Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Benim de aynı çay bile icemedim yok böyle bir yangın şurup ta fayda etmedi Ballı süt iyi geliyodu o da fayda etmedi
Ahh bende çay bile içemiyorum öyle zamanlarda
Değişik yanıyor
Boool bol su için ,o an o rahatlatiyor ama önlem için de sabah tahin yiyin
Magnezyum verdi bana
Yoksa bacaklarım ve kalçam çok ağrıyor gece uykudan uyandırıyordu

Kızlar tahin tüketin sabahları aç karnına felan
Onu da tüketiyorum ama kısa süre etki ediyo heralde benim genelde uzanınca falan oluyo hep böyle normal ayaktayken de yanan var mı kızlar o zaman ben yine hafif kısımda kalıyorumgaliba çok zor uyuyorum geceleri

Sağol canım bizimki 40 değil 36 olursa alınacak büyük ihtimalle
Ah arkadaşım inşallah her şey çok iyi gider ve hiç gerek kalmaz erken almalarına
Ama 36da alınırsa bile üzülme ,sağlıklı olsunlar,sağlıkla kavuşunda
Hem kilo olarak yinede büyük olmuş olacaklar
Ki durum bilindiği için onlara geliştirici ilaçlar da belki önceden verilir ki hazırlıksız yakalanmazsiniz
Enn sağlıklı şekilde kucağınıza alın inşallah

Onu da tüketiyorum ama kısa süre etki ediyo heralde benim genelde uzanınca falan oluyo hep böyle normal ayaktayken de yanan var mı kızlar o zaman ben yine hafif kısımda kalıyorumgaliba çok zor uyuyorum geceleri
Rabbim şifa versin canım ya, oda çok zor olur, gece yüksek de yat yediklerine dikkat et ve gaviscon veya rennie iç sürekli

Amin arkadaşım Amin 36 hafta da olduğunda küveze gerek kalmıyor genelde bizde de öyle olur Allahın izniyle hepimiz en sağlıklı ve kolay şekilde kucağımıza alalım, o güzel günlere geçmek istiyorum biran önce

Selamlar uyuyamayan gönül dostları anneler mide yanmalarımla fenalaşan günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…