Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Bunlari aldm bende canm

Eklentiler

• Screenshot_20250313_012259_Trendyol.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20250313_012309_Trendyol.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20250313_012318_Trendyol.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20250313_012331_Trendyol.webp
    15 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20250313_012352_Trendyol.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 43
Kaç gündür ev işi yaptım ama sanmıyorum ondan olacağını sürekli tatlı yiyorum, hareketi var ama az

Katılıyorum ve sirkeli suyla temizlik yaptıktan sonra saç kurutma makinesi ile kurıtabilirsin özel bölgeni çok sıcak olmayacak şekilde tabi. Bakteriler nemli ortamda daha çok ürüyor. Naoli yağıydı sanırım ya da çay ağacı yağı damlatabilirsin çamaşırlarına o da iyi gelir.

Su gelişinden şüphelenen arkadaşımız ne yaptı acaba

Kizlar günaydın Ajda bileziği olan var mı şu sıra çok takılmış durumdayım ama tavsiye istiyorum kullanan varsa günlük kullanıma ne kadar uygun sizde hangi model var falan foto olarak da atabilirsiniz ben simli modelini çok beğendim

ben kullanıyorum canım günlük kullanabileceğin en ideal bilezik modeli

Benim de son 2-3 haftadir oyle. Pozisyonundan dolayi oluyor canim. Ama hareket ediyor degil mi? Ben hareketleri eskisinden daha hafif hissediyorum ama
hissediyorum. Disaridan belli olan hareketi bu aralar bi iki kere oldu sadece.

Neden karşılıyorlar ki. En iyi biz biliriz neye ihtiyaç var. Kimseyi dinlemeyin siz Ama benim de kafam karışık ... Eksikleri halletmem gerek. 30. Haftayı bekliyordum şimdi de 32 de mi başlasam diyorum
Karismadiklari ne var ki.. artık düşünmek istemiyorum. Büyük her şey tamam gibi bende ama kıyafet ilk 3 4 ayı anca çıkarabilir gibi duruyor artık büyüdükçe mi alsam simdi mi alsam karar veremedim içime de sinmiyor az gördükçe.
Bekledikçe insan yavaşlıyor almak sorun değil internetten de alirsin ama yerlestirme vesaire zorlayabilir artık.

İnşallah ondandır, bir an evvel iyi olsan da hep birlikte rahatlasak

Kuzu ben piercardinden sutyenlerimi aldim geldi cok begendim 1 takım kolsuz siyah pijama tqkimi 1 takım beyqz lohusa pijama tqkimi 1 tanede borde elbiseli pijama takimi aldm az snra bi fotolarini atayim hepsininde kalitesini cok begendim
Hayırlı olsun balım, çok iyi olur gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…