- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.281
Benim de sezeryan 25 Nisan felan olacak büyük ihtimal canım, riskli olduğu için 36.haftada alacak herhaldeİnşallah en azından bu ayı atlatsak rahatlardım zaten 25 nisanda sezeryan ile doğum yapacaktım
Amin inşallah Allah’a emanet bebeklerimiz
Son haftalarımız cok ağrılı stresli endişeli geçiyor burayı takip ediyorum yazmıyorum cok fazla sizin de kanamalarınız oluyor çok dikkat edin bol bol dinlenin benim 38+3 denk geliyoBenim de sezeryan 25 Nisan felan olacak büyük ihtimal canım, riskli olduğu için 36.haftada alacak herhalde
Evet canım baya stresli ve zor geçiyor, hepimiz kolaylıkla sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeSon haftalarımız cok ağrılı stresli endişeli geçiyor burayı takip ediyorum yazmıyorum cok fazla sizin de kanamalarınız oluyor çok dikkat edin bol bol dinlenin benim 38+3 denk geliyo
Canım önemli olan şimdi istikrarli kasılmalar yasamaman. İlk çocuğunuz mu?İnşallah en azından bu ayı atlatsak rahatlardım zaten 25 nisanda sezeryan ile doğum yapacaktım
Amin inşallah Allah’a emanet bebeklerimiz
Iyi yapmissin canim gercekten bazi doktorlar insan halinden anlamiyor en hassas donemdeyiz biraz saygi gostersinlerYa bana çok ısrar etti. Kendi doktorum değildi gittiğim, illa iğneleri yaptır bak hemen açılır, yüzünde kordon var tüh filan diyor acayip korkuttu beni. Biraz ticari bir amaç sezdim koşarak çıktım hastaneden
En buyuk korkum zaten sancilari ya anlamazsam diye onden boyle kac kere soruyorumSağ ol canım. Yoo valla o kadar da bir ağrılı durum yoktu. Doğum sancıları başladığında 40 filan çıkıyormuş nst de galiba. 60 gördüğümde, yaşadığım regl ağrılarımdan daha hafif bir sancı hissettimhatta anneme dedim böyle olacaksa ben birtane daha doğururum diye tabii doğumda böyle olmaz muhtemelen
Hiç üzülme gelişimi tamamlanmış olur o zamana kadar Allah’ın izniyle kucağında bebişine evine dönmüş olursun önemli olan bu ayı tamamlamak Rabbim kolaylık versin hepimizeEvet canım baya stresli ve zor geçiyor, hepimiz kolaylıkla sağlıkla kavuşalım bebişlerimizesenin haftan iyimiş benim biraz erken olacak ama enazıdan yanımda olma ihtimali yüksek yine
Aslında kasılma işini çözemedim ben bel sancım çok kötü tarif ediyorum çevremdeki insanlara doğum sancısı diyorlar ve düzensiz ara ara oluyor allahtanCanım önemli olan şimdi istikrarli kasılmalar yasamaman. İlk çocuğunuz mu?
Amin canım aminHiç üzülme gelişimi tamamlanmış olur o zamana kadar Allah’ın izniyle kucağında bebişine evine dönmüş olursun önemli olan bu ayı tamamlamak Rabbim kolaylık versin hepimize
Çok geçmiş olsun canım ya bu kanamaya bir çözüm bulamıyor mu doktorlarEvet canım üstüne bide bugün kötü bişey yaşadım, tansiyon felan gitti kar gibi olmuşum soğuk soğuk terledim annem bile gidiyorum zannetmiş, travma kaldı gerçekten, çok yıprandım
Malesef Bi çözüm yok canım anca progesteron kullanıyorum kalkmıyorum yatıyorumÇok geçmiş olsun canım ya bu kanamaya bir çözüm bulamıyor mu doktorlar
Kızlar bugün çok kötü bişey yaşadım, sabah 5 gibi lavaboya diye kalktım birkaç dakika sonra kanamam başladı bu duruma alışınca şimdi biter herhalde dedim sonra artık ayaklarım uyuştu tuvalette birsürü parça geldi ondan sonra bana Bi sıkıntı gelmeye başladı soğuk soğuk terledim hemen annemi bağırarak kaldırdım ve olanlar oldu, gözüm karardı annem gilin sesini duyamadım ölecem sandım ambulansı aradılar onlar gelene kadar annem bana tuz yalattı sonra gözlerim açıldı ambulans geldiğinde daha iyiydim onlar da hiç iyi davranmadı, bebeğin hareketlerini hissetmedim o an oyüzden hastaneye gidip dinlemek istedim çünkü kanamam vardı beni ambulansla götürdüler eşim gil arkamdan geldiler, Bebeğin herşeyi iyiydi nst de sancım Bi ara 30 oldu ama önemli değildi herhalde, sonra eve geldik. Ama gerçekten bianda hayatım karardı gidiyorum sandım çok kötüydü. Bian önce 37.haftayı doldurmak istiyorum, 9 ay 10 yıl gibi geldi artık bana
Amin canım cümlemizin bebişi sağlıkla gelsin91nana91 kızlar ikinizede çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasin sağlıkla gelsinler kuzularınız.
Zorlu ve stresli bir süreç oluyor sana da.. Sag salim atlatmak nasip olsun en güzel şekilde. Evde tek olmamaya dikkat et, duşa giderken de seni kontrol edebilecek birileri mutlaka olsun yanında. Allah ikinize de bol bol dayanma gücü versinMalesef Bi çözüm yok canım anca progesteron kullanıyorum kalkmıyorum yatıyorumhergün kanama oluyor ve lekeler hiç bitmiyor birde büyük parçalar düşüyor ama ultrason da plesenta da kanama alanı felan gözükmüyor, benimki aşağılara vurunca mı oluyor ki diyorum ne düşüneceğimi şaşırdım gerçekten
Amin canım benimZorlu ve stresli bir süreç oluyor sana da.. Sag salim atlatmak nasip olsun en güzel şekilde. Evde tek olmamaya dikkat et, duşa giderken de seni kontrol edebilecek birileri mutlaka olsun yanında. Allah ikinize de bol bol dayanma gücü versin
Bende regl ağrısı yaşıyorum canım özellikle bugün yaşadım bayada geçmedi, ne olduğunu anlayamıyorum artıkKızlar vajina girişim iğne gibi batıyor, bebek baş aşağı olduğu için olabilir mi ve iki üç gündür de regl sancısı gibi kramplar yaşıyorum normal midir acaba?
Baş aşağı olduğu için olabilir benim de bebek baş aşağı oldugu için ağrı yapıyorKızlar vajina girişim iğne gibi batıyor, bebek baş aşağı olduğu için olabilir mi ve iki üç gündür de regl sancısı gibi kramplar yaşıyorum normal midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?