- 19 Eylül 2024
- 872
- 884
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.161
Bunlari aldm bende canmKızlar kendi eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Pijama takımı, emzirme atleti ve iç çamaşırı ne alsam nereden alsam bilemiyorum. Pijama olarak uzun kollu, kısa kollu, yoksa elbise mi daha iyi olur?
Çok acik renk tercih etmek istemiyorum. Siz neler aldınız?
Sütyeni dagiden aldım henüz gelmedi 2 al 1 öde kampanyası var bakmak isteyen varsa.
İlk defa duydum deniyeyim28. Haftadan sonra bebeğin hareketlerinde değişim olabiliyormuş, daha kendi karakterine özgü hareketler oluyormuş. Endişe ederseniz bol su içip sol tarafınıza uzanın öyle bi kontrol edin sessiz bir ortamda. Dr Kağan Kocatepeden dinlemiştim bende.
Kaç gündür ev işi yaptım ama sanmıyorum ondan olacağını sürekli tatlı yiyorum, hareketi var ama az. Cikolata yiyip bol bol su içmeyi dene yine hareketler az ise yrn sağlık ocağına gidip kalbini dinleyebilirsin. Için rahat etmezse gece acile de gidebilirsin. Inş kötü birşey yoktur ben yorgun olunca oda epey sakin oluyor iki gündür iş güç yok oda kıpır kıpır.
Bende ev işlerine ağırlık verdiğim yorulduğum zaman çok hafif oynuyor genelde ama yinede sen bebeğini daha iyi tanırsınKaç gündür ev işi yaptım ama sanmıyorum ondan olacağını sürekli tatlı yiyorum, hareketi var ama az
Ben sütyen konusunda çok karasız kaldim oğlumda kullanamamistim şimdi bitane penye aldım katia bonyden sizin aldığınız gibide alsammi kararsız kaldımBunlari aldm bende canm
Katılıyorum ve sirkeli suyla temizlik yaptıktan sonra saç kurutma makinesi ile kurıtabilirsin özel bölgeni çok sıcak olmayacak şekilde tabi. Bakteriler nemli ortamda daha çok ürüyor. Naoli yağıydı sanırım ya da çay ağacı yağı damlatabilirsin çamaşırlarına o da iyi gelir.Su miktarını artırıp iç çamaşırlarını ütüle kesinlikle peçete pamuk günlük ped kullanma bunlar bana hem ebelerin hem doktorların tavsiyesiydi birde temizlik suyuna bir iki kaşık sirke eklememi önermişti hem doktor hem ebe. Bazende inatçı oluyor geçmiyor. Çok geçmiş olsun.
ben kullanıyorum canım günlük kullanabileceğin en ideal bilezik modeliKizlar günaydın Ajda bileziği olan var mı şu sıra çok takılmış durumdayım ama tavsiye istiyorum kullanan varsa günlük kullanıma ne kadar uygun sizde hangi model var falan foto olarak da atabilirsiniz ben simli modelini çok beğendim
Himm öyle mi peki duruşu nasıl Hangi model var atabilir misinben kullanıyorum canım günlük kullanabileceğin en ideal bilezik modeli
Himm öyle mi peki duruşu nasıl Hangi model var atabilir misin
Himm öyle mi peki duruşu nasıl Hangi model var atabilir misin
Benim de son 2-3 haftadir oyle. Pozisyonundan dolayi oluyor canim. Ama hareket ediyor degil mi? Ben hareketleri eskisinden daha hafif hissediyorum amaKızlar 29. Haftamdayım haftaya çarşamba kontrolüm var ama benim bebeğin hareketlerinde yavaşlama var yani şöyle önceden hareket ettiğinde dışarıdan bile hissederdim 3-4 gündür yavaş kalp atışı gibi hareketleri var hissedilmiyor bile.. yaşayan var mı
Karismadiklari ne var ki..Neden karşılıyorlar ki. En iyi biz biliriz neye ihtiyaç var. Kimseyi dinlemeyin sizAma benim de kafam karışık ... Eksikleri halletmem gerek. 30. Haftayı bekliyordum şimdi de 32 de mi başlasam diyorum
İnşallah ondandır, bir an evvel iyi olsan da hep birlikte rahatlasakŞimdilik sıkıntı yok canım ama bugün uyurken kasığıma fena ağrı giriyor ya kaç oldu bu lavaboya gidince geçiyor ama nst de çıkan sancım yok sıkışıyor muyum ne yapıyorsam kafası da orda herhalde
Hayırlı olsun balım, çok iyi olur gerçektenKuzu ben piercardinden sutyenlerimi aldim geldi cok begendim 1 takım kolsuz siyah pijama tqkimi 1 takım beyqz lohusa pijama tqkimi 1 tanede borde elbiseli pijama takimi aldm az snra bi fotolarini atayim hepsininde kalitesini cok begendim
Sütyenler süngerliyse ona da bakayım ben düz aldım, bir de öyle olsun disarida daha rahat olur. Hepsi cok güzelmişBunlari aldm bende canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?