• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Rica ederim ama kendi doktorunuza gidin bence, ben yakın diye başka bir hastaneye geldim neredeyse ciğer geliştirici yapacaktı erken doğum riskin var diye hatta yatış dedi. Çok gerdi beni . Sonra rahim ağzını ölçelim öyle karar vereyim dedim karından 31 mm ölçtü. Boşuna beni strese soktu. Sabah kendi doktoruma gideceğim
Kendi doktorum o kadar şikayetime rağmen çagırmıyor randevuyu bekliyorum onda daha cok var ne dersem diyim enfeksiyondan dolayı olabilir diyor
Olmadı başka doktora giderim böyle olmaz

Kendi doktorum o kadar şikayetime rağmen çagırmıyor randevuyu bekliyorum onda daha cok var ne dersem diyim enfeksiyondan dolayı olabilir diyor
Olmadı başka doktora giderim böyle olmaz
Enfeksiyonda basite alınacak birşey değil ki canım ablamın doktoru yok akıntına bakamam yok birşey olmaz vs dedi enfeksiyon keseyi deldi.

Enfeksiyonda basite alınacak birşey değil ki canım ablamın doktoru yok akıntına bakamam yok birşey olmaz vs dedi enfeksiyon keseyi deldi.
Hamileliğin başından beri ilaç kullandım geçmedi şimdi cefaks yazdı o da midemi bulandırıyor ne yapacağımi şaşırmış durumdayım
Yarına randevu bulabilirsen başka doktora gideceğim

Kızlar benim sadece sağ ayağım şişiyor ve sağ üst bacağımda yanma batma tarzı ağrı var ve uyuşukluk var korkuyorum bu yüzden sizce sebebi ne olabilir

Hamileliğin başından beri ilaç kullandım geçmedi şimdi cefaks yazdı o da midemi bulandırıyor ne yapacağımi şaşırmış durumdayım
Yarına randevu bulabilirsen başka doktora gideceğim
Su miktarını artırıp iç çamaşırlarını ütüle kesinlikle peçete pamuk günlük ped kullanma bunlar bana hem ebelerin hem doktorların tavsiyesiydi birde temizlik suyuna bir iki kaşık sirke eklememi önermişti hem doktor hem ebe. Bazende inatçı oluyor geçmiyor. Çok geçmiş olsun.

Su miktarını artırıp iç çamaşırlarını ütüle kesinlikle peçete pamuk günlük ped kullanma bunlar bana hem ebelerin hem doktorların tavsiyesiydi birde temizlik suyuna bir iki kaşık sirke eklememi önermişti hem doktor hem ebe. Bazende inatçı oluyor geçmiyor. Çok geçmiş olsun.
Bol bol su içiyorum içmemde sıkıntı yok günlük iç camasırıma da dikkat ediyorum oysa ekstra ütüleme yapacağım teşekkür ederim
Evi temizlerken ki suya mı sirke eklemeliyim

Kızlar kendi eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Pijama takımı, emzirme atleti ve iç çamaşırı ne alsam nereden alsam bilemiyorum. Pijama olarak uzun kollu, kısa kollu, yoksa elbise mi daha iyi olur?
Çok acik renk tercih etmek istemiyorum. Siz neler aldınız?
Sütyeni dagiden aldım henüz gelmedi 2 al 1 öde kampanyası var bakmak isteyen varsa.
Kuzu ben piercardinden sutyenlerimi aldim geldi cok begendim 1 takım kolsuz siyah pijama tqkimi 1 takım beyqz lohusa pijama tqkimi 1 tanede borde elbiseli pijama takimi aldm az snra bi fotolarini atayim hepsininde kalitesini cok begendim

Kızlar benim sadece sağ ayağım şişiyor ve sağ üst bacağımda yanma batma tarzı ağrı var ve uyuşukluk var korkuyorum bu yüzden sizce sebebi ne olabilir
Canim korkma ama onleminide al dolasimsal bir problem olabilir o bacaginda ilerlemeden bi gostermekte fayda var diye dusunuyorum

Kızlar 29. Haftamdayım haftaya çarşamba kontrolüm var ama benim bebeğin hareketlerinde yavaşlama var yani şöyle önceden hareket ettiğinde dışarıdan bile hissederdim 3-4 gündür yavaş kalp atışı gibi hareketleri var hissedilmiyor bile.. yaşayan var mı

Kızlar 29. Haftamdayım haftaya çarşamba kontrolüm var ama benim bebeğin hareketlerinde yavaşlama var yani şöyle önceden hareket ettiğinde dışarıdan bile hissederdim 3-4 gündür yavaş kalp atışı gibi hareketleri var hissedilmiyor bile.. yaşayan var mı
28. Haftadan sonra bebeğin hareketlerinde değişim olabiliyormuş, daha kendi karakterine özgü hareketler oluyormuş. Endişe ederseniz bol su içip sol tarafınıza uzanın öyle bi kontrol edin sessiz bir ortamda. Dr Kağan Kocatepeden dinlemiştim bende.

. Cikolata yiyip bol bol su içmeyi dene yine hareketler az ise yrn sağlık ocağına gidip kalbini dinleyebilirsin. Için rahat etmezse gece acile de gidebilirsin. Inş kötü birşey yoktur ben yorgun olunca oda epey sakin oluyor iki gündür iş güç yok oda kıpır kıpır.

Back
X