Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Bende de oluyordu. Doktor rahim agzini olcup normal demisti. Suruntu ve idrarda enfeksiyon da temiz cikmisti. O yuzden buyume agrisi demisti bana doktor.

Olabilir, bazen hiçbir belirti vermeyebilir sen pazartesi bir idrar testi ver en azından yoksa da için rahatlasın.
Tamam teşekkür ederim, hatta bugün gidip acilde vereyim. 10 gün olmuştu idrar testi vereli herhangi bir sıkıntı yoktu belki sonradan gelişmiştir.

Bende de oluyordu. Doktor rahim agzini olcup normal demisti. Suruntu ve idrarda enfeksiyon da temiz cikmisti. O yuzden buyume agrisi demisti bana doktor.
Bende rahim boyu kısalığı var en son çarşamba günü doktor karından ölçümle 32 ölçtü. Vajinadan dürtmeyelim şimdi. Şekil bozukluğu açıklık yok normal yatmaya devam dedi. İnşallah büyüme ağrısıdır benimde.

Bende de aynı canım + boğaz ağrısı ve yanması var.. Bol su, limon, pekmez falan geçirmeye çalışıyorum bende

Bende de aynı canım + boğaz ağrısı ve yanması var.. Bol su, limon, pekmez falan geçirmeye çalışıyorum bende
Çok geçmiş olsun, gerçekten çok kötü oluyor bu dönemde. Yapılacaklar da kısıtlı olunca insan bir sey yaptırmaya da korkuyor. Umarım çabucak toparlarız

Çok geçmiş olsun, gerçekten çok kötü oluyor bu dönemde. Yapılacaklar da kısıtlı olunca insan bir sey yaptırmaya da korkuyor. Umarım çabucak toparlarız
İnşallahüşüttüm galiba hava ısındı diye kısa kollu gezindim evin içinde… Geçsin diye Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum bendee mağlum ilaç vs kullanamıyoruz..

Geçmiş olsun canım, serum alman faydalı olur bence

Benim de bugün öğlenden beri sol kasığımda ağrı var. Ara ara ama hafif hissediyorum. Bayadır ağrımıyordu ya rahattım. Normal diye umuyorum

İnşallahüşüttüm galiba hava ısındı diye kısa kollu gezindim evin içinde… Geçsin diye Bol bol c vitamini almaya çalışıyorum bendee mağlum ilaç vs kullanamıyoruz..
Herkes hasta, bir noktadan sonra direnemedik biz de. çabucak geçsin inşallah hepimizin
dayanacak gücüm yok, gogsumde taş var sanki nefes alamıyorum.
Bol sıvı tüketip meyve yiyelim

Benim de bugün öğlenden beri sol kasığımda ağrı var. Ara ara ama hafif hissediyorum. Bayadır ağrımıyordu ya rahattım. Normal diye umuyorum
Çok şiddetli ve geçmeyen olmadığı sürece normal diyorlar ama yine de ihmal etme doktoruna da danışmak içini rahatlatır.

Kız valla her gün deli oluyorum sen anlattıkça en son gelip doktorları da haşlayıp seni oradan alıcam. Valla hangi hastane merak ettim şikayetlerini sağlık bakanlığına bildir mutlaka
Bu gidişle tüm hastalardan şikayet yiyecekler zaten canım gaziantep şehir hastanesi

Kan falan olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum ama canım özele gidiyorsan Bi doktora sorar mısın enfeksiyon olmuş olabilir benden de geçen haftalarda Hem kan hem yeşil akıntı gelmişti ama tekrarı olmadı sanada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…