• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Bu plsenta kanamasında bende kan kaybı oluyor mu ki canım? Yani bu giden kanlar beni etkiliyor mu?
O kadarını bilmiyorum canım da sonuçta oraya da bizden gitmiyor mu bebek bizden besleniyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum

Baharlandik teyzeleriii 🌸🌸🌸

Eklentiler

• Snapchat-1932679050.webp
    Snapchat-1932679050.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 35
Gördüm ya inanılmaz şeytanın aklına gelmez. 😡
Yani öyle ilaçla nasıl hamile gözükülebiliyor anlamadım acaba bahsettiği çatlatma iğnesi falan da erken test mi yaptırıyor mantığım almadı hastalar o kadar mı bilinçsiz

Yani öyle ilaçla nasıl hamile gözükülebiliyor anlamadım acaba bahsettiği çatlatma iğnesi falan da erken test mi yaptırıyor mantığım almadı hastalar o kadar mı bilinçsiz
Olabilir canım. Bilinçsiz de olabilirler bazen de doktor diye sorgusuz sualsiz güveniliyor iste. 😕

O kadarını bilmiyorum canım da sonuçta oraya da bizden gitmiyor mu bebek bizden besleniyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum
Valla bende bilmiyorum canım umarım öyle değildir yoksa bende kan kalmayacak, daha yeni de parça parça düşürdüm hep hiç dinmiyor 🥺

Olabilir canım. Bilinçsiz de olabilirler bazen de doktor diye sorgusuz sualsiz güveniliyor iste. 😕
Aynen ama misal kalp atışını nasıl dinletiyor kese göstermiyor mu diye düşünüyor insan Allah karşılaştırmasın öyle şeylerle

Valla bende bilmiyorum canım umarım öyle değildir yoksa bende kan kalmayacak, daha yeni de parça parça düşürdüm hep hiç dinmiyor 🥺
Gerçi senden de gitse doktor kan değerlerine bakardı bilgimiz olmadığından doğru yorumda yapamıyoruz

Dayanamadım bugün geldim acile nstde sancı yok ama 1 cm açıklık varmış bebek de baş aşağı dedi ben sormasam hiç söylemeye tenezzül etmeyecek 😔

Geçmiş olsun canım, ne yaptılar peki nasıl tedavi uygulanacak
Teşekkür ederim ☺️
Çatı muayenesi mi ne alttan elle baktı 1cm açıklık olduğunu söyledi sonra nst soktu ama orda sancı yoktu
Risk almayız dediler bebek küçük burda doğum olsa bile kuvöz yok bebeği il hastanesine göndeririz dediler sancın olursa il hastanesine git dedi ben kendim ilçede yaşıyorum o yüzden
İletişimde olduğum ebe hanım ıle konuştum yarın kendi doktorum gelmemi söyledi dedikleri gibi açılmam varsa ona göre bakılacak

Teşekkür ederim ☺️
Çatı muayenesi mi ne alttan elle baktı 1cm açıklık olduğunu söyledi sonra nst soktu ama orda sancı yoktu
Risk almayız dediler bebek küçük burda doğum olsa bile kuvöz yok bebeği il hastanesine göndeririz dediler sancın olursa il hastanesine git dedi ben kendim ilçede yaşıyorum o yüzden
İletişimde olduğum ebe hanım ıle konuştum yarın kendi doktorum gelmemi söyledi dedikleri gibi açılmam varsa ona göre bakılacak
Umarım acil bişey olmaz canım, çoğu insan bu açıklıkla sona geliyor, hepimizin yaşadığı zor durumlar var Rabbim yardımcımız olsun 🤲

Dayanamadım bugün geldim acile nstde sancı yok ama 1 cm açıklık varmış bebek de baş aşağı dedi ben sormasam hiç söylemeye tenezzül etmeyecek 😔
Bol bol dinlen canım açıklıkla 40 lı haftaları bulanlar var yatış mı verdiler ilaç mı yazdılar

Bol bol dinlen canım açıklıkla 40 lı haftaları bulanlar var yatış mı verdiler ilaç mı yazdılar
teşekkür ederim ne yatış verdiler ne ilaç sormasam söylemicekleri açıklık olduğunu risk alamayız sancım düzenli olursa il hastanesine git dedi bende doktorum ile görüştüm yarın çağırdı bakalım ne diyecek
Pazar günü acile gittiğimde açıklık yoktu yeni olmuş demek ki hayırlısı artık

Back
X