- 24 Eylül 2024
- 405
- 487
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.581
Bende de oluyordu. Doktor rahim agzini olcup normal demisti. Suruntu ve idrarda enfeksiyon da temiz cikmisti. O yuzden buyume agrisi demisti bana doktor.Kızlar merhabalar, 29+3 olduk bugün. Size bişe sorucam aranızda yaşayan var mıdır? Tam olarak nasıl tarif edicem bilmiyorumda. Karnımın alt kısmı üst genital bölge de ağrı yaşayan oldu mı hiç. Ne var orda diye düşünüyorum kemik vardır yani başka bişe yok. Dün geceden beri hafif bi ağrım var şiddetli değil ama hafif şekilde bir ağrı. orda ağrı yaşayan var mı normal midir?
Olabilir, bazen hiçbir belirti vermeyebilir sen pazartesi bir idrar testi ver en azından yoksa da için rahatlasın.İdrar yaparken herhangi bir rahatsızlığım olmuyo yine de olabilir mi enfeksiyon
Tamam teşekkür ederim, hatta bugün gidip acilde vereyim. 10 gün olmuştu idrar testi vereli herhangi bir sıkıntı yoktu belki sonradan gelişmiştir.Olabilir, bazen hiçbir belirti vermeyebilir sen pazartesi bir idrar testi ver en azından yoksa da için rahatlasın.
Maalesef bu dönem enfeksiyona çok açık oluyoruz. Bol su içmeyi ihmal etmeTamam teşekkür ederim, hatta bugün gidip acilde vereyim. 10 gün olmuştu idrar testi vereli herhangi bir sıkıntı yoktu belki sonradan gelişmiştir.
Bende rahim boyu kısalığı var en son çarşamba günü doktor karından ölçümle 32 ölçtü. Vajinadan dürtmeyelim şimdi. Şekil bozukluğu açıklık yok normal yatmaya devam dedi. İnşallah büyüme ağrısıdır benimde.Bende de oluyordu. Doktor rahim agzini olcup normal demisti. Suruntu ve idrarda enfeksiyon da temiz cikmisti. O yuzden buyume agrisi demisti bana doktor.
Evet evet 3 litre içiyorum günde kesin. İhmal etmiyorum hiç.Maalesef bu dönem enfeksiyona çok açık oluyoruz. Bol su içmeyi ihmal etme
Ben takipli oldugum yere gideyim en iyisiEvet hamile olduğumuz için bişey vermiyorlar canım, benim olduğum yer vermedi ve ağlıyordum artık o derece kötüydüm
Aynen canım oraya git ve baya kötü olduğunu söyleBen takipli oldugum yere gideyim en iyisi
Bende de aynı canım + boğaz ağrısı ve yanması var.. Bol su, limon, pekmez falan geçirmeye çalışıyorum bendeKızlar günaydın, giremedim dün kadınlar gününüz kutlu olsun
Dünden beri çok halsizim, elimi kolumu kaldıracak dermanım yok, vucudumun her yeri ağrıyor. Bazen nefesim tıkanıyor öksürmeye başlıyorum. Cigerlerim ağrıyor sanki. Avuç iclerim ağrıyor, el bileklerim inanılmaz ağrıyor bir sey tutamıyorum. Ağrımayan bir yerim yok resmen. Hastaneye gitsem ilaç vesaire verirler mi acaba? İlaç almak da istemiyorum ama dayanacak durumda değilim artık.
Çok geçmiş olsun, gerçekten çok kötü oluyor bu dönemde. Yapılacaklar da kısıtlı olunca insan bir sey yaptırmaya da korkuyor. Umarım çabucak toparlarızBende de aynı canım + boğaz ağrısı ve yanması var.. Bol su, limon, pekmez falan geçirmeye çalışıyorum bende
İnşallahÇok geçmiş olsun, gerçekten çok kötü oluyor bu dönemde. Yapılacaklar da kısıtlı olunca insan bir sey yaptırmaya da korkuyor. Umarım çabucak toparlarız
Geçmiş olsun canım, serum alman faydalı olur benceKızlar günaydın, giremedim dün kadınlar gününüz kutlu olsun
Dünden beri çok halsizim, elimi kolumu kaldıracak dermanım yok, vucudumun her yeri ağrıyor. Bazen nefesim tıkanıyor öksürmeye başlıyorum. Cigerlerim ağrıyor sanki. Avuç iclerim ağrıyor, el bileklerim inanılmaz ağrıyor bir sey tutamıyorum. Ağrımayan bir yerim yok resmen. Hastaneye gitsem ilaç vesaire verirler mi acaba? İlaç almak da istemiyorum ama dayanacak durumda değilim artık.
Herkes hasta, bir noktadan sonra direnemedik biz de.İnşallahüşüttüm galiba hava ısındı diye kısa kollu gezindim evin içinde… Geçsin diye Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum bendee mağlum ilaç vs kullanamıyoruz..
Çok teşekkür ederim canim, yarın doktor randevum var bebisi göreceğim oradan çıktıktan sonra da kendim için gideceğimGeçmiş olsun canım, serum alman faydalı olur bence
Çok şiddetli ve geçmeyen olmadığı sürece normal diyorlar ama yine de ihmal etme doktoruna da danışmak içini rahatlatır.Benim de bugün öğlenden beri sol kasığımda ağrı var. Ara ara ama hafif hissediyorum. Bayadır ağrımıyordu ya rahattım. Normal diye umuyorum
Bu gidişle tüm hastalardan şikayet yiyecekler zaten canım gaziantep şehir hastanesiKız valla her gün deli oluyorum sen anlattıkça en son gelip doktorları da haşlayıp seni oradan alıcam. Valla hangi hastane merak ettim şikayetlerini sağlık bakanlığına bildir mutlaka
Kan falan olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum ama canım özele gidiyorsan Bi doktora sorar mısın enfeksiyon olmuş olabilir benden de geçen haftalarda Hem kan hem yeşil akıntı gelmişti ama tekrarı olmadı sanada çok geçmiş olsunMerhabalar haziran anneleri grubundayım. Öncelikle çok geçmiş olsun sağ salim zamanında kucağınıza alırsınız bebeğiniz inşallah. Siz de serklajlıydınız sanırım ben iki hafta önce 22 haftalıkken çok acil bir şekilde serklaj oldum. İlaç kullanıyorum hem enfeksiyon için hem de kasılma olmasın diye bugün koyu sarı akıntım oldu korktum biraz size sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?