Canım ben düzensiz girebildiğim için görmemişim. Doğum yapmışın hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişini alırsın yanına
Canım ben hastane çantasına Aptamil sıvı mama alıcam. Sonrası için duruma göre bakarım ilk oğlumda almamıştım süt gelmedi çok ağladı hastaneden verdiler ama hemen de vermediler bu sefer alıcam yanıma o yüzden.
İlkinde ben de öyle yaptım ama sonra çok ağlayınca oğlum açlıktan verdik mecburama hastaneden geç verdiler emzir süt gelir falan dediler.
Ben canım ilki zorunlu sezeryandı covid olmuştuk eşimle. Ama bunda direk vajinal istemiyorum sezaryen istiyorum dedim.
Canım benim kızını çok tebrik ederim

sen riske atma istersen baba zorlasın artık yapacak bişey yok
38e kadar 4 hafta var canım kilo alımı aynı olursa 4 kg üstünde riske atmamak adına genelde sezaryen öneriyorlar.
Canım ben de 11e kadar çalışabilir raporu aldım idarecim istediği için ama bayram dönüşü gitmeyeceğim artık okula mazeret izni yazacak.
Canım ben 3. Katta oturuyorum her gün 1 kaç kez çıkıyorum çok şükür sıkıntı olmadı hiç
Ben çikolata yaptıracağım canım. Bi de boş kolonya şişesi alıp içini dolduracağı ve etiket basacağım kendim. Bi de örgü anahtarlık yapıyorum

foto ekledim böyle karışık olacak gibi.
Canım benim son 1 2 haftadır ara ara oluyo ağırlık öne gittiği için normal demişti drum farklı bi ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.