• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Kızlar benim dünden beri göbek deligimde bir ağrı var. Şiddetli değil ama rahatsız edici. Ve mentalim de bozuldu bir anda🤦🏻‍♀️ Keyifsiz sıkkın mutsuz hissediyorum. Normalde kolay kolay modum düşmez ama dünden beri berbatim yaa. Eşimle bile konusasim gelmiyor. Siz de durumlar nedir? 🥴🥴

Kızlar 29. Haftamdayım haftaya çarşamba kontrolüm var ama benim bebeğin hareketlerinde yavaşlama var yani şöyle önceden hareket ettiğinde dışarıdan bile hissederdim 3-4 gündür yavaş kalp atışı gibi hareketleri var hissedilmiyor bile.. yaşayan var mı
32 den sonra yavaşlama oldu bendede.kuvvetli tekmeler yerine hafif kıpırtı,kayma bu tarz.

Kızlar benim dünden beri göbek deligimde bir ağrı var. Şiddetli değil ama rahatsız edici. Ve mentalim de bozuldu bir anda🤦🏻‍♀️ Keyifsiz sıkkın mutsuz hissediyorum. Normalde kolay kolay modum düşmez ama dünden beri berbatim yaa. Eşimle bile konusasim gelmiyor. Siz de durumlar nedir? 🥴🥴
Ara ara beni de yokluyor böyle hisler, sonra yorgunluktan fırsat bulamıyorum düşünmeye. 😂
Hormonların da etkisi vardır tabi ki ama insan bu zamanda ekstra hassas oluyor ve ona göre davranılmasını istiyor. Havalar güzelleşiyor, minik yürüyüşler yap temiz hava al. Sana güzel gelecek bir seyler yapmak iyi gelir mi acaba?

Ben çekilmez diye biliyorum canım ama yine de dra sormak lazım🤷🏻‍♀️
Ay gittim de hiçbir şey yapamam sana astımın falan mı var dedi değişik birisiydi 😂 geçmezse röntgen çekeriz dedi. ilaç yazdı ama kendi doktoruma sormadan kullanmayayım yine de. 🫠

arada ağrıyıp geçiyor canım uzun sürmüyor

Normal canim hamilelik hormonlari birde calisiyorsun hala degil mi???Gercekten calisanlara cok saygim var bu surecte hic kolay degil calisan hamileler gercekten kendilerini hafife almasinlar

Günaydın kızlar. 91nana91 91nana91 nasılsın canım? Gittin mi dr a?
Yeni geldim hastaneden. Sancım sık olmamakla birlikte var maalesef. Bir ara 60 çıktı nst de. Progestan ve x2 magnezyum verdi. Rahim ağzımı 38 mm ölçtü tabi öncesine göre biraz kısalmış. Şuan normal ama sancılarla kısalabilir takip etmemiz lazım dedi. Eğer akşam yine olursa sabah tekrar gidicem rahim ağzında kısalma olursa yatış ve ciğer geliştirici yapılacak. Sancı devam etmezse yatışa gerek yok dedi. Böyle canım. Dün akşam makat gelişti gece dönmüş şuan yine baş geliş :) durmuyor ya 1 ay daha sabretse. 2100 gram 45 cm olmuş 🙏

Karismadiklari ne var ki.. 😂 artık düşünmek istemiyorum. Büyük her şey tamam gibi bende ama kıyafet ilk 3 4 ayı anca çıkarabilir gibi duruyor artık büyüdükçe mi alsam simdi mi alsam karar veremedim içime de sinmiyor az gördükçe.
Bekledikçe insan yavaşlıyor 😂 almak sorun değil internetten de alirsin ama yerlestirme vesaire zorlayabilir artık.
Bence sen bir alışverişe çık bütün ihtiyaçları topla gel elinde çıkarırken de bu ne diye sormazlar kargo geldikçe görüyordur kaynana 😅

Kizlar günaydın Ajda bileziği olan var mı şu sıra çok takılmış durumdayım ama tavsiye istiyorum kullanan varsa günlük kullanıma ne kadar uygun sizde hangi model var falan foto olarak da atabilirsiniz ben simli modelini çok beğendim
Kızkardeşimde var o tek takıyor modern durması için baya hoş duruyor bence. Ben bükülür falan diye düşünüyodum ama baya sert güzel

Eklentiler

• IMG_1585.webp
    IMG_1585.webp
    165,1 KB · Görüntüleme: 12
Yeni geldim hastaneden. Sancım sık olmamakla birlikte var maalesef. Bir ara 60 çıktı nst de. Progestan ve x2 magnezyum verdi. Rahim ağzımı 38 mm ölçtü tabi öncesine göre biraz kısalmış. Şuan normal ama sancılarla kısalabilir takip etmemiz lazım dedi. Eğer akşam yine olursa sabah tekrar gidicem rahim ağzında kısalma olursa yatış ve ciğer geliştirici yapılacak. Sancı devam etmezse yatışa gerek yok dedi. Böyle canım. Dün akşam makat gelişti gece dönmüş şuan yine baş geliş :) durmuyor ya 1 ay daha sabretse. 2100 gram 45 cm olmuş 🙏
Mayıs bebeklerinin duracağı yok herhalde İnş tekrar yaşamazsın canım bu arada kilosu da çok güzel

Geçmiş olsunn,vaktinde zamanında sağlıkla gelsinn🙏🏻 benim kasılmalarım 22. Haftadan beri varr yalancı kasılmalar diye pek önemsemiyorum doktorda öle söylüyor. sizde sıklığımı arttı ,şiddeti mi arttı nasıl hissediyorsunuz kendinizi?

Normal canim hamilelik hormonlari birde calisiyorsun hala degil mi???Gercekten calisanlara cok saygim var bu surecte hic kolay degil calisan hamileler gercekten kendilerini hafife almasinlar
Aynen canım işe de devam. Evde de yoğunluk vs derken ara ara kendimi kötü hissetmem kaçınılmaz 🤷🏻‍♀️
Minik kuş mutlaka bekleyecektir annesi🙏🏻. Ama dra şaşırdım neden sancı baskilayici ilaç vermedi ki ? Risk düşük demek ki bilemedim. Arkadaşım 25 30 sancida bile hemen başladı. Açıkçası ben de aldım Adalat. Kızlarda da kullanmıştım. Eğer kasılmalarım siklasirsa hemen alırım riske atmam. Sen bir dra sorsan ?

Geçmiş olsunn,vaktinde zamanında sağlıkla gelsinn🙏🏻 benim kasılmalarım 22. Haftadan beri varr yalancı kasılmalar diye pek önemsemiyorum doktorda öle söylüyor. sizde sıklığımı arttı ,şiddeti mi arttı nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
Teşekkür ederim inşallah hepimizinki 🙏. Normalde benim temizlik yapınca ya da yürüyünce ayakta durunca oluyordu onları önemsemiyordum. Bu sancılar da aynı aslında şiddetinde çok büyük bir fark yok ama sıklaştı karnım sertleşiyor ve regl ağrısı gibi çok kısa süreli ağrı girip çıkıyor. Normalde günde 3-4 kez olurken akşam 1 saat içerisinde 3-4 kez tekrarladı ve beni endişendiren nokta bütün gün yatıp hiçbir şey yapmadığımda da yaşamam oldu. Bir iki gün ev işi yapmadan sadece yatarak geçirdim o zaman da olması kafama takıldı. Ama asıl doktora gitme sebebim hareketlerini az hissediyordum o yüzden gittim, onun sancı ile ilgisi de yokmuş gerçi ters dönmüş kordon yanına gelmiş biraz sıkışmış :)

Back
X