Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Güzel video olmuş cildine göre değişiyor ama ben ilk canbebe kullandım o da molfix gibi kanalları vardı sonra bimin markasına geçtim çok toplanma oldu şişti sonra molfix aldık güzeldi ama biraz pahalı en son baby turcoya geçtim onda da kaldım bu oğluma direkt baby turcoyla başlayacağım

Bende baby turco alacağım

Bu devirde kimseye muhtaç olmaya gör o saate kadar çocuk aç durur mu ya bunlarda da bir akıl
Benim oğlan çok yemek yemeyi sevmiyor binde bir çok aç olacakta isteyecek zorla yediriyoruz bunlar da ona aldanıp ısrarla yedirmemişler yok dediyse tamam demişler 3 gündür ben sıkıntısız yediriyorum

Benim oğlan çok yemek yemeyi sevmiyor binde bir çok aç olacakta isteyecek zorla yediriyoruz bunlar da ona aldanıp ısrarla yedirmemişler yok dediyse tamam demişler 3 gündür ben sıkıntısız yediriyorum
Sen yoksun diye de yememistir o da anne kuzusu daha

Bende baby turco alacağım
İyi yaparsın canım hem her yerde bulunuyor hem fiyat uygun İnş bebişe de iyi gelir ben stok yapmıyorum bittikçe alıyorum sürekli beden değişiyor zaten ıslak mendili denemedim ama dünkü fotoğrafını attığım ıslak mendili kullanıyorum onunla devam ederim bii wipes sensitive ıslak mendil internette pahalıydı dün baktımda marketlerde daha uygun

Sen yoksun diye de yememistir o da anne kuzusu daha
Hem ondan hem de işte oyun oynayarak kandırarak yedirmeliler bugün makarna yapmışlardı baktık yememek için kıvranıyor örümcek adam kostümü giymişti ağ atarsın yersen falan dedik öyle yedi

Bana normal geldi kilosu
Boyu kaç cm

Kizlar hastaneye cross terlik alsam cok mu sacma olur herkes cok rahat olur falan dedi ama
Yooo çok mantıklı ben de crocslarımı götürücem hastaneye. Süslü de yaptırdım taç terlik ama onları doğumdan sonra foto çekimi için giyerim.
Şimdi düşündüm öncekilerde zaten hastane şu havlu terlikler varya onlardan veriyor sancı da dogumhanede onları giymiştim doğumdan sonra süslülere geçmiştim şimdi direk crocs götürücem

Bende sipars ettim kuzu beyqz ustunde kelebek vs ivir zivir susler var yeter o lohusa terligi tacindan vazgectm incili taclarm var onlari kullanicam tuylu falan

Bende sipars ettim kuzu beyqz ustunde kelebek vs ivir zivir susler var yeter o lohusa terligi tacindan vazgectm incili taclarm var onlari kullanicam tuylu falan
Yeter artar bile kuzum. Ya aslında düşünüyorum tamamen nefis saçma ya bende yaptırdım ettim ama hastanede sanki ne kadar kalıcaz ki bidaha giyilmicek şeylere dünya para veriyoruz heves uğruna

Yeter artar bile kuzum. Ya aslında düşünüyorum tamamen nefis saçma ya bende yaptırdım ettim ama hastanede sanki ne kadar kalıcaz ki bidaha giyilmicek şeylere dünya para veriyoruz heves uğruna
Olsun nasil istiyorsa canimiz oyle olsun kolay seyler atlatmiyoruz imkan varsa hersey olsun arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…