- 17 Aralık 2022
- 3.203
- 1.369
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.141
Kendi doktorum o kadar şikayetime rağmen çagırmıyor randevuyu bekliyorum onda daha cok var ne dersem diyim enfeksiyondan dolayı olabilir diyorRica ederim ama kendi doktorunuza gidin bence, ben yakın diye başka bir hastaneye geldim neredeyse ciğer geliştirici yapacaktı erken doğum riskin var diye hatta yatış dedi. Çok gerdi beni . Sonra rahim ağzını ölçelim öyle karar vereyim dedim karından 31 mm ölçtü. Boşuna beni strese soktu. Sabah kendi doktoruma gideceğim
Enfeksiyonda basite alınacak birşey değil ki canım ablamın doktoru yok akıntına bakamam yok birşey olmaz vs dedi enfeksiyon keseyi deldi.Kendi doktorum o kadar şikayetime rağmen çagırmıyor randevuyu bekliyorum onda daha cok var ne dersem diyim enfeksiyondan dolayı olabilir diyor
Olmadı başka doktora giderim böyle olmaz
Sancım o kadar yüksek değildi ya 22 oluyordu maksimum, ama düzenli değil ve artmıyor. Kendi doktorum yazdı biraz önce sorun görünmüyor nst de ama yarın gel bakalım dedi. Neredeyse yatıracaktı beni diğer hastaneGeçmiş olsun canım, sancın var mı?
Hamileliğin başından beri ilaç kullandım geçmedi şimdi cefaks yazdı o da midemi bulandırıyor ne yapacağımi şaşırmış durumdayımEnfeksiyonda basite alınacak birşey değil ki canım ablamın doktoru yok akıntına bakamam yok birşey olmaz vs dedi enfeksiyon keseyi deldi.
Bence dur durabildiğin kadar Allah korusun ani bir durum olursa hemen müdahale ederler yerinde olsam kalırdım sonuna kadar zor ama mecbursun
Öyle yapacağım mecbur herkes şanslı olmuyorCanım sen 1 2 hafta daha bekle riskli dönemi atlatınca Bi dersin eve gideyim mi diye
Canım ben hiç bilmiyorum bence doktorunla kesin görüş,Kızlar benim sadece sağ ayağım şişiyor ve sağ üst bacağımda yanma batma tarzı ağrı var ve uyuşukluk var korkuyorum bu yüzden sizce sebebi ne olabilir
Su miktarını artırıp iç çamaşırlarını ütüle kesinlikle peçete pamuk günlük ped kullanma bunlar bana hem ebelerin hem doktorların tavsiyesiydi birde temizlik suyuna bir iki kaşık sirke eklememi önermişti hem doktor hem ebe. Bazende inatçı oluyor geçmiyor. Çok geçmiş olsun.Hamileliğin başından beri ilaç kullandım geçmedi şimdi cefaks yazdı o da midemi bulandırıyor ne yapacağımi şaşırmış durumdayım
Yarına randevu bulabilirsen başka doktora gideceğim
Bol bol su içiyorum içmemde sıkıntı yok günlük iç camasırıma da dikkat ediyorum oysa ekstra ütüleme yapacağım teşekkür ederimSu miktarını artırıp iç çamaşırlarını ütüle kesinlikle peçete pamuk günlük ped kullanma bunlar bana hem ebelerin hem doktorların tavsiyesiydi birde temizlik suyuna bir iki kaşık sirke eklememi önermişti hem doktor hem ebe. Bazende inatçı oluyor geçmiyor. Çok geçmiş olsun.
Yok kişisel temizlik suyuna wc den sonra bir iki kaşık eklemek yeterliBol bol su içiyorum içmemde sıkıntı yok günlük iç camasırıma da dikkat ediyorum oysa ekstra ütüleme yapacağım teşekkür ederim
Evi temizlerken ki suya mı sirke eklemeliyim
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım.Sancım o kadar yüksek değildi ya 22 oluyordu maksimum, ama düzenli değil ve artmıyor. Kendi doktorum yazdı biraz önce sorun görünmüyor nst de ama yarın gel bakalım dedi. Neredeyse yatıracaktı beni diğer hastane
Çok teşekkür ederim artık öyle yapayım inşallah geçer bu seferYok kişisel temizlik suyuna wc den sonra bir iki kaşık eklemek yeterli
Bilgim yok ama yanma batma genelde şeker hastalarında oluyor diye biliyorumKızlar benim sadece sağ ayağım şişiyor ve sağ üst bacağımda yanma batma tarzı ağrı var ve uyuşukluk var korkuyorum bu yüzden sizce sebebi ne olabilir
Kuzu ben piercardinden sutyenlerimi aldim geldi cok begendim 1 takım kolsuz siyah pijama tqkimi 1 takım beyqz lohusa pijama tqkimi 1 tanede borde elbiseli pijama takimi aldm az snra bi fotolarini atayim hepsininde kalitesini cok begendimKızlar kendi eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Pijama takımı, emzirme atleti ve iç çamaşırı ne alsam nereden alsam bilemiyorum. Pijama olarak uzun kollu, kısa kollu, yoksa elbise mi daha iyi olur?
Çok acik renk tercih etmek istemiyorum. Siz neler aldınız?
Sütyeni dagiden aldım henüz gelmedi 2 al 1 öde kampanyası var bakmak isteyen varsa.
Canim korkma ama onleminide al dolasimsal bir problem olabilir o bacaginda ilerlemeden bi gostermekte fayda var diye dusunuyorumKızlar benim sadece sağ ayağım şişiyor ve sağ üst bacağımda yanma batma tarzı ağrı var ve uyuşukluk var korkuyorum bu yüzden sizce sebebi ne olabilir
Yok çıkmamıştı şekerBilgim yok ama yanma batma genelde şeker hastalarında oluyor diye biliyorum
Biran evvel doktorunuza sorun bencede
Şeker çıkmış miydi sizde ?
Ödem olabilir diye düşünüyorum ama uyuşukluk da varCanim korkma ama onleminide al dolasimsal bir problem olabilir o bacaginda ilerlemeden bi gostermekte fayda var diye dusunuyorum
28. Haftadan sonra bebeğin hareketlerinde değişim olabiliyormuş, daha kendi karakterine özgü hareketler oluyormuş. Endişe ederseniz bol su içip sol tarafınıza uzanın öyle bi kontrol edin sessiz bir ortamda. Dr Kağan Kocatepeden dinlemiştim bende.Kızlar 29. Haftamdayım haftaya çarşamba kontrolüm var ama benim bebeğin hareketlerinde yavaşlama var yani şöyle önceden hareket ettiğinde dışarıdan bile hissederdim 3-4 gündür yavaş kalp atışı gibi hareketleri var hissedilmiyor bile.. yaşayan var mı
Kızlar 29. Haftamdayım haftaya çarşamba kontrolüm var ama benim bebeğin hareketlerinde yavaşlama var yani şöyle önceden hareket ettiğinde dışarıdan bile hissederdim 3-4 gündür yavaş kalp atışı gibi hareketleri var hissedilmiyor bile.. yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?