- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.321
Teşekkür ederim canım
Kızlar tahin tüketin sabahları aç karnına felanBen de mide yanması ne derdim önceden bu son üç ayda o kadar yanıyor ki ilacım fayda etmiyor napıcaz böylee
Ahh bende çay bile içemiyorum öyle zamanlardaBenim de aynı çay bile icemedim yok böyle bir yangın şurup ta fayda etmedi Ballı süt iyi geliyodu o da fayda etmedi
Magnezyum verdi banaKizlar bu bacaklardaki uyuşma sıkışma kramp tarzı sıkıntılar için ne verildi size adını söyler misiniz ve nasıl kullanıyorsunuz uykuya dalamiyorum bacaklarımı nereye koyacağımi şaşırıyorum resmen hep bı huzursuzluk veriyo bu sabah doktorums yazdım görmüş ama atladı herhalde tekrar yazmak istemedim
Peki ismi ney nasıl alıyorsun günde 1 miAhh bende çay bile içemiyorum öyle zamanlarda
Değişik yanıyor
Boool bol su için ,o an o rahatlatiyor ama önlem için de sabah tahin yiyin
Magnezyum verdi bana
Yoksa bacaklarım ve kalçam çok ağrıyor gece uykudan uyandırıyordu
Aynı kalcalarimda da var alayım yarın ben deAhh bende çay bile içemiyorum öyle zamanlarda
Değişik yanıyor
Boool bol su için ,o an o rahatlatiyor ama önlem için de sabah tahin yiyin
Magnezyum verdi bana
Yoksa bacaklarım ve kalçam çok ağrıyor gece uykudan uyandırıyordu
Magnorm efervesan(suda eriyen) tablet vermişPeki ismi ney nasıl alıyorsun günde 1 mi
Onu da tüketiyorum ama kısa süre etki ediyo heralde benim genelde uzanınca falan oluyo hep böyle normal ayaktayken de yanan var mı kızlar o zaman ben yine hafif kısımda kalıyorumgaliba çok zor uyuyorum geceleriKızlar tahin tüketin sabahları aç karnına felan
Ah arkadaşım inşallah her şey çok iyi gider ve hiç gerek kalmaz erken almalarınaSağol canımbizimki 40 değil 36 olursa alınacak büyük ihtimalle
Tamam çok teşekkür ettimMagnorm efervesan(suda eriyen) tablet vermiş
Günde 1 kullanıyorum
Yetmediğini söylediğimde günde 2ye çıkarabilirsin demisti
Ama akşam içiyorum simdi günde 1 yine
Aksam içtiğim için gece ağrımı azalttı
Rica ederimTamam çok teşekkür ettim
Benimde 5 gün kaldıBende 16 da hissettimmevet hala çok hareketli olanlar varr bu haftalarda.içinizde bir şüphe varsa gidin yinede doktora ,benim randevum yakın diye sabrediyorum 1 kaç gün
Ayy inşallah bizi uğraştırmadan doğarlarDün makattı, sabah gittim baş aşağı dönmüşmakat olsa bile endişelenme çok sık dönüyolar hala, bazen 36 ya kadar makat olup tekrar dönen bebekler bile oluyormuş
Rabbim şifa versin canım ya, oda çok zor olur, gece yüksek de yat yediklerine dikkat et ve gaviscon veya rennie iç sürekliOnu da tüketiyorum ama kısa süre etki ediyo heralde benim genelde uzanınca falan oluyo hep böyle normal ayaktayken de yanan var mı kızlar o zaman ben yine hafif kısımda kalıyorumgaliba çok zor uyuyorum geceleri
Amin arkadaşım AminAh arkadaşım inşallah her şey çok iyi gider ve hiç gerek kalmaz erken almalarına
Ama 36da alınırsa bile üzülme ,sağlıklı olsunlar,sağlıkla kavuşunda
Hem kilo olarak yinede büyük olmuş olacaklar
Ki durum bilindiği için onlara geliştirici ilaçlar da belki önceden verilir ki hazırlıksız yakalanmazsiniz
Enn sağlıklı şekilde kucağınıza alın inşallah
Aynı benimde öyle, özellikle gece vuruyor ki sorma ben muz, salatalık falan yiyip geçirmeye çalışıyorum anlık geçiriyorlar.. Çilekte iyi geliyor biraz.Kızlar o kadar miğdem yanıyoki ağlıcam utanmasam
Solgarin magnezyum+kalsiyum+d3 tableti var aldığımdan beri rahat uyuyabiliyorum yoksa kalkıp ağlayasım geliyordu o huzursuzluk yüzündenAynı kalcalarimda da var alayım yarın ben de
Ara ara benide zorluyor ama bu hamilelik de çok şükür fazla yokSelamlar uyuyamayan gönül dostları annelermide yanmalarımla fenalaşan günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?