Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Benim de sezeryan 25 Nisan felan olacak büyük ihtimal canım, riskli olduğu için 36.haftada alacak herhalde
Son haftalarımız cok ağrılı stresli endişeli geçiyor burayı takip ediyorum yazmıyorum cok fazla sizin de kanamalarınız oluyor çok dikkat edin bol bol dinlenin benim 38+3 denk geliyo

Son haftalarımız cok ağrılı stresli endişeli geçiyor burayı takip ediyorum yazmıyorum cok fazla sizin de kanamalarınız oluyor çok dikkat edin bol bol dinlenin benim 38+3 denk geliyo
Evet canım baya stresli ve zor geçiyor, hepimiz kolaylıkla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize senin haftan iyimiş benim biraz erken olacak ama enazıdan yanımda olma ihtimali yüksek yine

Iyi yapmissin canim gercekten bazi doktorlar insan halinden anlamiyor en hassas donemdeyiz biraz saygi gostersinler

En buyuk korkum zaten sancilari ya anlamazsam diye onden boyle kac kere soruyorum

Evet canım baya stresli ve zor geçiyor, hepimiz kolaylıkla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize senin haftan iyimiş benim biraz erken olacak ama enazıdan yanımda olma ihtimali yüksek yine
Hiç üzülme gelişimi tamamlanmış olur o zamana kadar Allah’ın izniyle kucağında bebişine evine dönmüş olursun önemli olan bu ayı tamamlamak Rabbim kolaylık versin hepimize

Canım önemli olan şimdi istikrarli kasılmalar yasamaman. İlk çocuğunuz mu?
Aslında kasılma işini çözemedim ben bel sancım çok kötü tarif ediyorum çevremdeki insanlara doğum sancısı diyorlar ve düzensiz ara ara oluyor allahtan
Evet ilk çocuğumuz olacak

Çok geçmiş olsun canım ya bu kanamaya bir çözüm bulamıyor mu doktorlar
Malesef Bi çözüm yok canım anca progesteron kullanıyorum kalkmıyorum yatıyorum hergün kanama oluyor ve lekeler hiç bitmiyor birde büyük parçalar düşüyor ama ultrason da plesenta da kanama alanı felan gözükmüyor, benimki aşağılara vurunca mı oluyor ki diyorum ne düşüneceğimi şaşırdım gerçekten

91nana91 kızlar ikinizede çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasin sağlıkla gelsinler kuzularınız.

Zorlu ve stresli bir süreç oluyor sana da.. Sag salim atlatmak nasip olsun en güzel şekilde. Evde tek olmamaya dikkat et, duşa giderken de seni kontrol edebilecek birileri mutlaka olsun yanında. Allah ikinize de bol bol dayanma gücü versin

Kızlar vajina girişim iğne gibi batıyor, bebek baş aşağı olduğu için olabilir mi ve iki üç gündür de regl sancısı gibi kramplar yaşıyorum normal midir acaba?

Amin canım benim annem gilde kalıyoruz sürekli yanımda ama işte olunca kimse bişey yapamıyor, Rabbim yardımcımız olsun gerçekten

Kızlar vajina girişim iğne gibi batıyor, bebek baş aşağı olduğu için olabilir mi ve iki üç gündür de regl sancısı gibi kramplar yaşıyorum normal midir acaba?
Bende regl ağrısı yaşıyorum canım özellikle bugün yaşadım bayada geçmedi, ne olduğunu anlayamıyorum artık

Baş aşağı olduğu için olabilir benim de bebek baş aşağı oldugu için ağrı yapıyor

Kızlar huzursuz bacak sendromu ile basım dertte benimde üç gündür uyku yok magnezyum alıyorum ama geçmiyor bugünde uyuyamazsam baş ağrısı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…