- 20 Ocak 2020
- 3.652
- 1.553
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.321
Güzel video olmuş cildine göre değişiyor ama ben ilk canbebe kullandım o da molfix gibi kanalları vardı sonra bimin markasına geçtim çok toplanma oldu şişti sonra molfix aldık güzeldi ama biraz pahalı en son baby turcoya geçtim onda da kaldım bu oğluma direkt baby turcoyla başlayacağım
Bez için fikir
Bende baby turco alacağımGüzel video olmuş cildine göre değişiyor ama ben ilk canbebe kullandım o da molfix gibi kanalları vardı sonra bimin markasına geçtim çok toplanma oldu şişti sonra molfix aldık güzeldi ama biraz pahalı en son baby turcoya geçtim onda da kaldım bu oğluma direkt baby turcoyla başlayacağım
Kaç gündür orda canım kaçırıyorum artık sürekli oynamasındanKizlarr benim kizcem sanki tepisirken vajinaya baski yapiyor sizdede oyle oluyo muu
Benim oğlan çok yemek yemeyi sevmiyor binde bir çok aç olacakta isteyecek zorla yediriyoruz bunlar da ona aldanıp ısrarla yedirmemişler yok dediyse tamam demişler 3 gündür ben sıkıntısız yediriyorumBu devirde kimseye muhtaç olmaya gör o saate kadar çocuk aç durur mu ya bunlarda da bir akıl
Sen yoksun diye de yememistir o da anne kuzusu dahaBenim oğlan çok yemek yemeyi sevmiyor binde bir çok aç olacakta isteyecek zorla yediriyoruz bunlar da ona aldanıp ısrarla yedirmemişler yok dediyse tamam demişler 3 gündür ben sıkıntısız yediriyorum
İyi yaparsın canım hem her yerde bulunuyor hem fiyat uygun İnş bebişe de iyi gelir ben stok yapmıyorum bittikçe alıyorum sürekli beden değişiyor zaten ıslak mendili denemedim ama dünkü fotoğrafını attığım ıslak mendili kullanıyorum onunla devam ederim bii wipes sensitive ıslak mendil internette pahalıydı dün baktımda marketlerde daha uygunBende baby turco alacağım
Hem ondan hem de işte oyun oynayarak kandırarak yedirmeliler bugün makarna yapmışlardı baktık yememek için kıvranıyor örümcek adam kostümü giymişti ağ atarsın yersen falan dedik öyle yediSen yoksun diye de yememistir o da anne kuzusu daha
Doğumhanede falan crocs giyeceksiniz ozaman bende kararsız kaldimBen de crocs aldım canım dünyanın en rahat terliği saçma değil gayet güzel bir tercih olur al derim
Bana normal geldi kilosuÇok şükür bugün yok gibi, sabah kontrole gittim regl ağrısı gibi kasık ağrılarım olduğunu söyledim sadece. Haftaya muayene ve nst için çağırdı. Bir de çalışamaz raporu alacağım sonunda vakit geldi
Bebisin kilosunu biraz arttırmaya calış dedi ama ne yapayım bilmiyorum ki artık.. 31+1 1700 gr olmuş.
Allah kabul etsin ama keşke önce çocukla ilgilenselerCüzleri bittikten sonra veriyorlarmış bugün de baktım ben uyanmıştım cüze gidiyorlardı görümceme şuraya indir oğlum uyanınca yeriz dedim öyle getirdi geri gelince kaldırdı
Benimkide donmus artik canim ondan heraldeKaç gündür orda canım kaçırıyorum artık sürekli oynamasından
Tuvaletten fazla uzaklasamiyorum zaten psikolojik olarakta heraldeHer zamanhatta bazen idrar torbasına, o zaman tuvalete zor yetişiyorum
Hiç demeTuvaletten fazla uzaklasamiyorum zaten psikolojik olarakta heralde
Aynen canim su ile gezen hamilelere ozeniyorumHiç demeSu içmeye korkuyorum disardayken
Kaçıncı haftadasınızBen de çıktım kontrolden. Şükür herşey yolunda kızlar. Bebiş 1900 gram 42;cm görünüyor. Sağlıkla kavusalim kizlarrr
Medikentle anlastik asko smdilik oyle gorunuyor bakalm bir aksilil cikmaz iseBen de crocslarimi goturcem nerde dogurcan kız ben bir nefeste kismetse
Yooo çok mantıklı ben de crocslarımı götürücem hastaneye. Süslü de yaptırdım taç terlik ama onları doğumdan sonra foto çekimi için giyerim.Kizlar hastaneye cross terlik alsam cok mu sacma olur herkes cok rahat olur falan dedi ama
Bende sipars ettim kuzu beyqz ustunde kelebek vs ivir zivir susler var yeter o lohusa terligi tacindan vazgectm incili taclarm var onlari kullanicam tuylu falanYooo çok mantıklı ben de crocslarımı götürücem hastaneye. Süslü de yaptırdım taç terlik ama onları doğumdan sonra foto çekimi için giyerim.
Şimdi düşündüm öncekilerde zaten hastane şu havlu terlikler varya onlardan veriyor sancı da dogumhanede onları giymiştim doğumdan sonra süslülere geçmiştim şimdi direk crocs götürücem
Yeter artar bile kuzum. Ya aslında düşünüyorum tamamen nefis saçma ya bende yaptırdım ettim ama hastanede sanki ne kadar kalıcaz ki bidaha giyilmicek şeylere dünya para veriyoruz heves uğrunaBende sipars ettim kuzu beyqz ustunde kelebek vs ivir zivir susler var yeter o lohusa terligi tacindan vazgectm incili taclarm var onlari kullanicam tuylu falan
Olsun nasil istiyorsa canimiz oyle olsun kolay seyler atlatmiyoruz imkan varsa hersey olsun arkadasimYeter artar bile kuzum. Ya aslında düşünüyorum tamamen nefis saçma ya bende yaptırdım ettim ama hastanede sanki ne kadar kalıcaz ki bidaha giyilmicek şeylere dünya para veriyoruz heves uğruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?