- 3 Eylül 2015
- 1.453
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.661
Haklısın valla artık iyice ağırlaştık ben de doğumdan önce aradan çıksın istedimEşimin akrabası ama annemle de arkadaşlar biraz annemin de isteği üzerine çağrıldı aslındayoksa ben noooo çaya bile gelmesinler mümkünse akşam ben koltuktan koltuğa panda gibi yuvarlamıyorum
Bende gyno ferro sanol kullanıyordum aşırı kabız yaptı beni doktorum değiştirdi ferplex fol başladık bağırsaklarım rahatladı hemde sıvı shot atıyorumKizlar merhaba.
Kan ilacinizin ismi nedir?
Benim kullandığım kan ilacı kanser yapiyormus gyno Ferro sanol ilacimin ismi farklı ilaç kullanan varmı korkumdan bayadan beri atmıyorum ilacı ama kullanmamda lazım.
Ayakta kalınca çok oluyor canım sıklıkla uzanıyorum, akşama doğru çok baskı oluyor direk karnı destekleyip yan yatıyorum daha rahat ediyorum. Sandalye veya koltukta çok oturduğum günün akşamı deli ağrılar oluyorKizlar vajinada çok batma var aşağı doğru baskı yaşayan var mı bu haftada sanki bir avuç arı aynı anda isiriyo
28. Haftamda 1100 demişti30. haftada 1490gr daha mantıklı geldi bana, gittiğin yeni kliniğin ve dr’un yorumlarını internetten araştır bence kafanda bir soru işareti olmazsa burasıyla devam et canım. Ben olsam öyle yapardım
Bu kadar popüler olan doktorlarda genelde takip sorunu ve ilgisizlik oluyor bende ilk doktorumu bu yüzden değiştirmiştim şuan ki doktoruma istediğim her zaman ulaşabiliyorum her aklıma takılanı sorabiliyorum en az 25 dk muayenem sürüyor ki bunun 20 dksı ultrasonda geçiyor detaylı olarak bence ne olursa olsun her zaman ulaşabileceğiniz bir doktorunuz olsun. Birde özel hastanelere dünya kadar para veriyoruz o yüzden güzel hizmet almalıyız28. Haftamda 1100 demişti
Gerçi ona bile dikkat etmedi özel hastahane ama o kadar yoğun ki Dr takip edemiyor artık
Bu kadar popüler olan doktorlarda genelde takip sorunu ve ilgisizlik oluyor bende ilk doktorumu bu yüzden değiştirmiştim şuan ki doktoruma istediğim her zaman ulaşabiliyorum her aklıma takılanı sorabiliyorum en az 25 dk muayenem sürüyor ki bunun 20 dksı ultrasonda geçiyor detaylı olarak bence ne olursa olsun her zaman ulaşabileceğiniz bir doktorunuz olsun. Birde özel hastanelere dünya kadar para veriyoruz o yüzden güzel hizmet almalıyız
Nst ye genel olarak 34 haftada giriliyormuş eğer bir sorun yoksa. Ben şuan 33 haftayım bugün kontrolum vardı nst sokmadı. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman Nst bakıcakmış.Kizlar benim de kontrolüm Pzt günü 31+4 oluyorum nst e giriliyor mu
Bana 34.hafta demişti doktorum canım, bir kere ağrılarım sebebiyle girdim ama 34 itibariyle düzenli bakarız demiştiKizlar benim de kontrolüm Pzt günü 31+4 oluyorum nst e giriliyor mu
Canım ben 31 de girmiştim doktoran doktora değişiyor sanırımKizlar benim de kontrolüm Pzt günü 31+4 oluyorum nst e giriliyor mu
Sağol canım bende muz patates felan yiyecem, Türk kahvesi benim mideme dokununca yapmadıkEvet canım çok kilo vermiştim hatta o dönemde ama tedaviyi bitirmem gerekiyordu çok fazla ilaç kullanmak yerine doğal ne tüketebilirsem onu yapmaya çalıştım sende bebeğine süt götürüyorsun o yüzden doğal şeyler denemelisin bence birde annem bana hep çocukken de ishal olduğumda Türk kahvesi fincanına su koyar içine de 1 çay kaşığı nişasta koyar içirirdi hala kullanıyorum bu tarifi hemen kesiyor benim ishalimi onuda deneyebilirsin inşallah sana da şifa olur
Ben de salı günü 32 oluyorum, nst istedi. Bana da erken geldi gibi ama sorunsuz geçsin de önemli olan oKizlar benim de kontrolüm Pzt günü 31+4 oluyorum nst e giriliyor mu
Benimde cuma günü kontrolüm var 34+6 oluyorum nst ister büyük ihtimalle hiç girmedim merak ediyorumBen de salı günü 32 oluyorum, nst istedi. Bana da erken geldi gibi ama sorunsuz geçsin de önemli olan o
Yaa elinize sağlık bende dolapla şifonyer almıştım onun gelmesini bekliyorum kıyafetleri halletmek içinKızlar bende büyük kızımın bebek kıyafetlerini ayırdım oğlana olabilecek şeyleri yıkadım guzelce akşama ütüler çekmecesine koyarım
GöbektendirKızlar merhaba iyi akşamlar. Ya paytak paytak yürüyorum resmen, bacaklarım kapanmıyor,kapatmaya zorladigimda sanki bacaklarımın arasında top var kapanmasına engel oluyor. Sizde de var mı böyle bir şey bebeğin kafası mi kanala girdi acaba diye tedirgin oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?