- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.701
Amin canımŞükür o zaman canım yarın da kalan dozu yaparlar bişey olmaz Allah İn izniyle
Aynen hep hormon iğneleri öyle yağlı olduklarından ben hafta da 2 promester diye iğne vuruluyorum hala ilk vurdukları yer ağrıyor kan sulandırıcı da öyle canım gidiyor yaparken doğurunca unutuluyor ama ne yaşadığımızAmin canımo iğne de ne can acıtıyormuş öyle ya feleğim şaştı valla
Sert mi hareketleri? Benim sert hareket ettiğinde acıyor canım, gerindiğinde vs.Kızlar bebek hareket ettikçe karnım ağrıyor kasılıyor anlık ağrı girip çıkıyor yaşayan var mı bu durumu? Her seferinde korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen
Ay neler diyorsun canim cok gecmis olsun birdaha yasama boyle birsey insallah rabbim yardimcin olsun gercwkten zor bir hamilelik geciriyorsun saglikla al kucagina insallahKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen
Evet sert bayaSert mi hareketleri? Benim sert hareket ettiğinde acıyor canım, gerindiğinde vs.
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için , daha iyiyim kasılmalarım azaldı :) yatıp dinleniyorum bol bolÇok geçmiş olsın canım eski mesajlara bakınayım dedim öylelikle gördüm. İnsallah suan iyisindir. Haftan çok güzel endişe etme hala güzel gider
Çok geçmiş olsunKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen
Aaa gerçekten mi ? Balon patlar gibi pıt diye bir şeyler oldu bir kaç kere yalan değil kese filan mı patladı bu neydi dedim kendi kendimeKızlar az önce bebek tam tekme attığı anda çıt diye ses geldiforumlarda baktığımda eklem sesi falan diyen var. İlk defa yaşadım yaşayan var mı?
Günlerdir bende uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromu sırt ağrısı bebeğimin yaptığı çift kale maç az kaldı ha sabirSebepsiz gece yarısı uyanıp sabaha kadar uyuyamıyorum ya yine 2 gibi uyandım kaç saattir dönüp duruyorum bu durum düzelecek mi acaba yoksa alışmamız mı lazım
Hala uyuyamadım, şimdi bir de göğüs aramda yanma batma gibi tarif edemediğim bir his var sırtıma vuruyor. Mide yanması böyle bir şey sanırım, çok mızmız oldum ya hiç sorunum bitmiyor 1 haftadır. Kendime sinir oluyorumGünlerdir bende uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromu sırt ağrısı bebeğimin yaptığı çift kale maç az kaldı ha sabir
Bizim 32 haftalıkken 2250 demişti Dr şuan 34 haftaya girdik haftaya randevum var bakalım ne olacak Dr diyet önerdiTeşekkürler cevabın içindoktor birşey demedi ama eve gelip araştırınca takıntı oldu.bu zamana kadar tüm değerler hep uyumlu gitmiş bu hafta bazı değerlerde 6 gün fark var.yeni olması korkuttu biraz hep uyumlu gidip birden farklı çıkması.Dün kilosu 2170 idi .
Cook gecmis olsun canim Allah bir an once evladina kavusmayi nasip etsin hayirlisi ileKızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen
Zamanında gelir inşallah bebişlerimizBende hazırlamadım ama geç mi kaldım diye korkuyorum ya erken doğmak isterse
Çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha korkutmasın, zamanında sağlıkla sorunsuz al bebeğini kucağına inşallah.Kızlar ben bugün ölümlerden döndüm valla, gece 3 gibi kanamam birlikte bilincim tamamen gitti ve gözümü açtığımda annem kızım gitti diye bağırıyordu, eşim beni öldü sanmış çok kötü gün yaşadık ambulansla kanla birlikte konya ya geldik kanım nerdeyse 5 e düşmüş belki kalbim bile durabilir miş, şimdi konyada takipli olduğum hastendeyiz 8 ünite kan yapıldı, şükür kanamam durdu ama artık konyada teyzem gilde kalacaz acil bişey olursa burdan geliriz hemen diye. Rabbim birdaha yaşatmasın ama gerçekten bir dakika sonrasının garantisi yok çok korktum, kanım da 0rh- olunca burdaki hemşireler siz yinede sıcak kan bulun gerekebilir sonradan dediler baya kan bulundu abim Ereğli de jandarma olunca adliyeler bile duymuş sağolsun lar herkes hazır.dua ediyorum gerek kalmasın ama böyle ihtimaller var, dua edin lütfen
Çok sevindimmmmTeşekkür ederim canım güzel dileklerin için , daha iyiyim kasılmalarım azaldı :) yatıp dinleniyorum bol bol
Sertse canının acıması normal bence ama yine doktoruna danış istersen.Evet sert baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?