• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar bambaşka bir konuyla geldim. İlk zamanlar banyoyu kaynamış soğumuş suyla mi yaptıracaksanız? Ben ikizlerimi hazır suyla yikamistim. Yine aynı şekilde düşünüyorum bir süre
Yasadigim yerin suları çok berbat oyuzden arıtılmış suyu kaynatıp yıkamayı düşünüyorum en azından 40 çıkana kadar

Valla ben oğlumu normal çeşme suyuyla yıkamıştım canım. Bi sıkıntı olmamıştı ama bilemedim.
Bizim burdaki çeşmelerden çamur akiyo oyuzden ariticinin suyunu kaynatmayi düşünüyorum bence yaßafiginiz yerin su temizligine bakarak yapın bu seferde bağışıklıklari nasıl gelicek oda ayrı bı konu😊

İnş canım dün hastanenin gebe okulunda hemşire mama ve emzik biberon almadın değil mi diyor yok dedim gerçekten de almadım oğlumda da kullanmamıştım gerek olursa evde var zaten oğluma doktor mama verin dedi ama içmedi sma almıştık o zaman da
Niye verme mi demek istiyo

Kızlar bambaşka bir konuyla geldim. İlk zamanlar banyoyu kaynamış soğumuş suyla mi yaptıracaksanız? Ben ikizlerimi hazır suyla yikamistim. Yine aynı şekilde düşünüyorum bir süre
Ben hiç hatırlamıyorum ya nasıl yapiyoduk akvaryum suyu gibi sürekli kenarda su biriktirmek lazım ona da beklemesi de iyi mi

Kızlar benim rahim boyum biraz kısalmış yatış verdi doktor, biraz da ağrım var NST filan bağlanacak sancın var mı diye, ciğer geliştirici yapılacak inşallah her şey yolunda gider henüz 32. haftadayız daha çok erken 1880 gram olmuş bebiş bana dua edin olur mu.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle bizi habersiz bırakma 🙏

Kızlar benim rahim boyum biraz kısalmış yatış verdi doktor, biraz da ağrım var NST filan bağlanacak sancın var mı diye, ciğer geliştirici yapılacak inşallah her şey yolunda gider henüz 32. haftadayız daha çok erken 1880 gram olmuş bebiş bana dua edin olur mu.
Çok geçmiş olsun canım, sağlıkla ve zamanında alırsın bebişini kucağına inşallah 🙏 bol bol dinlen bebişler 30-32 arası herkesi bi sarsıyor sanırım doktorumda en çok bu haftalarda dikkat etmem gerektiğini söylemişti

Kızlar bebişin yüzünü göreyim diye doktora gittim. Karın çevresi iki hafta geride ölçtü. Herşeye baktı tüm değerleri normal ölçüde karın geride dedi cuma günü takipli olduğum hastane ye gitmiştim öyle bişe dememişti bana şaşkınım yani. Suyun da azalmış biraz dedi bol su iç filan dedi çıktım

Kızlar aranızda alfamet tansiyon ilacı kullanan var mı pazartesi yazdı doktor kullanıyorum ama bebiş zaten az hareket ediyordu hiç etmiyor gibi şimdi yan etkisi mi acaba

Kızlar bizim hastanedeki doktora gittim,kehr ölçümü normal karın gelişimi iki hafta geride dedi cuma gittim Ankara Üni ye böyle bişe dememişti suyum da hafif azalmış
Cihazdan kaynaklıdır belki canım, başka bir görüş daha al istersen karın gelişimi için. Farklı ölçüm yapabiliyor çünkü bana çok denk geldi. Su konusunda genelde yanılmıyorlar ama, sen yine bir baktır için rahat etsin

Kızlar 2 gündür çok az yürüyeyim alt tarafıma rahime yani bıçak saplanıyor sanki böyle bşy yaşayan varmı 29+4 oldum

Kızlar bebişin yüzünü göreyim diye doktora gittim. Karın çevresi iki hafta geride ölçtü. Herşeye baktı tüm değerleri normal ölçüde karın geride dedi cuma günü takipli olduğum hastane ye gitmiştim öyle bişe dememişti bana şaşkınım yani. Suyun da azalmış biraz dedi bol su iç filan dedi çıktım
Allah Allah ben de olsam başka bir göz görsün isterdim hemen şu szalmasi için de havuç suyu iciyodu arkadaşlar başla canım sen de hemen arttırsın kısa surede

Suyu için havuç suyu çok iyi geliyor canım hergün havuç suyu iç mutlaka fayda göreceksin çok geçmiş olsun 🙏

Çok geçmiş olsun canım, sağlıkla ve zamanında alırsın bebişini kucağına inşallah 🙏 bol bol dinlen bebişler 30-32 arası herkesi bi sarsıyor sanırım doktorumda en çok bu haftalarda dikkat etmem gerektiğini söylemişti
Evet gerçekten öyle gözüküyo 30-32 haftalar sakıncalı. Ama zaten ben yatıyorum aylardır ekstra bişe yapmadım demek olcağı varmış. Bebeğin kilosu arttıkça da rahme baskı yapıyodur illa ki.

Ben ölçülere çok inanmıyorum. Bire bir değil . Cumadan bugüne sorun oluşacağını sanmam canım. En iyisi takipli olduğun Dr a gitmek.

Ben hiç hatırlamıyorum ya nasıl yapiyoduk akvaryum suyu gibi sürekli kenarda su biriktirmek lazım ona da beklemesi de iyi mi
Ben hazır su kullanmıştim en pratik 😀 4 kilo olana kadar. Şimdi de büyük ihtimalle öyle yaparım🤷🏻‍♀️
Kızlar aranızda alfamet tansiyon ilacı kullanan var mı pazartesi yazdı doktor kullanıyorum ama bebiş zaten az hareket ediyordu hiç etmiyor gibi şimdi yan etkisi mi acaba
Ben kullanmıyorum canım. Ama bazı ilaçların bebek hareketlerini etkilediği söyleniyor. Druna danisabiliyorsan için rahat eder.

Back
X