Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Evet canım 9 gün oldu. Medikalparkta kan vereceğim ama kurum farklı 2 merkez var orda kan alabiliriz veya eve de gelebilirim dedi ben hastaneyi seçmiştim ondan üzüldüm acaba ertelenecek mi bayram sonrasına diye
sanmam, hele ozel hastanede hic sanmiyorum ama icin rahat etsin bi’ ara sor, aciksiniz degil mi diye. insan zaten zor bekliyor sonuclari birkac gun bile ertelense ay gecmis gibi oluyor etkisi 😒

cok gecmis olsun 🙏🏻 bununla gelmis gecmis olur, bir daha da tekrarlamaz umarim. bende de candida cikti, mantar, fiziksel olarak hafif bir kasinti disinda bir sey hissetmiyorum ama kontrol amacli kultur bakilsin istedim. fitil verdi doktor, hamilelikte cok siklikla rastlaniyor, endise etmeyin dedi ama benim doktorumun genel tavri zaten epey sakin.
Amin inşallah. Hamilelik enfeksiyonu tetikliyor zaten her gebenin başına gelebilir. Hamilelikle akıntılarda çoğalıyor normal o yüzden olurda fitille geçmesi lazım benim 5. Haftadan beri geçmedi o yüzden sıkıntı büyüktü. Şimdi inşallah temizlenirim tamamen

Sezeryan epidural 130 bin dediler ama temmuzda fiyatlar güncellenecekmiş
Normal dogum ne kadar acaba cok pahali yaa😳
Kızlar bugün doktora gittim tam 11 haftalığım ters rahimliyim idrara çok sıkışık değildim bebek zor göründü net göremedim doktorda zor görebildi ikili tarama için 10 gün sonra çağırdı büyük ihtimalle alttan muayene olur benim gibi ters rahimli olanlar ikili tarama için nasıl muayane oldunuz 🥰🌸
Ters dediğiniz kalp seklindemi canim bana da doktorum kalp seklinde demişti

sanmam, hele ozel hastanede hic sanmiyorum ama icin rahat etsin bi’ ara sor, aciksiniz degil mi diye. insan zaten zor bekliyor sonuclari birkac gun bile ertelense ay gecmis gibi oluyor etkisi 😒
Kesinlikle öyle 😞 Kanı vermem lazım ki sonuçlar da hayırlısıyla bir an önce çıksın. Ben 1,5 senedir aşılama hastasıydım şu an tüp bebek merkezinde devam ediyorum fetal dna sonucuna kadar oradayım. Doktorum sonuçlar çıksın öyle gel kontrole demişti. Bebişimi göreceğim gün dahi ertelenir ay allah korusun 😞

@EylulY vilay vilay makaleyaz makaleyaz kizlar nabersiniz Sesiniz çıkmıyor. Siz kalp atışını gördünüz mu
Mesajları okumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum daha 416 dayımmm. 7w de gördüm kalp atışını çok şükür. Kanamam ve hastaneye yatıslarım oldu ama herşey yolunda şuanlık. Yarın fetal dna vermeyi planlıyorum doktor görüşmem var 🐣

Hayir ben yarin gidicem canim inşallah sorun olmaz önceki usg cekimlerinde sknti oldumu bebegi gorme acisindan
Çok sıkışık gidince doktor görebiliyordu bugün çok sıkışık olmayınca zor gördük elleri ve ayaklarını net göremedik sen her kontrolde sıkışık mi gidiyordun

Bir şey sormak istiyorum, buu progestanı yaklaşık 2 aydır her gün vajinal kullanıyorum. Sanki kendimi nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama, vajinanın yapısı değişmiş gibi yani ben mi öyle hissediyorum, koyarken daha değişik geliyor. Sizde de böyle bir şey var mı? Anlatabildim mi bilmiyorum

Bir şey sormak istiyorum, buu progestanı yaklaşık 2 aydır her gün vajinal kullanıyorum. Sanki kendimi nasıl ifade edeceğim bilmiyorum ama, vajinanın yapısı değişmiş gibi yani ben mi öyle hissediyorum, koyarken daha değişik geliyor. Sizde de böyle bir şey var mı? Anlatabildim mi bilmiyorum
Gebelikte yumuşar diyorlar bı yazıda okumuştum şekil değişir ve yapısı yumuşak olur diyorlar bende vajinal kullanırken bı garipsemistim o sıralarda bı kaç yerde okudum öyle diyordu ne kadar doğru bilemiyorum tabi

Gebelikte yumuşar diyorlar bı yazıda okumuştum şekil değişir ve yapısı yumuşak olur diyorlar bende vajinal kullanırken bı garipsemistim o sıralarda bı kaç yerde okudum öyle diyordu ne kadar doğru bilemiyorum tabi
Bana da böyle daha çok şişmiş ne bileyim içinden bahsediyorum tuhaf geldi, enfeksiyon falan mı kaptı da böyle oldu diye korkmadım değil. Teşekkür ederim 🌸❤️

Kızlar bayram tatili 2-3-4 nisanı da kapsayacakmış birleşmiş şimdi gördüm. Fetal dna için kan verecektim hastaneye vereceğim kanı ama laboratuvarlar çalışmadığı için ertelenir değil mi?
Benim de perinatolji randevum 2 nisandı bilmiyorum nolcak. Ertelenirse haber veriler herhalde diye düşünüyorum

2.trimestera geçen arkadaslar ilaç olarak neler verdiler 😅 özel hastane bana gynoferro coledon birde decavit vermiş 😅 devletle bire bir aynısı şaşırdım doğrusu özel genelde Multi vitamin verirdi

Kızlar iyi akşamlar bel ağrısı yaşayan var mı ayakta kaldığım için olabilirmi acaba bu haftalarda olmaması gerek diye biliyorum sanki

Back
X