Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
SH3MS sen nasıl oldun? Her şey yolundadır umarım.
Çok şükür eve çıktım dün sancım ve açılmam devam etmiyor 5 mayısa gün verdi dr 37+1 de alalım rahim incelmiş bebek 42 cm ve 2 kiloyu devirmiş durması sorun olur dedi bende dr uma güveniyorum o yüzden onayladık 5 mayısı gün saymaya başladım. Sizler nasılsınız ?

Bende öyleyim canım bugün gittik gördük doğum pozisyonu almış ters dönmüş ayaklar yukarıda . Koltukta otururkende çekemiyoeum bacaklarımı mesela ayırarak oturuyorum

İyiyiz çok şükür biz henüz gün belirlemedik ama 20 nisandan sonra herhangi bir gün olacak gibi

Bende öyleyim canım bugün gittik gördük doğum pozisyonu almış ters dönmüş ayaklar yukarıda . Koltukta otururkende çekemiyoeum bacaklarımı mesela ayırarak oturuyorum
Aynen ben de çekemiyorum hareket kısıtlaması başladı artık doğuma yakın nasıl olacaz çok merak ediyorum

Buzluk calismasi yaptim bu hafta 2 buyuk saklama kabi zeytinyagli 2 saklama.kabi kiymali.yaprak sardim 2 saklama.kabi ispanakli minik gul borekleri 2 saklama kabı peynirli kol boregi 1 saklama kabı sigara boregi 2 saklama kabı elmalı kurabiye ama gercekten bittim kaburgalarim sanki kirildi boyle bir kaburga agrisi olamaz

Selam kızlar bugün doktora gittim devlet hastanesine kaydımı açtılar ama randevu aldığım doktor yoktu onun yerine geçici asistan gibi bir şey vardı hiç bir soru soramadım bilgi alamadım ultrason bile yapılmadı sadece kalp atışı dinlediler dopplerle, kan testi yaptılar ve sigorta kapsamadığı için 11000₺ ödeyip çıktık. 2 hafta sonra gerçek doktorla randevu ve ultrason randevusu verdiler ama pek içime sinmedi sanki çok mutsuzum bir de bugün arkadaşlarım çaya geldi sabahtan beri temizlik hazırlık vs çok yoruldum dünde 5-6 saat avm gezdim

Eline sağlık canım dolu şey yapmışsin

Nasıl devlet hastanesine 11000 ödedin canım devlet neden karşılamıyor ki testleri İnş içine sinen doktor bulursun

Kızlar siveno markasından deterjan alan varmı memnumusunuz
Canım ben oğlumda bi çok marka kullanmıştım en son sivenoda karar kıldım bunda yine siveno aldım şuan ebebekte indirim var. Hafif portakallı hoş bir kokusu var. Öyle leke çıkarmasını falan çok bekleme ama kimyasal madde olmadığı iiin çıkarmıyor. Ben leke çıkarıcı kullanıp çift yıkama yapıyodum ilk oğlumda.
Canım ben ebebekte aldım birçok rengi de mevcut. 3 aydan başlıyo zaten çok büyük de değiller

Nasıl devlet hastanesine 11000 ödedin canım devlet neden karşılamıyor ki testleri İnş içine sinen doktor bulursun
Burda maalesef böyle sistem canım yabancılar için karşılamıyor ücretli, oturum ve özel sağlık sigortası olduğu halde. Sadece kendi vatandaşlarına ücretsiz. Sigorta şirketine geri ödeme başvurusu yapacağız bakalım inşallah öder yoksa bize çok masraf çıkacak. Doğum desen 200-300bin.

Anladım canım keşke böyle olmasaydı da Türkiye de doğum yapsaydın ama herşey kısmet İnş orda istediğin gibi doktor ve ebe karşına çıkar

Anladım canım keşke böyle olmasaydı da Türkiye de doğum yapsaydın ama herşey kısmet İnş orda istediğin gibi doktor ve ebe karşına çıkar
İnşallah canım burda Türk kadınların olduğu bir grup var oraya da sordum bu hastaneyle ilgili doktorlar ameliyata girmiyor sadece ebeler ve hemşireler oluyor dediler. Ben kaç hafta doktorla görüşüp o girmezse doğuma ne anlamı var anlamadım çok garip bir sistem. Umarım dün görüştüğüm gibi tecrübesiz asistanlar girmez kızın hiç bir şeyden haberi yok gibiydi sürekli 2 hafta sonra tekrar geldiğinde sorarsın diyip durdu. 3d ultrason yapılıyor mu dedim bana 3 defa ultrason karşılıyor sigorta dedi.

Burda da devlette öyle acil müdahale gerekirse doktor geliyor normal de ebeler dogurtuyor doktor muayne etse bile 1 dk sürmüyor ve kesinlikle bilgi vermiyor ne ara suyunu boyunu ölçtü anlamıyorum. Hayatımda ilkkez doktorda karar vermedim diye hamilelikte devlete gittim 2 kere şok oldum. Sizin fiyat kötü olmuş. Özeller de uygulamalar ve fiyatlar nasıl orda

Yurt dışı öyle canım benim arkadaş yurt dışında ilk normal doğum deniyorlar sonra olmazsa sezeryan ilkine kaç gün uğraştılar ondan sonra sezeryan yaptılar daha üstünden 1 sene bile geçmemişti doğumunun 2. De zorla normal doğurtmuşlardı bebek mosmor doğmuştu sağlık sistemi yok da Allah yüzünüze baksın

Türkiye o konuda gerçekten iyi riske atmıyor ve bu çok önemli sonra bebekte nörolojik vs sorunlar çıkmaması için bence de zorlamamak önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…