- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.181
32 den sonra yavaşlama oldu bendede.kuvvetli tekmeler yerine hafif kıpırtı,kayma bu tarz.Kızlar 29. Haftamdayım haftaya çarşamba kontrolüm var ama benim bebeğin hareketlerinde yavaşlama var yani şöyle önceden hareket ettiğinde dışarıdan bile hissederdim 3-4 gündür yavaş kalp atışı gibi hareketleri var hissedilmiyor bile.. yaşayan var mı
Ben çekilmez diye biliyorum canım ama yine de dra sormak lazımKızlar bu zamanlarda röntgen çekimi yapılabiliyor mu acaba?
Ara ara beni de yokluyor böyle hisler, sonra yorgunluktan fırsat bulamıyorum düşünmeye.Kızlar benim dünden beri göbek deligimde bir ağrı var. Şiddetli değil ama rahatsız edici. Ve mentalim de bozuldu bir andaKeyifsiz sıkkın mutsuz hissediyorum. Normalde kolay kolay modum düşmez ama dünden beri berbatim yaa. Eşimle bile konusasim gelmiyor. Siz de durumlar nedir?
Ay gittim de hiçbir şey yapamam sana astımın falan mı var dedi değişik birisiydiBen çekilmez diye biliyorum canım ama yine de dra sormak lazım
Geçmiş olsun canım. Aynen druna danış mutlakaAy gittim de hiçbir şey yapamam sana astımın falan mı var dedi değişik birisiydigeçmezse röntgen çekeriz dedi. ilaç yazdı ama kendi doktoruma sormadan kullanmayayım yine de.
çekilmiyor diye biliyorum ben deKızlar bu zamanlarda röntgen çekimi yapılabiliyor mu acaba?
Bir tanesi sungerli canim cokta guzelSütyenler süngerliyse ona da bakayım ben düz aldım, bir de öyle olsun disarida daha rahat olur. Hepsi cok güzelmişsiyah olanı da çok sevdim
arada ağrıyıp geçiyor canım uzun sürmüyorKızlar benim dünden beri göbek deligimde bir ağrı var. Şiddetli değil ama rahatsız edici. Ve mentalim de bozuldu bir andaKeyifsiz sıkkın mutsuz hissediyorum. Normalde kolay kolay modum düşmez ama dünden beri berbatim yaa. Eşimle bile konusasim gelmiyor. Siz de durumlar nedir?
Normal canim hamilelik hormonlari birde calisiyorsun hala degil mi???Gercekten calisanlara cok saygim var bu surecte hic kolay degil calisan hamileler gercekten kendilerini hafife almasinlarKızlar benim dünden beri göbek deligimde bir ağrı var. Şiddetli değil ama rahatsız edici. Ve mentalim de bozuldu bir andaKeyifsiz sıkkın mutsuz hissediyorum. Normalde kolay kolay modum düşmez ama dünden beri berbatim yaa. Eşimle bile konusasim gelmiyor. Siz de durumlar nedir?
Yeni geldim hastaneden. Sancım sık olmamakla birlikte var maalesef. Bir ara 60 çıktı nst de. Progestan ve x2 magnezyum verdi. Rahim ağzımı 38 mm ölçtü tabi öncesine göre biraz kısalmış. Şuan normal ama sancılarla kısalabilir takip etmemiz lazım dedi. Eğer akşam yine olursa sabah tekrar gidicem rahim ağzında kısalma olursa yatış ve ciğer geliştirici yapılacak. Sancı devam etmezse yatışa gerek yok dedi. Böyle canım. Dün akşam makat gelişti gece dönmüş şuan yine baş geliş :) durmuyor ya 1 ay daha sabretse. 2100 gram 45 cm olmuşGünaydın kızlar.91nana91 nasılsın canım? Gittin mi dr a?
Bence sen bir alışverişe çık bütün ihtiyaçları topla gel elinde çıkarırken de bu ne diye sormazlar kargo geldikçe görüyordur kaynanaKarismadiklari ne var ki..artık düşünmek istemiyorum. Büyük her şey tamam gibi bende ama kıyafet ilk 3 4 ayı anca çıkarabilir gibi duruyor artık büyüdükçe mi alsam simdi mi alsam karar veremedim içime de sinmiyor az gördükçe.
Bekledikçe insan yavaşlıyoralmak sorun değil internetten de alirsin ama yerlestirme vesaire zorlayabilir artık.
Kızkardeşimde var o tek takıyor modern durması için baya hoş duruyor bence. Ben bükülür falan diye düşünüyodum ama baya sert güzelKizlar günaydın Ajda bileziği olan var mı şu sıra çok takılmış durumdayım ama tavsiye istiyorum kullanan varsa günlük kullanıma ne kadar uygun sizde hangi model var falan foto olarak da atabilirsiniz ben simli modelini çok beğendim
Kardeşimin ki bu modelHimm öyle mi peki duruşu nasıl Hangi model var atabilir misin
Mayıs bebeklerinin duracağı yok herhalde İnş tekrar yaşamazsın canım bu arada kilosu da çok güzelYeni geldim hastaneden. Sancım sık olmamakla birlikte var maalesef. Bir ara 60 çıktı nst de. Progestan ve x2 magnezyum verdi. Rahim ağzımı 38 mm ölçtü tabi öncesine göre biraz kısalmış. Şuan normal ama sancılarla kısalabilir takip etmemiz lazım dedi. Eğer akşam yine olursa sabah tekrar gidicem rahim ağzında kısalma olursa yatış ve ciğer geliştirici yapılacak. Sancı devam etmezse yatışa gerek yok dedi. Böyle canım. Dün akşam makat gelişti gece dönmüş şuan yine baş geliş :) durmuyor ya 1 ay daha sabretse. 2100 gram 45 cm olmuş
Umarım yaMayıs bebeklerinin duracağı yok herhalde İnş tekrar yaşamazsın canım
Geçmiş olsunn,vaktinde zamanında sağlıkla gelsinnYeni geldim hastaneden. Sancım sık olmamakla birlikte var maalesef. Bir ara 60 çıktı nst de. Progestan ve x2 magnezyum verdi. Rahim ağzımı 38 mm ölçtü tabi öncesine göre biraz kısalmış. Şuan normal ama sancılarla kısalabilir takip etmemiz lazım dedi. Eğer akşam yine olursa sabah tekrar gidicem rahim ağzında kısalma olursa yatış ve ciğer geliştirici yapılacak. Sancı devam etmezse yatışa gerek yok dedi. Böyle canım. Dün akşam makat gelişti gece dönmüş şuan yine baş geliş :) durmuyor ya 1 ay daha sabretse. 2100 gram 45 cm olmuş
Aynen canım işe de devam. Evde de yoğunluk vs derken ara ara kendimi kötü hissetmem kaçınılmazNormal canim hamilelik hormonlari birde calisiyorsun hala degil mi???Gercekten calisanlara cok saygim var bu surecte hic kolay degil calisan hamileler gercekten kendilerini hafife almasinlar
Minik kuş mutlaka bekleyecektir annesiYeni geldim hastaneden. Sancım sık olmamakla birlikte var maalesef. Bir ara 60 çıktı nst de. Progestan ve x2 magnezyum verdi. Rahim ağzımı 38 mm ölçtü tabi öncesine göre biraz kısalmış. Şuan normal ama sancılarla kısalabilir takip etmemiz lazım dedi. Eğer akşam yine olursa sabah tekrar gidicem rahim ağzında kısalma olursa yatış ve ciğer geliştirici yapılacak. Sancı devam etmezse yatışa gerek yok dedi. Böyle canım. Dün akşam makat gelişti gece dönmüş şuan yine baş geliş :) durmuyor ya 1 ay daha sabretse. 2100 gram 45 cm olmuş
Teşekkür ederim inşallah hepimizinkiGeçmiş olsunn,vaktinde zamanında sağlıkla gelsinnbenim kasılmalarım 22. Haftadan beri varr yalancı kasılmalar diye pek önemsemiyorum doktorda öle söylüyor. sizde sıklığımı arttı ,şiddeti mi arttı nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?