• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Sen nasılsın bugün geçti mi eve çıktığında olan sıkıntılar normale döndü mü
İyiyim canım bugün oğlumla ilgilenmek bana düştü 7\24 yatarım derken sabah kahvaltı akşam yemesi sabah tuvalete götürmesi bana kaldı evde yoklardı bugün biraz yukarda gibi bebiş ama yine aşağı vurduğu için idrar kaçırma devam ediyor oturunca kalkınca felan idare ediyoruz

SH3MS SH3MS çok geçmiş olsun kuzum, elinden geldiğince stres yapmamaya çalış lütfen kendin için de bebeğin için de 🙏🏻 inşallah zamanında sağlıkla gelecek bebiş annesi🌸

Ne zamana kadar dönmesi lazım acaba belli bi şartı yok sanırım
Bi de bebeğin baş aşağı dönmesi demek kanala girmekle aynı şey mi acaba 😂😂
2. Gebelik 34 ten sonra dönmüştü sanırım benim
İyiyim canım bugün oğlumla ilgilenmek bana düştü 7\24 yatarım derken sabah kahvaltı akşam yemesi sabah tuvalete götürmesi bana kaldı evde yoklardı bugün biraz yukarda gibi bebiş ama yine aşağı vurduğu için idrar kaçırma devam ediyor oturunca kalkınca felan idare ediyoruz
böyle yapma gitseler bile yemek hazırlayıp gitsinler sabah çıkarken kahvaltısı hazır olsun sen kendini bebeğini düşünmezsen inan kimsenin umrunda olmaz. En azından bebeğin kuveze girmeyecek zamana kadar dikkat et şu 1 ay

Niye yalnız bıraktılar ki geldin diye iyileşmesi ya aynı şekil yatmak için gelmiştin

Tugce cim hayirli olsun bebegin canim. Uzun zamandir okuyorum falan ama yazamiyorum ben de. Benim haftamla uyumlu arkadaslarim hizlandilar valla :) hepsi zamaninda, hayirlisiyla, saglikla gelsin konsun kucagimiza insallah

2. Gebelik 34 ten sonra dönmüştü sanırım benim

böyle yapma gitseler bile yemek hazırlayıp gitsinler sabah çıkarken kahvaltısı hazır olsun sen kendini bebeğini düşünmezsen inan kimsenin umrunda olmaz. En azından bebeğin kuveze girmeyecek zamana kadar dikkat et şu 1 ay
Bugün görümcem erken hastaneye gitti kaynanamı da beklesek ikindin yapardık kahvaltıyı herhalde cüze gidiyor dün saat 1 i geçmişti hala oğluma kahvaltı yaptırmamışlardı demek ben hastanedeyken de böyleydi diye düşünüyorum yarın bakalım ne yapacaklar bekleyip göreceğiz bugün oğlumde erken kalktı kaynanamı dürttü uyanmadı 1 saat sonra kalktı ben yumurta koymuştum ocağa onu gördü oralı olmadı bende hazırladım içeri götür dedim oğluma yatarak yedirdim yemeği sonra da kaldırmadım valla kenara yittim görümcem gelince kaldırdı sıkıntı yaşamayacağımı bilsem eve giderdim ama yaşarım diye tedirgin olup gitmiyorum

Bugün görümcem erken hastaneye gitti kaynanamı da beklesek ikindin yapardık kahvaltıyı herhalde cüze gidiyor dün saat 1 i geçmişti hala oğluma kahvaltı yaptırmamışlardı demek ben hastanedeyken de böyleydi diye düşünüyorum yarın bakalım ne yapacaklar bekleyip göreceğiz bugün oğlumde erken kalktı kaynanamı dürttü uyanmadı 1 saat sonra kalktı ben yumurta koymuştum ocağa onu gördü oralı olmadı bende hazırladım içeri götür dedim oğluma yatarak yedirdim yemeği sonra da kaldırmadım valla kenara yittim görümcem gelince kaldırdı sıkıntı yaşamayacağımı bilsem eve giderdim ama yaşarım diye tedirgin olup gitmiyorum
Kendi annen sehiir dışında mi ona gidemiyo musun

Niye yalnız bıraktılar ki geldin diye iyileşmesi ya aynı şekil yatmak için gelmiştin
Görümcemin hastanede randevusu vardı ona gitti kaynanam da cüze gidiyor taa 2 de geliyor bize hizmet etmesi için görümcemin evde olması lazım

Kendi annen sehiir dışında mi ona gidemiyo musun
Yoo ikisinin arasında 2 mahalle var da orda da rahat etmeyiz oğlumla uğraşacak kimse yok eşimde gelip kalmaz birde merdiven sıkıntı çık in yapmam sakıncalı bunların merdiveni daha az

Yoo ikisinin arasında 2 mahalle var da orda da rahat etmeyiz oğlumla uğraşacak kimse yok eşimde gelip kalmaz birde merdiven sıkıntı çık in yapmam sakıncalı bunların merdiveni daha az
Himm anladım ins yarın böyle olmaz onlarda biraz rutin işlerini sana ve oğluna göre ayarlamali sonuçta ikinizin de bakılması gerekiyor şuan cuzunu evde takip etsin gerekirse önemli bı durum var yani donusumlu çıksınlar evden

Çok iyi yapmışsın. Gitmeden önce de söyle hazırlasın rica et ayaklanma sakin. Bak etrafa zaten biz bakıyoruz diyorlardir demesede orda kalman o manaya geliyor bari kaldığına değsin kac hafta idare etsen zorun bitecek.

Himm anladım ins yarın böyle olmaz onlarda biraz rutin işlerini sana ve oğluna göre ayarlamali sonuçta ikinizin de bakılması gerekiyor şuan cuzunu evde takip etsin gerekirse önemli bı durum var yani donusumlu çıksınlar evden
2 si bir çıkıyor Görümcem 1 taneye gidiyor dediğin gibi evden çıkmadan getirmeli yedirme işini Bi şekilde hallederim bak şimdi sahura geç kalktılar daha sofra hazır değil kıza yardım edip hemen indirmek yerine kumandayı alıp oturdu kaynanam çok sakin vurdum duymazlıktan geliyor

Çok iyi yapmışsın. Gitmeden önce de söyle hazırlasın rica et ayaklanma sakin. Bak etrafa zaten biz bakıyoruz diyorlardir demesede orda kalman o manaya geliyor bari kaldığına değsin kac hafta idare etsen zorun bitecek.
Şu bayramı atlatsak eve gitsek de olur söyleye söyleye bişeyler yaptıracağız mecbur ben yokken mecburi sorumluluk alıyorlardı geç diyen yoktu eşimde sen yatacaktın güya diyor

Şu bayramı atlatsak eve gitsek de olur söyleye söyleye bişeyler yaptıracağız mecbur ben yokken mecburi sorumluluk alıyorlardı geç diyen yoktu eşimde sen yatacaktın güya diyor
Gerçekten sen kendini düşünmezsen kimse düşünmüyor canım dikkat et açıkça söyle uygun bir dille yada eşine söylet baktın olmuyor git hastaneye yatış iste doktordan, 32. Haftandasın sanırım 4 hafta daha sabret

Arkadaşlar hastaneye yatışım yapıldı düzenli olmamakla beraber sancım ve 1 cm açılmam var 2 doz ciğer tamamlayıcının ilk dozunu oldum kullandığım progesteron fitili 4 e çıktı magnezyum sabah 2 akşam 2 oldu açılmayı durdurmak için tedavim başladı kısaca üzüntüye bağlı tansiyonumda yükselmeye başladı dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım🙏 🥺 dualarımız seninle sağlıkla evinize döneceksiniz inşallah 🤲♥️

Sakın üzülmeyin benim kuzenim 1 cm açıklık ile 4 ay yattı ve 36. Haftada doğumunu yaptı. Doktorum daha fazla açıklıkla gününü bekleyen hastalar olduğunu söylemişti. Benim de biraz açıklığım var sancım da çıkmıştı ama sonra ilaçlarla durdu. Ben de iğne yemiştim ve bir gece yatmıştım. Sancı bitince muhtemelen yarın akçama doğru çıkarırlar sizi de ama evde hep yatmanız gerekiyor. Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.
İlk çocuğumda 31. Haftada açılmam ve suyumda azalma başlamıştı, 38. Haftada doğum yaptım. Aradan 13 yıl geçti. Dün sancım olunca hiç ihtimal veremedim unutmuşum hepsini şu an daha iyiyim 😊 çok tşk ederim sağ olun

SH3MS SH3MS çok geçmiş olsun kuzum, elinden geldiğince stres yapmamaya çalış lütfen kendin için de bebeğin için de 🙏🏻 inşallah zamanında sağlıkla gelecek bebiş annesi🌸
Çok tşk ederim. Daha iyiyiz çok şükür. Tüm hamile anneler bebeklerini zamanında sorunsuz alsınlar kucaklarına inşallah
Canım benim iyi ki gitmişsin önlemini alsınnlar tabiki Allah’ın izniyle sıkıntı olmadan taburcu olursun inşallah.senle bebek iyi olsun gerisi önemli değillll şimdi nasılsınız ?
Çok tedirgin olmuştum akşam özellikle hareketleri azalınca. Şansıma dr umun takipli hastası sabah acil doğuma gelmiş, sağ olsun doğumdan sonra yanıma geldi tekrar muayene etti açıklık aynı ama sancın az bu iyi bir şey sürekli yatarsan yine 38 leri görürsün dedi. Psikolojik olarak da rahatlamış hissediyorum sancım geçince doğmayacak hissi iyi geldi 😅
Çok geçmiş olsun canım🙏 🥺 dualarımız seninle sağlıkla evinize döneceksiniz inşallah 🤲♥️
Çok tşk ederim hepiniz sağ olun. Dün akşam tek başıma eşim gelene kadar burada yazan arkadaşların mesajları destek oldu. Bir kaç gün hastanedeyim gözlem için sonrasında sorunsuz çıkacağız inşallah 😊

Back
X