Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Dun ayni stresi bende yasadim canim amniyon sivisini biraz fazla gorunce doktor bana 10 gune dogurabilirsin dedim sonra rahim agzina bakinca problem yok dedi ama ilk soyleyince aklim oynadi

Cook gecmis olsun canim bu kanama seni cok yipratti insallah bir an once 36 olsan gene iyi hic merak etme bugune kadar geldin bundan sonrasida gelir

Dun ayni stresi bende yasadim canim amniyon sivisini biraz fazla gorunce doktor bana 10 gune dogurabilirsin dedim sonra rahim agzina bakinca problem yok dedi ama ilk soyleyince aklim oynadi
O nasıl doktor önce keskin bir şey söylüyor emin olmadan, sonra vazgeçiyor insanın yüreğine iner

Cok gecmis olsun canim merak etme az kalmis zaten insallah tamamlanir kilosu sancilari cok siddetli mi hissettin??
Sağ ol canım. Yoo valla o kadar da bir ağrılı durum yoktu. Doğum sancıları başladığında 40 filan çıkıyormuş nst de galiba. 60 gördüğümde, yaşadığım regl ağrılarımdan daha hafif bir sancı hissettim hatta anneme dedim böyle olacaksa ben birtane daha doğururum diye tabii doğumda böyle olmaz muhtemelen

Ya bana çok ısrar etti. Kendi doktorum değildi gittiğim, illa iğneleri yaptır bak hemen açılır, yüzünde kordon var tüh filan diyor acayip korkuttu beni. Biraz ticari bir amaç sezdim koşarak çıktım hastaneden

Çok geçmiş olsun

Yüzünde kordon olunca ne oluyormuş ki benimkinin hep önünde aylardır yüzünü göremiyoruz doktorum olumsuz bir şey demedi. Tek olumsuz noktası yüzünü göremiyoruz gerçekten doktor da olsa herkese güvenilmez.

O anki kadının yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor, hayatımda ilk defa tansiyonum 13 oldu ki normalde 10 11 dir hep ya o beni yatırmak için korkuttu muhtemelen daha rahim ağzı bile ölçmeden erken doğum riski dedi. Ben direkt kendi doktoruma yazdım duyunca

Evet canım üstüne bide bugün kötü bişey yaşadım, tansiyon felan gitti kar gibi olmuşum soğuk soğuk terledim annem bile gidiyorum zannetmiş, travma kaldı gerçekten, çok yıprandım
Hem çok kan kaybetmenden kaynaklı hem de korkudan işte canım şu kalan günlerimiz çabucak geçseydi

Allah bizi kötü doktorların eline bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…