Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kizlar bugun ilk kez dayanamadim prilam ictim, kafami kaldiramiyorum uyuyup duruyorum. Neymis bu boyle 🤣 gece uyuyamadigim tum uykuyu gunduz uyumus oldum ayyyy

Yani ben de gittiğimde keseyi bile görmemiştim doktor da sormamı bile garipsemişti😀 mfk diye bi dr var ya o da insan istese bile bebeğini düşüremez normal aktivitelere devam edin diyordu bi videosunda. Geç gebelik de değilse daha rahat hissedebilirsin. Özel araçla gidiyorsan mola verirsiniz sık sık, ama yine de senin kararın
Yok çok şükür geç gebelik değil,Allah zaten yaşatacaksa her türlü yaşatıyor .İlk öğrendiğimden beri hiç kadın doğuma gitmedim daha biraz beta takip ettim en son perşembe onu da bıraktım,Allah herkese yolunda hamilelik versin 🙏

Kizlar bugun ilk kez dayanamadim prilam ictim, kafami kaldiramiyorum uyuyup duruyorum. Neymis bu boyle 🤣 gece uyuyamadigim tum uykuyu gunduz uyumus oldum ayyyy
Ya benim aşırı bulantım yok ama iştahsızım yiyemiyorum. Başım dönüyor arada bir bol su içmeye çalışıyorum ve çok halsizim. Bide sabah kahvaltıya misafir çağırdım Allah yardımcımız olsun 🤲

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Topuzlu Topuzlu 34222 ocak5 martErkek5 Kasım 2025
@maviss_34323.29 ocak3 Kasım 2025
@Green girls11 şubatKız18 Kasım
@ErabiaE294.2 şubat9 Kasım
@poncikobella39130 Ocak14 martKız6 Kasım
@minikkminik281.13 şubat20 Kasım
@Nefertitiiii281.3 şubatKız10 Kasım
@cilekcanavari301.1 şubat
@MelinaTur361.3 şubatKız9 Kasım
N Nurse9535 291.3 şubat13 Mart21 MartKız10 Kasım
simlumina simlumina 311.29 Ocak5 Kasım
@zeydli267 şubat14 Kasım
@selime6135351.27 şubat17 Kasım
T terapotikbiri 29121 ocak28 Ekim
@it is time361.6 şubat7 mart13 kasım
@Synonyms36226 ocak2 Kasım
@naz-nazz30126 ocak2 Kasım
@Ruhezgisi2814 Şubat11 Kasım
Faylinn Faylinn 271.28 Şubat29 Ekim
@HeySero303.29 OcakErkek
@DaisyBrn301.30 Ocak4+17+1
@byz2642281.3 Şubat24 Mart
@brccrk321.14 Şubat20 Mart 4+1
@Lady Hacer321.18 şubatKız
@memurhanim (ikiz bebiş annesi)352.27 Ocak5+16+4Erkek
@Nebileyim2328383.18 Şubat5+1Kız18 Kasım
@kurabik362.30 Ocak5. Hafta7+16 Kasım
@lina0711251.26 Ocak11 mart18 mart7 Kasım
@nonstoplearning1 Şubat5+17+0Kız
@pamukusu241.22 Ocak5+36+6Erkek
@lilo0030 Ocak6+66 Kasım
M MoriAy 341.11 şubat22 Mart5 Nisan18 Kasım
@kirmizipatiklikiz332.3 Şubat
@teacherlife251.3 Şubat5+46+3Kız10 Kasım
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim cinsiyet tahminini neye göre yapıyorsunuz

Kızlar tiroid rahatsızlığı olan var mı? Bu dönemde tahlil yaptırdınız mı nasil çıktı değeriniz?
Benim gebelikten önce 1.80lerdeydi 25 mg kullanıyordum 6. haftalarda falan ölçtürdüm hiç yükselmemişti dozu değiştirmedik o yüzden. Ayda bir ölçtürücem

Ya benim aşırı bulantım yok ama iştahsızım yiyemiyorum. Başım dönüyor arada bir bol su içmeye çalışıyorum ve çok halsizim. Bide sabah kahvaltıya misafir çağırdım Allah yardımcımız olsun 🤲
Halsizlik hicbir sey yapmayi istememe hepimizde var sanirim su an ya 🥹 bulantin cok yoksa umarim boyle de gider canim hayattan sogutur oldu cunku artik 😟 istah bende de degisken bulantim yoksa dunyalari yiyorum varsa senin gibiyim suyumu zor iciyorum🥲 ben misafir cagirmayi gectim giyinip nasil bayramlasmaya gidicem anneme kayinvalideme onu dusunuyorum su an kara kara, hepsi gozumde buyudu 🥹

Ben 1 haftadır gece 1 tane içiyordum. Baya iyi gelmiştiniz yiyordum güzelce. Perşembe içmiyim bi deniyim geçmiştir belki dedim. Felaket oldum yine yediklerimi çıkardım vücudum çok halsiz kalıyor içmezsem. O yüzden içiyorum valla sersemlik bulantıdan daha iyi benim için 😅 ama bende çok uyku yapmıyor 1 tane içtiğimden mi acaba. Halsizlik var sadece. Ama öbür türlü daha kötüyüm 2-3 kere kusuyorum ve bütün gün bulantım oluyordu. :(

Ben 1 haftadır gece 1 tane içiyordum. Baya iyi gelmiştiniz yiyordum güzelce. Perşembe içmiyim bi deniyim geçmiştir belki dedim. Felaket oldum yine yediklerimi çıkardım vücudum çok halsiz kalıyor içmezsem. O yüzden içiyorum valla sersemlik bulantıdan daha iyi benim için 😅 ama bende çok uyku yapmıyor 1 tane içtiğimden mi acaba. Halsizlik var sadece. Ama öbür türlü daha kötüyüm 2-3 kere kusuyorum ve bütün gün bulantım oluyordu. :(
Ben de simdi gece iki tane ic demisti doktorum ama bir adet icicem kendimi denemek adina. Bir arkadasim soyledi guzelce etki etmesi icin duzenli icmek gerekiyormus kafamiza gore bugub iyiyiz diyip birakirsak denge sasiyor sanirim🙈 halsizlik bence de bulanti iyi, fakat sacimi bile aksam 7ydi ilk kez taradim oyle bir serdi hani sok etkisi yaratti sanki vucutta🤣 ben kusmuyorum ama cok bulaniyor hep agzimda yediklerim ogh yapsam cikacak afedersin🤣🤣

Gebelikte biraz değişiyor ama sorun edilecek bir sey yok dedi doktorum. Bende 10 sene ilac kullandim Doğumdan sonra da bastırmaya devam etmek gerekiyor sadece. Benimki ortadan kalkmıştı ama sanirm simdi yine geliyor
Benim doktorum da sorun olacak bi sey demedi. Düşürcez dedi ama insan tedirgin oluyo işte umarim en güzel şekilde atlatırız bu süreci hepimiz

Bugün ben de prilam aldım yemek düşününce bile midem bulanıyor eşim ilk zamanlar yedim diye kabak çekirdeği almış onu düşününce bile midem bulanıyo😢ben şimdi bu saatte aldım antihistaminik etkisi var diye kesinlikle uyku yapıyor en azından gece rahat uyurum

Bugün ben de prilam aldım yemek düşününce bile midem bulanıyor eşim ilk zamanlar yedim diye kabak çekirdeği almış onu düşününce bile midem bulanıyo😢ben şimdi bu saatte aldım antihistaminik etkisi var diye kesinlikle uyku yapıyor en azından gece rahat uyurum
Evet evet ben de birazlardan alip sabaha dek kesintisizce uyumak istiyorum acikcasi🙏🏼 doktorum aksam 2 ic dedi ama once 1 alip denemek istiyorum acikcasi, siz kac tane ictiniz?

Kızlar 1-2 gün giremedim ne kadar konuşmuşsunuz öyle 😂 25 sayfa okudum ve bitirdim 😂 Okuduklarıma genel cevaplar vermem gerekirse; 10. Haftadayım 6. Haftadan beri kahverengi lekelenmem devam ediyor birkaç gün gelmiyor sonra 1-2 gün geliyor. Kendimi normal olduğuna ikna ettim. İnanmayan chatgbt ye sorabilir 😂 benim hiç bulantım yok çok şükür uykumda da bir değişiklik olmadı daha fazla uyuyorum. Bir de asla bir günüm diğer güne uymuyor bir gün karnım ağrıyor bir gün göğüslerim ağrıyor diğer gün gayet iyi oluyorum ev işleri yapabiliyorum vs. Bugün bir cesaret mutfağa girdim bayram diye tatlı çorba ana yemek yaptım üzerimden kamyon geçmiş gibi oldum yeni kendime geliyorum 😭

Back
X