- 14 Ağustos 2011
- 27.503
- 3.348
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.281
Benim yarım cm falan açılmam vardı nst de çok az çıkmıştı sancı. Risk görmediler demek ki. Yoksa kesin yaparlardı.Sizin açıklık ne kadardı?
Benim de 1cm açılmam var ama nst de sancım çıkmıyor ama hiç ciğer geliştirici yapmadılar
Crp protein yazıyor o sanırım internette 10 üzeri kalp krizi falan diyor benim 8.8.. Doktor Salı dedi ama yarın acile falan gitsem mi bilemedimSen bence yarın git protein yüksek olmaması lazım kolestrol gebelikte zaten yükselir
Masallah canim seninki tombis bebek olucak heraldeBen de çıktım kontrolden. Şükür herşey yolunda kızlar. Bebiş 1900 gram 42;cm görünüyor. Sağlıkla kavusalim kizlarrr
Onemli olan saglikli olmalari kizlar kilo kolay sonra zaten alicak onlar kilo takilmayin ama iste cok etkileniyoruz herseydenVallahi ben de anlamıyorum esim de düzgün yemek ye diye söyleniyor baygınlık geliyor bana iyiceBen de senin gibi düşünüyorum ikisinden de korkuyorum ama vajinal doğum denemek istiyorum korkarak nasipse tabi.
Ben kızımın su an ki kilosundan bile zayıf doğmuşum, büyümüşümsağlıklı olsunlar da gerisini hallederiz artık ilk zamanlarda söylediğindeki gibi stres yapmıyorum
Arkadasm sen internette yazanlara cok tqkilma crp elini duvara vursan 10 a yukselir 8.8 olmasi asiri birsy oldugunu gostermez 390 crp ile kriz vs gecirmedim panik olma inan crp vr sedimentasyon vucuttaki enfeksiyin yada yaralanmalarda yukselen iki deger evet enfeksiyon olabilir ama yuksek degil eger enfeksiyonsa dedifim gbi ayagini koltuga vursan 10 a yukselir grip olsam 20 ye yukselir korkma yaniCrp protein yazıyor o sanırım internette 10 üzeri kalp krizi falan diyor benim 8.8.. Doktor Salı dedi ama yarın acile falan gitsem mi bilemedim
Evet öyle, etkileniyoruz ama dikkat de ediyoruz o yüzden stres yapmadan devamOnemli olan saglikli olmalari kizlar kilo kolay sonra zaten alicak onlar kilo takilmayin ama iste cok etkileniyoruz herseyden
Evet öyle, etkileniyoruz ama dikkat de ediyoruz o yüzden stres yapmadan devamOnemli olan saglikli olmalari kizlar kilo kolay sonra zaten alicak onlar kilo takilmayin ama iste cok etkileniyoruz herseyden
Protein yüksek olunca hemen tedavi uyguluyorlar sanırım ama protein kaçağı olması lazım ben de tam bilmiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem ama protein negatif olması gerekiyor diye bildiğim için en kısa zamanda sonuclarını göstermeni istedimCrp protein yazıyor o sanırım internette 10 üzeri kalp krizi falan diyor benim 8.8.. Doktor Salı dedi ama yarın acile falan gitsem mi bilemedim
Crp açılımı zaten C-reaktif protein canım 8.8 anlamlı bi değer değil boğazın ağrısa bile yükselebilir. Eğer idrarında protein varsa önemlidir. Endişelenme sonuçlarını atabilirsin laboratuvar çalışanıyım.Crp protein yazıyor o sanırım internette 10 üzeri kalp krizi falan diyor benim 8.8.. Doktor Salı dedi ama yarın acile falan gitsem mi bilemedim
Yeterki düşmeye gör gerçekten bı çocuğun kahvaltisini vermiyolarmi kimseden fayda yok sinirim bozuluyo böyle seylereBugün görümcem erken hastaneye gitti kaynanamı da beklesek ikindin yapardık kahvaltıyı herhalde cüze gidiyor dün saat 1 i geçmişti hala oğluma kahvaltı yaptırmamışlardı demek ben hastanedeyken de böyleydi diye düşünüyorum yarın bakalım ne yapacaklar bekleyip göreceğiz bugün oğlumde erken kalktı kaynanamı dürttü uyanmadı 1 saat sonra kalktı ben yumurta koymuştum ocağa onu gördü oralı olmadı bende hazırladım içeri götür dedim oğluma yatarak yedirdim yemeği sonra da kaldırmadım valla kenara yittim görümcem gelince kaldırdı sıkıntı yaşamayacağımı bilsem eve giderdim ama yaşarım diye tedirgin olup gitmiyorum
Genetik de önemli, ölçümler de öyle. Sağlıkla gelsinler de kilo problem değil kuzumMasallah canim seninki tombis bebek olucak heralde
Amin canım sağolasınya minnoş annesini hissetmiştir, toparlanır canım 600 gram doğmuş bir bebeği gördüm, şimdi kocaman olmuş. Sandığımızdan çok daha güçlüler. Bence 3-4 haftaya kadar çıkar senin minnoş da :) o zamana kadar sen güçlen de annesinden güç alsın o da. Bırakma, kendine moral ver. Dualarımız seninle
Amin canım benim çok teşekkür ederim dualarınız içinSesini tanıdığı için seni hissetmiştirSağlıkla tez vakitte kavuşun inşallah. Koynuna alıp güzel güzel kokladığın günler gelsin hemencik ikinize de bol şifa olsun dualarımız
Süt sitmasi oldun sen büyük ihtimalle canım geçmiş olsunAmin canım sağolasınben yine hastaneye yatış yaptım sıtma tuttu evde doktor yatış istedi baya Bi test alındı ne oldu bilmiyorum, heryerim delik deşik oldu ağladım artık
Canım çok geçmiş olsun. Kolay değil gunlerdirrr kanama yaşıyorsun. Biran evvel toparlanırsin inşallahAmin canım sağolasınben yine hastaneye yatış yaptım sıtma tuttu evde doktor yatış istedi baya Bi test alındı ne oldu bilmiyorum, heryerim delik deşik oldu ağladım artık
Ben olsam dayanamam o kadar üstelemeye "ben bakamıyorum madem al sen bak büyütüp bana geri ver" derim dr aVallahi ben de anlamadımelimden geleni yapıyorum son aylarda ben daha çok kilo alacağım böyle giderse. İnşallah, sağlıkla gelsinler
Siz nasılsınız bugün
Aynı şeyi bende düşündüm ve başka yıkanması kolay bı terlik aldımKizlar hastaneye cross terlik alsam cok mu sacma olur herkes cok rahat olur falan dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?