• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Neden öyle söylediğini inanın ben de anlamadım. Burada da çok övülen bir prof. Kendisi özel muayenehanesine gidiyorum zaten. İlk cumartesi gittiğinde çok olumlu konuştu ama bugün 3 gn geçmesne ragmen böyle konuştu.
Bende özel muayenehaneye gidiyorum ama cihazı kaliteli değildi bence, özel hastaneye gittim orda herşey net göründü. Hatta muayenehanede karından hiç bişey görünmezken ertesi gün özel hastanede yine karından bakınca yolk sacı net görünüyordu.

İste seninki malesef hayat kaliteni cok etkileyen bir durumda oyuzden tabiki iceceksin icini ferah tut. Doktor benim durumumda icmenin gereksiz oldugunu soyledi. Hatta ben prilami da sirf ilac olarak dusunup icmiyor sabrediyordum. Onun icerigini acikladi korkmadan icebilirsin dedi iste. Saglikla buyusun bebisler yeter ki ya yasayacak omurleri olsun gerisi bos🙏🏼
Aynen 🥲

Kızlar Merhaba, ben de 7+2 deyim. Doktorum bana ikili testi yapacağız üçlü testi duruma göre yaparız dedi ikili testin sonucuna göre yaparız dedi. Ve fetal dna testini önermedi. Sizler de durum nasıl fetal dna testini öneriyor mu doktorunuz ve ikili testin sonucuna göre mi üçlü testi yapacakmış?
Bana da fetal ya da ikiliden birini yap ama fetal daha garanti dedi. Size neden önermedi?

Ay doktor cikisi gozum dondu cilginca yemek yedim🤣 anca donuse gectik yaziyorum☺️
Cok sukur her sey yolunda, minigim 1.45 cm olmus kalbi gümgüm pek sekerdi🙏🏼🧿 her sey nasil olmasi gerekiyorsa bu hafta icin tam olarak oyle senin bebegin de dedi doktorum. Leke icin de bugune kadar lekelenmedigin icin panik olman normal, tup bebek gebelerinde cok sık leke olur hic korkma dedi. Sadece olursa yine bize haber ver ve takip et dedi. İliski yasagimizi kaldirdi, ama yerinizde olsam 10.haftaya kadar disimi sıkardim diyor 🤣 leke gelir agrin olur sen gerilirsin o yuzden dedi. Biliyorum cok uzun suredir yasakladim size ama sizin iyiliginiz icin diyor🤣🤣 bayram donusu 9 nisanda gel artik dedi🌸
Bu arada hemsireme sordum 10.haftada fetal dna icin kan verecekmisim, embriyonun genetikli olmasinin onunla bir alakasi yok dedi. Fetal dna da cok cok fazla hastaliga bakiliyor, sizin genetik testinizde sadece kromozomlarin duzgun dizilip dizilmemesine bagli hastaliklara bakilmis oldu dedi. Yani yeterli degil, 2/3/4 lu taramalar da cok yetersiz doktor bey imkani olan herkese muhakkak fetal dna oneriyor dedi. Durumlar boyle yani cok sukur bugunume🙏🏼🥰
gozun aydin canim. masallah bebise 😍

Bazı doktorlar aşırı felaket tellalı oluyor. Benim ilk gebeliğimde gittiğim doktor travmam olmuştu resmen. Hatta narkoz etkisiyle ona sen benim kabusum oldun demişim😂
Bu annelik uygulamaları varya orda bile 6-7 haftada kalp duyulmazsa korkmayın 8de kesin duyulur diyor. Geç döllenme diye bisey var yani
ben de inanın anlayamadım. İnşallah duyulur

Gobek benim onden gidiyor zaten progestan sagolsun 🤣🤣 istiyorsan simdiden kiyaslayabiliriz ben varim bacim🤪🤪 bugun esim diyor ki dar bir etek giymistim doktora giderken, ilk kez hani boyle hamile gibi geldin gozume, seni bayadir gormeyen biri su an gorse aaa hamile misin diye zorbalar diyor sjdjfjfjfjf
Şimdiden Göbek yarıştıralım dersen önümde ceketini iliklersin bak maşallah benimki löp löp skdjdkdjdjdjdndjjd zayıfım ama normalde cok tatlı yediğim için göbeğim yağ tulumu gibi 😁

Şimdiden Göbek yarıştıralım dersen önümde ceketini iliklersin bak maşallah benimki löp löp skdjdkdjdjdjdndjjd zayıfım ama normalde cok tatlı yediğim için göbeğim yağ tulumu gibi 😁
zayifsin diye cikmistir o kuşum, zayiflarin hemen belli oluyor. Ben zaten 60 la kaldim🥲 ac karnina benim eşgal böyle🧿🤣 yatana kadar daha da buyuyor yiyip ictikce sanirim gun icinde
60A2C435-ED17-4633-81F1-3885C7DB4C79.webp

zayifsin diye cikmistir o kuşum, zayiflarin hemen belli oluyor. Ben zaten 60 la kaldim🥲 ac karnina benim eşgal böyle🧿🤣 yatana kadar daha da buyuyor yiyip ictikce sanirim gun icindeEki Görüntüle 3566960
Ayyy yerimmm ne tatlısınnn 😍🧿 ben ceketimi ilikleyebilirim bacım benimki ayva kıvamında oturunca katlanır cinsten😁
Sana hamilelik yakışcak he🧿

Eklentiler

• IMG_6077.webp
    IMG_6077.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 60
Bir yanım telaş yapmak istemiyor, Bir yanımda önemli bir şey olup es geçmiş olabileceğimden telaş ediyor, valla çok zor günlerfen geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun
dun bende de olmusdu nabizmi yukseldi nefes darligimi oldu tam anlamadim ama gogsumde rahatsizlik yorgunluk vardi konustukcada nefes nefese kalmisdim sukur bu gun olmadi. bence takip et sende bak fazla oluyorsa doktora soylersin insallah ki gerek kalmaz

Ayyy yerimmm ne tatlısınnn 😍🧿 ben ceketimi ilikleyebilirim bacım benimki ayva kıvamında oturunca katlanır cinsten😁
Sana hamilelik yakışcak he🧿
Diyorum sana onumde bir olusum gidiyor benden bagimsiz sanki 🤣🤣 seninki cok masum seker🩷🌸 bu arada ben yillarca hamile gobegi hayaliyle yasadim, simdi cikti diye of cok erken napicam diyorum😅 kot kumas pantolon filan hepsiyle vedalastim, su beli genisleten kumas aparatlardan alayim dedim onlar da cok cirkin geldi gozume almadim. Gecen gun sac lastigiyle bir trick gordum onu deniycem bakalim😃

8 haftalik olup kasik agrilari olanlar varmi kizlar simdiye kadar agrilarim yokdu 2 gundur adet olacak gibi agrilarim var akinti leke yok. adet sancisi gibi oluyor korkutdu beni biraz bir de bu gun adet gunum ayin 26 si

Herkes tatlılar yiyor çaylar içiyor ben niye yiyemiyorum :KK42: her şey kuskunç 🫠 mide bulantılarım geçsin deli gibi yicem her şeyi

8 haftalik olup kasik agrilari olanlar varmi kizlar simdiye kadar agrilarim yokdu 2 gundur adet olacak gibi agrilarim var akinti leke yok. adet sancisi gibi oluyor korkutdu beni biraz bir de bu gun adet gunum ayin 26 si
Benim hemen her gun var canim. Su anda da var mesela. Bugun doktor yine sordugumda ayni cevabi verdi, korkma hep olucak hissediceksin panikleme dedi. Ama huzursuz ediyor hep regl ile kanama ile bagdastiriyoruz malesef o agriyo

Back
X