Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Amin canım benim annem gilde kalıyoruz sürekli yanımda ama işte olunca kimse bişey yapamıyor, Rabbim yardımcımız olsun gerçekten
Elinden bir şey gelmeyen bir durum ne yazik ki, cok zorlu bir yol ama umarım sonuna güzel şekilde ulaşırsın sağlıkla. Yalnız olmamak Allah korusun tansiyon düşmesi, bayılma vesaire olursa diye senin için daha iyi. Bu süreçte kendine daha da çok dikkat etmeye çalış, dualarımız sizinle

Bende regl ağrısı yaşıyorum canım özellikle bugün yaşadım bayada geçmedi, ne olduğunu anlayamıyorum artık
Haftalar ilerledikçe belirtiler de değişiyor insan ağrıdan değil de olumsuz bir durum olursa diye korkuyor ister istemez.
Baş aşağı olduğu için olabilir benim de bebek baş aşağı oldugu için ağrı yapıyor
Ondandır o zaman büyük ihtimalle inşallah sağlıkla zamanında gelir hepsi

Çok sağol canım, evet zorlu geçiyor ama kucağıma alınca unuturum hepsini biliyorum ay evet yalnız olmadığım çok iyi oldu yoksa gün içinde daha kötü olurdum Allahım bebişlerimizi de bizide korusun duaların için çok teşekkür ederim

Haftalar ilerledikçe belirtiler de değişiyor insan ağrıdan değil de olumsuz bir durum olursa diye korkuyor ister istemez.

Ondandır o zaman büyük ihtimalle inşallah sağlıkla zamanında gelir hepsi
Aynen canım bende stres yapıyorum doğum sancısı mı başka bişey mi bilemiyor insan

Öyle olacak, her şey geçecek kavuştuğunda. amin, inşallah. Rica ederim

91nana91 kızlar ikinizede çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasin sağlıkla gelsinler kuzularınız.

T Tugce0700 91nana91 geçmiş olsun kızlar umarım bebişler zamanını bekler sağlıkla gelirler
Çok sağ olun kızlar sanırım magnezyumu artırmak ve Progestan işe yaradı . Bir iki kez hafif kasılma dışında çok bir zorlanmam olmadı bu akşam . Umarım gece de olmaz . Kızım da çok hareketli çok şükür

Kızlar vajina girişim iğne gibi batıyor, bebek baş aşağı olduğu için olabilir mi ve iki üç gündür de regl sancısı gibi kramplar yaşıyorum normal midir acaba?
İlk gittiğimde normal dendi sancı çıkmadı, 2. De sancım çıktı canım. Hiç belli olmuyor bu haftalarda ben de artık anlamıyorum valla

Kizlar bu bacaklardaki uyuşma sıkışma kramp tarzı sıkıntılar için ne verildi size adını söyler misiniz ve nasıl kullanıyorsunuz uykuya dalamiyorum bacaklarımı nereye koyacağımi şaşırıyorum resmen hep bı huzursuzluk veriyo bu sabah doktorums yazdım görmüş ama atladı herhalde tekrar yazmak istemedim

Ostoecare vitamin alıyorum ben ama anlık şuan kramp girdi mesela bana bugün çok yürüdüm ondan mı oldu noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…