- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.201
Ayy okurken seninle yaşadım resmen. Çok şükür iyisiniz ikinizde. Sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımızaAmiin inşallah şimdi iyiyiz çok şükür. Sancımı yok denecek kadar az hissediyorum. Birazdan ciğer geliştiricinin 2. Dozunu olacağım sonra takip olacak sadece. Dün akşam ki tedirginlik o stres hali normal insanın kaldıracağından fazlabenim çocuklarım büyüyünce ben unutmuşum her şeyi bu zamanları da tabii o yüzden panikledim. Dürtüyorum dürtüyorum tepki yok belki açlıktan dedim bir şeyler yedim yok tatlı yedim yok hemen kana karışsın diye şekerli su yaptım yok gaz mı bebek mi anlamadığım haller olunca birde sancı aklım çıktı ama geçti çok şükür. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
![]()

Günaydın canım. Kendimi okur gibi oldum. Yetişir ama telas yapma planlama yapmaya çalış. Sanki kafamızda eskisi gibi calismiyor ama olduğu kadarKızlar günaydınumarım hepiniz iyisinizdir. Ben 32+1 im şu an dün kontrole gittik bebeğim çok şükür iyiymiş . Ama bende son bir haftadır hiçbir şey yetişmiyor ne yapacağım korkusu sardı. Hastane çantası vs hazırlamadım birkaç ufak eksikler kaldı . Lohusa pijaması vs almadım daha . Hamilelik çekimi yaptırmak istiyorum aslında ona karar vermedim henüz. Evlenirken dış çekim vs yaptırmamıştım bunu istiyorum ama eşimde sen bul yapalım diyor . Zaten her şeyi kendi başıma alıyorum kararlaştırıyorum bari bir fikir beren olsa diyorum. Şu an ev alma aşamasındayız borcumuz var baya bir o nedenle özel hastanede değil de şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama geriliyorum . Doğumdan sonra çalışmam lazım kayınvalidem ve annem bakacaklar bebeğime o bile o kadar kafamı meşgul ediyor ki ya bebeğim bana alışmazsa onların yetiştirdiği gibi olursa diye içim içimi yiyor . Sizde de var mı böyle kaygılar nasıl başediyorsunuz varsa eğer ?