Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chatgptye mi?Ay ben yatıyordum o an aksiyon alamadım hapşurdum yanar gibi sancı girdi hemeeen yapay zekama koştum normalmiş sancı devam ederse doktoruna haber ver dedi tamam aşkm dedim![]()
Ondan başka dostumuz mu varChatgptye mi?ay bende hep ona soruyorum, çokbilmiş koydum ismini
![]()
Canım yaaaYoo bana hiç haftamla alakalı bişey demiyor doktorum hocam bu çocuk geride mi diyorum büyüyor işte evladım kurcalama diyor21 22. Günü yumurtlama oluyor bende.
Ederse etsinChatgbt benim de kankam oldu bu süreçte isyan etmek üzere![]()
Ben de öyle diyorum artık ama sata göre gitseydi 9 olmuştum ne güzel kritik sürecin bitmesine 3 hafta kalmıştı.Canım yaaakendi hızında büyüyor annesi bırak karışma
yeterki sağlıklı olsun
![]()
Ediyor canım etsin etsin o giderse kafayı yerim benGöğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu kızlar hiç geçmedi benim sütyen taksam çıkaramıyorum çıkarttığımda da takamıyorum öyle hassas
Evet canım bende de öyle yumurtlama gördüyümden bu yana baya belirginleşdi, kolum dokunduğunda bile ağrıyordu, şimdide öyleGöğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu kızlar hiç geçmedi benim sütyen taksam çıkaramıyorum çıkarttığımda da takamıyorum öyle hassas
İn şe Allah güzel geçer bu günlerde canım, biz hamileler hep meraklı oluyor, doktor diyor hiç kafana takma hamileliğin tadını çıkarBen de öyle diyorum artık ama sata göre gitseydi 9 olmuştum ne güzel kritik sürecin bitmesine 3 hafta kalmıştı.
Benim bi arkadaş var o da hamile haftada bir doktora gidiyor her gittiğinde 2 hafta ileri gidiyor bebek bu neymiş yaİn şe Allah güzel geçer bu günlerde canım, biz hamileler hep meraklı oluyor, doktor diyor hiç kafana takma hamileliğin tadını çıkar![]()
Galiba erken çıkmak istiyor ordanBenim bi arkadaş var o da hamile haftada bir doktora gidiyor her gittiğinde 2 hafta ileri gidiyor bebek bu neymiş ya![]()
Aaa çok haklılar senin ilk olacak dimiGaliba erken çıkmak istiyor ordanbana diyorlar en güzel günleri anne karnında olduğu zamanlar, çıktıktan sonra bu günleri özleyeceksin
bu günlerin değerini bilmek gerek ama biz hep o ne oldu bu ne oldu diye kafamızı yiyoruz
![]()
doktorun gerek görmediyse bırak boşver onlar daha iyi biliyor sonuçta benim hem tüp bebek diye hemde daha önce 4 düşüğüm olduğu için önlem amaçlı kullanıyoruz şuan fitili 3 defa progestan dex iğneyi 1 defa kullanıyorum günce hepsi 12. haftada bitecek ama oksopara devamYa onu soracaktım size bana bırak dedi ama devam etsem ne olur ki ? Zararı yok sonuç olarak
Oksaparı da 10. Haftada bıraktırcam dedidoktorun gerek görmediyse bırak boşver onlar daha iyi biliyor sonuçta benim hem tüp bebek diye hemde daha önce 4 düşüğüm olduğu için önlem amaçlı kullanıyoruz şuan fitili 3 defa progestan dex iğneyi 1 defa kullanıyorum günce hepsi 12. haftada bitecek ama oksopara devam
vajinal kullanıldığında bende aşırı uyku hali yapmıyor daha çok gaz sorunu oluyor canım oral yoldan kullanınca mide bulantısı ve uyku haini çok yapıyor amaAaaa progestan da çok uyutur aslında daha önce kullanmıştım yarım saat içinde uykuya dalıyordum![]()
tüp bebek doktorum bana onu da 12. hafta sonunda bırakırsın dedi ama şuan devam ettiğim doktorum hem önceki öykülerin hem yaş durumu(39) dikkate alınınca devam etmek bizim için daha iyi olur sana ve bebeğe bir zararı yok çünkü dedi o yüzden devam edeceğimOksaparı da 10. Haftada bıraktırcam dedi
O zaman sorun yok canım. Ay hatırlatmak istemem ama düşükler genetik sebepten mi oldu ?tüp bebek doktorum bana onu da 12. hafta sonunda bırakırsın dedi ama şuan devam ettiğim doktorum hem önceki öykülerin hem yaş durumu(39) dikkate alınınca devam etmek bizim için daha iyi olur sana ve bebeğe bir zararı yok çünkü dedi o yüzden devam edeceğim
hey maşallah o nasıl bişey yahuBenim bi arkadaş var o da hamile haftada bir doktora gidiyor her gittiğinde 2 hafta ileri gidiyor bebek bu neymiş ya![]()
Valla bende anlamadım aramızda 3 hafta vardı fark 5 haftaya çıktı nasıl olduysahey maşallah o nasıl bişey yahu![]()
yok canım hatırlamamda sorun yok o süreçle vedalaştım ben canımı acıtmıyor artık. ilki 10 hafta kanama ile başladı 2-3 defa kalp atışını duymuştuk ama ilaçlar kanamayı kesmedi evde biraz sancılı bir düşük yaşadım. 2.si 6 hafta kese gelişmedi 3. 8.hafta kanama ile başladı evde düşük , 3.sünde fetal dna yaptırmıştık genetik temiz gelmişti 13. haftada doktorum ultrason esnasında rahimde bir kasılma alanı farketmişti magnezyum desteği ve istirahat verdi (zaten hep yatıyordum) progestan da kullanıyordum oksopar da kullanıyordum ama bir akşam evde yemek yerken suyum geldi 5 dk ara ile 2 defa bana göre 14.haftadaydı ama tabi ben altıma kaçırıyorum sandım doktorum da gebelikte altına kaçırma durumu olabiliyor dedi, 1 hafta boyunca bende hiçbir olumsuz belirti kanama vs. olmadı sonrasında tam yılbaşı gecesi leke geldi ertesi günü doktora gittik acile tatil olduğu için suyum bitmiş ve bebeğimin kalbi durmuştu o an tabi dünyam başıma yıkıldı erkekti ve sağlıklı gelmişti sonucu. Ama işte ne yaparsan yap olacağın önüne geçemiyorsun. Sonrasında perinatolog takibine girdim o da beni rahim konusunda başarılı bir doktora yönlendirdi netice olarak rahim duvarımda kalınlık tespit edildi bu kalınlık kasılma yapıyormuş kasılma da düşüğe sebep olabiliyor tek sebep bu. yoksa eşimle bende bir genetik rahatsızlık yok. O sebeple de gereken tedaviyi oldum ve tüp bebekde 3 opudan sonra sağlıklı embriyoyu bulduk ama 3.ye gelene kadar hep sağlıksız geldi embriyolar demekki ilk düşüklerim sağlıksızmış ondan düşük olmuş diye düşündük biz de. Çünkü sağlıksız gebelik mutlaka kendini sonlandırıyormuş (istisnalar elbette olabilir). Durum bu yani canım. Zamanı varmış şimdi doğru zamandayız inşallah diyelimO zaman sorun yok canım. Ay hatırlatmak istemem ama düşükler genetik sebepten mi oldu ?