• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
yok canım hatırlamamda sorun yok o süreçle vedalaştım ben canımı acıtmıyor artık. ilki 10 hafta kanama ile başladı 2-3 defa kalp atışını duymuştuk ama ilaçlar kanamayı kesmedi evde biraz sancılı bir düşük yaşadım. 2.si 6 hafta kese gelişmedi 3. 8.hafta kanama ile başladı evde düşük , 3.sünde fetal dna yaptırmıştık genetik temiz gelmişti 13. haftada doktorum ultrason esnasında rahimde bir kasılma alanı farketmişti magnezyum desteği ve istirahat verdi (zaten hep yatıyordum) progestan da kullanıyordum oksopar da kullanıyordum ama bir akşam evde yemek yerken suyum geldi 5 dk ara ile 2 defa bana göre 14.haftadaydı ama tabi ben altıma kaçırıyorum sandım doktorum da gebelikte altına kaçırma durumu olabiliyor dedi, 1 hafta boyunca bende hiçbir olumsuz belirti kanama vs. olmadı sonrasında tam yılbaşı gecesi leke geldi ertesi günü doktora gittik acile tatil olduğu için suyum bitmiş ve bebeğimin kalbi durmuştu o an tabi dünyam başıma yıkıldı erkekti ve sağlıklı gelmişti sonucu. Ama işte ne yaparsan yap olacağın önüne geçemiyorsun. Sonrasında perinatolog takibine girdim o da beni rahim konusunda başarılı bir doktora yönlendirdi netice olarak rahim duvarımda kalınlık tespit edildi bu kalınlık kasılma yapıyormuş kasılma da düşüğe sebep olabiliyor tek sebep bu. yoksa eşimle bende bir genetik rahatsızlık yok. O sebeple de gereken tedaviyi oldum ve tüp bebekde 3 opudan sonra sağlıklı embriyoyu bulduk ama 3.ye gelene kadar hep sağlıksız geldi embriyolar demekki ilk düşüklerim sağlıksızmış ondan düşük olmuş diye düşündük biz de. Çünkü sağlıksız gebelik mutlaka kendini sonlandırıyormuş (istisnalar elbette olabilir). Durum bu yani canım. Zamanı varmış şimdi doğru zamandayız inşallah diyelim 🙏
Allahım bu bebişi kucağına almayı nasip etsin. Olacağın önüne geçemiyoruz can yakıyor tabiki ama hakkımızda hayırlı olsaydı doğardı diye düşünüyorum ben. İmtihan dünyasındayız sonuç olarak Allah veremeyeceğimiz imtihanlarla sınamasın

Allahım bu bebişi kucağına almayı nasip etsin. Olacağın önüne geçemiyoruz can yakıyor tabiki ama hakkımızda hayırlı olsaydı doğardı diye düşünüyorum ben. İmtihan dünyasındayız sonuç olarak Allah veremeyeceğimiz imtihanlarla sınamasın
kesinlikle öyle canım Rabbimin bizim için yazdığı bir kader planı var biz elimizden geleni yapıyoruz ama sonuca belli bir noktadan sonra müdahale edemiyoruz. İsyan etme noktasını çoktan geçtim o sebeple herkese de tavsiyem (zor biliyorum ama ) tevekkülle sabırla zamanın ilerlemesini beklemek🙏 bu defa oldu çok inanıyorum yürekten hepimiz sağlıkla agucuk seslerini de duyacağız inşallah 🙏

kesinlikle öyle canım Rabbimin bizim için yazdığı bir kader planı var biz elimizden geleni yapıyoruz ama sonuca belli bir noktadan sonra müdahale edemiyoruz. İsyan etme noktasını çoktan geçtim o sebeple herkese de tavsiyem (zor biliyorum ama ) tevekkülle sabırla zamanın ilerlemesini beklemek🙏 bu defa oldu çok inanıyorum yürekten hepimiz sağlıkla agucuk seslerini de duyacağız inşallah 🙏
Kesinlikle katılıyorum. Ben normalde yapı olarak dayanıklı bir insanım ama bebeğimi kaybettiğimde nasıl dayandım hala kendime şaşkınım. Çünkü çok sağlıklıydı sorunu yoktu rutin muayenede kalbi durmuş dedi doktorum.
Hep hissettim ama en başından beri bişey olacaktı çok huzursuzdum.
Üzerinden zaman geçince daha iyi anladım ki o huzursuzluk aslında Rabbimin beni hazırlamasıymış. İsyan etmedim hiç şükürler olsun. Tevekkül ve teslimiyetle hep dua ettim bu kez kucağımıza almak nasip olur inşallah hepimize.
Arada bir aklıma geliyor bazen ultrason kağıtlarına bakıyorum. O hep oralarda bi yerlerde benim için.

Kesinlikle katılıyorum. Ben normalde yapı olarak dayanıklı bir insanım ama bebeğimi kaybettiğimde nasıl dayandım hala kendime şaşkınım. Çünkü çok sağlıklıydı sorunu yoktu rutin muayenede kalbi durmuş dedi doktorum.
Hep hissettim ama en başından beri bişey olacaktı çok huzursuzdum.
Üzerinden zaman geçince daha iyi anladım ki o huzursuzluk aslında Rabbimin beni hazırlamasıymış. İsyan etmedim hiç şükürler olsun. Tevekkül ve teslimiyetle hep dua ettim bu kez kucağımıza almak nasip olur inşallah hepimize.
Arada bir aklıma geliyor bazen ultrason kağıtlarına bakıyorum. O hep oralarda bi yerlerde benim için.
evet canım çok doğru rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. Ben de saklarım halen ultrason kağıtlarını videolarını kıyamadım atıp silmeye

ay güzel şeyler konuşalım kızlar kaç kilosunuz :) ben 72 kilo ile başladım kaç kilo alırım acaba :)durmadan yemek yemek istiyorum bol ekşili şeyler

ay güzel şeyler konuşalım kızlar kaç kilosunuz :) ben 72 kilo ile başladım kaç kilo alırım acaba :)durmadan yemek yemek istiyorum bol ekşili şeyler
Tedavi sagolsun zaten alarak baslamis oldum hamilelige😅 60 la kalmis oldum, niyetim sadece bebek icin gerekli kiloyu alip durabilmek ama istahim cok dengesiz😁 bazen dunyalari yiyorum bazen bulantidan mideyi tutacak kadar seyler

Tedavi sagolsun zaten alarak baslamis oldum hamilelige😅 60 la kalmis oldum, niyetim sadece bebek icin gerekli kiloyu alip durabilmek ama istahim cok dengesiz😁 bazen dunyalari yiyorum bazen bulantidan mideyi tutacak kadar seyler
Randevun kaçta

tüp bebek ilaçları bana kilo aldırdı nasıl sen zayıflayabildin
ilaçları kullandığım dönemde hep diyet yaptım ona rağmen acayip şişmiştim benim süreç 1 yılı buldu biraz ara verdim 2.opudan sonra ama transferden önce sıkı diyete başlamıştım orda biraz metabolizmayı hızlandırdım şimdi gebelikte de zaten e-mecbur devam ediyorum insülin direnci sebebiyle o yüzden diyetle devam ediyorum gebelikte metabolizma x2 çalışır değerlendirmek lazım :)

60 çok iyi kilo çok avantajlısın 10 kilo alsan bile benim kiloma gelemiyorsun .Boyum uzun allahtan diye kendimi avutuyorum :KK45:

Ben dayanamadım bugün işyerinde müdürüme söyledim hamile olduğumu, ben de bi heyecan bi heyecan böyle dışarıdan yabancı birisine söylemek tuhaf hissettirdi. O da bana kötü anılarını anlattı daha önce 3 kayıp yaşamışlar pıhtılaşma bozukluğundan kaynaklı, dertleştik biraz. Doktorlar rutin vermiyo ama kan sulandırıcı kullan diyo bana içime durduk yere kurt düşürdü valla asadhjadh. Bayramda da eşimin ablası gelecek onların ailesine söyleceğiz. Siz de söylerken heeycanlanıyor musunuz ya ben hem heyecan yapıyorum hem geriliyorum.

Ben dayanamadım bugün işyerinde müdürüme söyledim hamile olduğumu, ben de bi heyecan bi heyecan böyle dışarıdan yabancı birisine söylemek tuhaf hissettirdi. O da bana kötü anılarını anlattı daha önce 3 kayıp yaşamışlar pıhtılaşma bozukluğundan kaynaklı, dertleştik biraz. Doktorlar rutin vermiyo ama kan sulandırıcı kullan diyo bana içime durduk yere kurt düşürdü valla asadhjadh. Bayramda da eşimin ablası gelecek onların ailesine söyleceğiz. Siz de söylerken heeycanlanıyor musunuz ya ben hem heyecan yapıyorum hem geriliyorum.
Ben her bir kişi öğrendiğinde tedirgin oluyorum ya geçen idarecilerim duydu çok pişman oldum erkenden söylediğime 😔

Back
X