- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.301
Amin canım dua ediyorum bol bol
Elinden bir şey gelmeyen bir durum ne yazik ki, cok zorlu bir yol ama umarım sonuna güzel şekilde ulaşırsın sağlıkla. Yalnız olmamak Allah korusun tansiyon düşmesi, bayılma vesaire olursa diye senin için daha iyi. Bu süreçte kendine daha da çok dikkat etmeye çalış, dualarımız sizinleAmin canım benimannem gilde kalıyoruz sürekli yanımda ama işte olunca kimse bişey yapamıyor, Rabbim yardımcımız olsun gerçekten
Haftalar ilerledikçe belirtiler de değişiyor insan ağrıdan değil de olumsuz bir durum olursa diye korkuyor ister istemez.Bende regl ağrısı yaşıyorum canım özellikle bugün yaşadım bayada geçmedi, ne olduğunu anlayamıyorum artık
Ondandır o zaman büyük ihtimalleBaş aşağı olduğu için olabilir benim de bebek baş aşağı oldugu için ağrı yapıyor
Çok sağol canım, evet zorlu geçiyor ama kucağıma alınca unuturum hepsini biliyorumElinden bir şey gelmeyen bir durum ne yazik ki, cok zorlu bir yol ama umarım sonuna güzel şekilde ulaşırsın sağlıkla. Yalnız olmamak Allah korusun tansiyon düşmesi, bayılma vesaire olursa diye senin için daha iyi. Bu süreçte kendine daha da çok dikkat etmeye çalış, dualarımız sizinle
Aynen canım bende stres yapıyorum doğum sancısı mı başka bişey mi bilemiyor insanHaftalar ilerledikçe belirtiler de değişiyor insan ağrıdan değil de olumsuz bir durum olursa diye korkuyor ister istemez.
Ondandır o zaman büyük ihtimalleinşallah sağlıkla zamanında gelir hepsi
Öyle olacak, her şey geçecek kavuştuğunda.Çok sağol canım, evet zorlu geçiyor ama kucağıma alınca unuturum hepsini biliyorumay evet yalnız olmadığım çok iyi oldu yoksa gün içinde daha kötü olurdum Allahım bebişlerimizi de bizide korusun duaların için çok teşekkür ederim
91nana91 kızlar ikinizede çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasin sağlıkla gelsinler kuzularınız.
Çok sağ olun kızlar
İlk gittiğimde normal dendi sancı çıkmadı, 2. De sancım çıktı canım. Hiç belli olmuyor bu haftalarda ben de artık anlamıyorum vallaKızlar vajina girişim iğne gibi batıyor, bebek baş aşağı olduğu için olabilir mi ve iki üç gündür de regl sancısı gibi kramplar yaşıyorum normal midir acaba?
Çok geçmiş olsun Allah bı daha yaşatmasınÇok sağol canım verilmiş sadakam varmış gerçekten
Benim de aynı çay bile icemedim yok böyle bir yangın şurup ta fayda etmedi Ballı süt iyi geliyodu o da fayda etmediKızlar o kadar miğdem yanıyoki ağlıcam utanmasam
Ben de mide yanması ne derdim önceden bu son üç ayda o kadar yanıyor ki ilacım fayda etmiyor napıcaz böyleeKızlar o kadar miğdem yanıyoki ağlıcam utanmasam
Benim de aynı çay bile icemedim yok böyle bir yangın şurup ta fayda etmedi Ballı süt iyi geliyodu o da fayda etmedi
Kizlar bu bacaklardaki uyuşma sıkışma kramp tarzı sıkıntılar için ne verildi size adını söyler misiniz ve nasıl kullanıyorsunuz uykuya dalamiyorum bacaklarımı nereye koyacağımi şaşırıyorum resmen hep bı huzursuzluk veriyo bu sabah doktorums yazdım görmüş ama atladı herhalde tekrar yazmak istemedim
Amin canım sağolasınÇok geçmiş olsun Allah bı daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?