi dönemini biliyo işte. Çok fazla anlayamabiliyoruz. Anneme alınmam da kayınvalidem dese alınırdım
Aynen canım çok zor aralarında 3 yaş olacak ama dediğin gibi oturunca içerideki sıkıntı yaratıyor oturmasam kucağımdaki anlamıyorİşte bende bunu tekrardan yaşamaktan korktum. Ben kendime bakamazken bir de başka çocuğum olsa ona nasıl bakıcam diye düşündüm. Nasip tabi bu işler. Ama kolay değil.
Haha haklısın onlarda kolay zamanlardan geçmedi. Annem oturuyo bi anlatıyo yaşadıklarını buldozer geçiyo üzerimden resmen. En azından şimdiki kayınvalideler filan anlayışlı bizde laf söyleyebiliyoruz.Ya kayınvalidemle aram çok iyi çok tatlı kadın bazen böyle düşünmeden konuşuyor bende tatlı tatlı yapıştırıyorumdün ne yediklerini hatırlamıyorlar o yaştakiler, neler yaşadılar kimbilir de kim yoğurdum ekşi der ki
Az kaldı dayanalım. Bende bu akşam çıkıcam hastaneden sancılarım normal en fazla 24 filan çıktı. 8 saatte bir gelip taktılar. Şekerde iğneden dolayı doktorla konuşmuşlar. Akşam doktor gelicek konuşucaz çıkış vericek. İnşallah evde daha da dikkat edicem. Bu hafta kahvaltımı ben hazırladım annem hastaydı. Bi de kedilerimin vitaminleni ve tarama işlerini ben hallettim. Belki de onlar tetikledi. Hiç yapmıyodum çünkü.Aynen canım çok zor aralarında 3 yaş olacak ama dediğin gibi oturunca içerideki sıkıntı yaratıyor oturmasam kucağımdaki anlamıyor
Evet yaa kayınvalidem anlatıyor hamileyken kayınvalidesi yer sildiriyormuş beğenmiyormuş iki kez sildiriyormuşHaha haklısın onlarda kolay zamanlardan geçmedi. Annem oturuyo bi anlatıyo yaşadıklarını buldozer geçiyo üzerimden resmen. En azından şimdiki kayınvalideler filan anlayışlı bizde laf söyleyebiliyoruz.
Bak ben şimdi anneme sordum var mıydı sizin zamanınızda diye. Hepimize vermiş şekerli suEvet yaa kayınvalidem anlatıyor hamileyken kayınvalidesi yer sildiriyormuş beğenmiyormuş iki kez sildiriyormuşher dönemin kendine göre zorlukları var işte, benimki en azından açık fikirli gelişime açık bir kadın. Dün şekerli su muhabbetini konuştuk hala varmı o konu ya zamanında bende anneme direnmiştim diyor
Evet az bişey hareket etsek fark ediyor canım 2 gündür evdeler kalkıp hemen temizliğe başlıyorlar mecbur kahvaltıyı hazırlıyorum ama yoruyor beni hemen fark ediyorum 11 buçuktan beri oğluma kahvaltı yaptırıyorum acayip yoruldum şimdi uzandım içerideki kasılıp ağrı yapıyor karnıma çok fenaAz kaldı dayanalım. Bende bu akşam çıkıcam hastaneden sancılarım normal en fazla 24 filan çıktı. 8 saatte bir gelip taktılar. Şekerde iğneden dolayı doktorla konuşmuşlar. Akşam doktor gelicek konuşucaz çıkış vericek. İnşallah evde daha da dikkat edicem. Bu hafta kahvaltımı ben hazırladım annem hastaydı. Bi de kedilerimin vitaminleni ve tarama işlerini ben hallettim. Belki de onlar tetikledi. Hiç yapmıyodum çünkü.
Bak ben şimdi anneme sordum var mıydı sizin zamanınızda diye. Hepimize vermiş şekerli suaç kalmayalım diyeymiş. Bende ilk defa duydum. Verip verip de diyo bi kaşık değil çay kaşığının ucuyla verdik diyo. Demek bişe olmuyomuş. Sağlıklıyız.
Valla bende anlamadım canım bakalım giderim işte doktora güveniyorum şimdi gidecek olduğum o nerse o artıkBugüne kadar geride değilse 1 anda olmaz zaten canım benim fl 28. Haftadan beri hep 1 hafta geride sadece biri bacağı kısa dedi onu da önemsemedim oğlumda da boyu kısa dedi doktora güldüm anası babası ne ki çocuk ne olsun diye şimdi yaşıtlarından uzun
nerden sipariş verdinizCanım mesajla konuşmuştuk son görseli paylaşmışlardı ama kargo bilgisi sms olarak gelecek demişlerdi, sms geldi sorunsuz teslim edildi. Sanırım bayram yoğunluğu görsel iletmedilerse, ben çok memnun kaldım kumaşı nakışı tam istediğim gibi geldi hepsini yıkadım ütüledim dolabında bekliyorlar
Ay canım ya dikkat et. Yine baya ilerledi de haftaların azcık saha sabret.Evet az bişey hareket etsek fark ediyor canım 2 gündür evdeler kalkıp hemen temizliğe başlıyorlar mecbur kahvaltıyı hazırlıyorum ama yoruyor beni hemen fark ediyorum 11 buçuktan beri oğluma kahvaltı yaptırıyorum acayip yoruldum şimdi uzandım içerideki kasılıp ağrı yapıyor karnıma çok fena
Ama onların zamanında sular böyle klorlu değilmiş ki yıkarlar tabi. Bizim sular öyle kireçli ki benim vücuduma dokunuyo bebeğe dokunmaz mı hiç böyle olmamız normal.ya azıcık verince ne kadar tutacak ki çocuğu zaten bence ritüelmiş işte çocukları tuzluyorlarmış ya onun gibi doğru bilinen yanlışlar en başta içme suyuyla yıkıyorlarmış çocuğu diyorum aaa yok artık diyorlar acaba biz mi çok pimpirikliyiz diyorum bazen ? Ay ben onu okudum ya kesin içme suyuyla yıkarım başak burcu endişelerim ben rahat anne olacaktım sözde?
Instagramda Lupimüslin diye bir sayfa canımnerden sipariş verdiniz
Bence de ya yine içgüdülerime güvenicem çevre seslerine kulak tıkayarakAma onların zamanında sular böyle klorlu değilmiş ki yıkarlar tabi. Bizim sular öyle kireçli ki benim vücuduma dokunuyo bebeğe dokunmaz mı hiç böyle olmamız normal.
Baş ağrısı iyi değil bu iğneyi kullanırken doktora sor öyle kullan
Bende dün ilk defa girdim 35 haftalık başladı ama her Dr farkliymisSelam kızlar bugün 31+1 iz kontrolüm vardı bebiş 1885 gr 43 cm olmuş doktor her şey yolunda dedi haftaya tekrar çağırdı hem nstye gireceğim hemde kan değerlerime bakılacak . Nst için biraz erken değil mi ? sanki kalp atışlarını biraz uzun süre dinledi daha önce ki muayenelere göre bir sorun olduğunu söylemedi hatta 1 hafta kadar ileride gidiyor dedi ama kafama takıldı çoğu kişi 34 den önce girmemiş nstye
Ben bugün girdim ilk kez ama bazı doktorlar 32 den başlatıyor stres yapma canım bi sıkıntı yokturSelam kızlar bugün 31+1 iz kontrolüm vardı bebiş 1885 gr 43 cm olmuş doktor her şey yolunda dedi haftaya tekrar çağırdı hem nstye gireceğim hemde kan değerlerime bakılacak . Nst için biraz erken değil mi ? sanki kalp atışlarını biraz uzun süre dinledi daha önce ki muayenelere göre bir sorun olduğunu söylemedi hatta 1 hafta kadar ileride gidiyor dedi ama kafama takıldı çoğu kişi 34 den önce girmemiş nstye
Doktordan doktora değişiyor canım bazıları 32 bazıları 34 te başlatıyor nst yi, bebekte sorun olduğundan değildir endişelenme, 32 hafta keskin bir çizgi gibi hemen hemen herkeste sancı ağrı kasılmanın en yoğun olduğu hafta, o yüzden bakmak istemiş olabilir.Selam kızlar bugün 31+1 iz kontrolüm vardı bebiş 1885 gr 43 cm olmuş doktor her şey yolunda dedi haftaya tekrar çağırdı hem nstye gireceğim hemde kan değerlerime bakılacak . Nst için biraz erken değil mi ? sanki kalp atışlarını biraz uzun süre dinledi daha önce ki muayenelere göre bir sorun olduğunu söylemedi hatta 1 hafta kadar ileride gidiyor dedi ama kafama takıldı çoğu kişi 34 den önce girmemiş nstye
Bilemedim canım bazı magnezyumlar içeriğine göre baş ağrısına iyi geliyor ondan mı dedi acabaSordum yan etkilerinde bu yokmuş magnezyum formunu değişelim dedi ne alaka bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?