- 11 Kasım 2024
- 172
- 133
- 18
- 31
110 bin civarıydı normal doğumNormal dogum ne kadar acaba cok pahali yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
110 bin civarıydı normal doğumNormal dogum ne kadar acaba cok pahali yaa![]()
Sizi de 11-12. haftada perinatolojiye yönlendirdiler miBende kozyatağı acıbadem
Son adet tarihiYaş 29
Sat
Kese 4+5
Kalp 6+5
Tahmini doğum tarihi 17.10.2025
Ay canım yazdım ama silindi bsayfa yenileniyor bende bir sorun var galiba son adet 10.01.2025Son adet tarihi
Ilk cocugunmu canımAy canım yazdım ama silindi bsayfa yenileniyor bende bir sorun var galiba son adet 10.01.2025
Olur sanırım yakınında olsun gelmezler müsibetler.Ya ben elimi yastığın altına atarım o olmazda baş ucuma kuran koydum dua da ediyorum . Bıçağıda baş ucuma koysam ?
Evet canım ilkIlk cocugunmu canım
Geçmiş olsun canım, inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz. Senin de tekrarlamaz inşallah enfeksiyon çok kötü oluyor malesefKızlar gebeliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum yazmıştım vajinal enfeksiyonum var diye. Bir sürü doktora gittim fitil yazıp gönderdiler hep. Bugün Ali ekize gittim. Daha öncede oğlumda ki sorunları tespit eden doktordu. Vajinamı yarım saat temizledi. Polip varmış rahim ağzından onu aldı. Yani fitille oalcak iş değişilmiş yine kendiside fitil verdi ama temizlikten sonra. Kendisi prof perinatalog. İşinde bir numara. İstnabulda olupta riskli gebeliğiniz varsa gözünüz kapalı gidin. Kesinlikle tavsiyemdir. Allah razı olsun valla adamdan işini iyi yapan doktor bulmak çok zor
Aminn inşallah canımGeçmiş olsun canım, inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz. Senin de tekrarlamaz inşallah enfeksiyon çok kötü oluyor malesef![]()
Hangi ilçede acaba bende de enfeksiyon varKızlar gebeliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum yazmıştım vajinal enfeksiyonum var diye. Bir sürü doktora gittim fitil yazıp gönderdiler hep. Bugün Ali ekize gittim. Daha öncede oğlumda ki sorunları tespit eden doktordu. Vajinamı yarım saat temizledi. Polip varmış rahim ağzından onu aldı. Yani fitille oalcak iş değişilmiş yine kendiside fitil verdi ama temizlikten sonra. Kendisi prof perinatalog. İşinde bir numara. İstnabulda olupta riskli gebeliğiniz varsa gözünüz kapalı gidin. Kesinlikle tavsiyemdir. Allah razı olsun valla adamdan işini iyi yapan doktor bulmak çok zor
Benim ilk gebeliğim doktorum bugün 20 haftalarda hissedersin dediKızlar 14. Haftama girmek üzereyim 2. Gebeliğim. Yan yatıyordum uzanayım dedim. Bi anda bebeği hissettim ve çok eminim bir gebelik geçirdiğimden anlıyorum
Çok saniyelik bişeydihisseden oldumu hiç
Ben kızımı 18. Haftamda hissetmiştimmBenim ilk gebeliğim doktorum bugün 20 haftalarda hissedersin dediçok ya daha ikinciler hızlı hissediliyormuş
Bakırköyde canım kliniği. Bende ilk gebeliğimde enfeksiyon kaynaklı kaybetmiştim oğlumu o yüzden korkuyorum ama Ali hocaya güvenim tam inşallah bu sefer sağlıkla doğacak evladımHangi ilçede acaba bende de enfeksiyon var
İlk gebeliğimde de vardı
Haftada 2 kez nstye gidiyordum son 2 ayımda bu enfeksiyon erken doğuma sebep olur diye
Çok iyi ben bağcılardayımm. Muayene ücreti ne acabaBakırköyde canım kliniği. Bende ilk gebeliğimde enfeksiyon kaynaklı kaybetmiştim oğlumu o yüzden korkuyorum ama Ali hocaya güvenim tam inşallah bu sefer sağlıkla doğacak evladım![]()
Maşallah canım ikinciler hızlı hissettirir derlerBen kızımı 18. Haftamda hissetmiştimm
14. Haftamdan öncede illa acabamı dediğim oluyordu ama o sadece acabamı diyordum ihtimal olmadığı haldeama bu kez çok eminim yan yatınca hissettim. Böyle bi taraftan bir tarafa geçti yada tekme attı gibi değil çok küçük daha biliyorum ama
Hareketini böyle saniyelik hissettim![]()
4500₺ canım ama kuruşuna kadar hak ediyor vallaÇok iyi ben bağcılardayımm. Muayene ücreti ne acaba
Ay darısı sizlere ilk heyecan başka oluyor bideeeMaşallah canım ikinciler hızlı hissettirir derler![]()