- 7 Ocak 2024
- 1.160
- 364
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.601
Bende kıyafete başlıcam da yavaştan hangi marka aldınız veya internetten aldıysanız hangi siteden ? Çarşıda dolaşınca hiç güzel birşey bulamıyorum maalesef.. Birde hangi bedenden kaçar kıyafet aldınızGüzel annişler, iyi pazarlar biz bugün 31 hafta olduk . Çamaşır yıkamaya devam ediyoruz.ütüleri de haftaya yayarım artık. 60 lı günlere geri sayım düştü çok heyecan
Ben genelde temel seyleri buradan aldim, %100 pamuklu urunleri cok kaliteli.Bende kıyafete başlıcam da yavaştan hangi marka aldınız veya internetten aldıysanız hangi siteden ? Çarşıda dolaşınca hiç güzel birşey bulamıyorum maalesef.. Birde hangi bedenden kaçar kıyafet aldınız
Evet doktorum yarın gelmemi istedi. Anladım enfeksiyon da serkaljda çok büyük risk demişti doktorum. Çok sağ olun hepimiz sağ salim zamanında kucağımıza alırız inşallahKan falan olmadığı sürece sıkıntı değil diye biliyorum ama canım özele gidiyorsan Bi doktora sorar mısın enfeksiyon olmuş olabilir benden de geçen haftalarda Hem kan hem yeşil akıntı gelmişti ama tekrarı olmadı sanada çok geçmiş olsun
Aldım fileden canım bugün mayaladım hatta :)
H&M setlerden aldım alt ayrı üstü ayrı.Bende kıyafete başlıcam da yavaştan hangi marka aldınız veya internetten aldıysanız hangi siteden ? Çarşıda dolaşınca hiç güzel birşey bulamıyorum maalesef.. Birde hangi bedenden kaçar kıyafet aldınız
Evet en büyük düşman enfeksiyon çok dikkat etmek lazımEvet doktorum yarın gelmemi istedi. Anladım enfeksiyon da serkaljda çok büyük risk demişti doktorum. Çok sağ olun hepimiz sağ salim zamanında kucağımıza alırız inşallah
Oh şifa olsun Doğa kıza afiyet olsunAldım fileden canım bugün mayaladım hatta :)
Antibiyotiği bıraktırmadı daha doktorum perşembe günü kan verdim sorun yoktu. Antibiyotiğe rağmen enfeksiyon olur mu bilmiyorumEvet en büyük düşman enfeksiyon çok dikkat etmek lazım
Sağ ol canımOh şifa olsun Doğa kıza afiyet olsun
Afiyet olsun canimmSağ ol canımdaha açıp bakamadım nasıl olduğuna, dolaba attım yarın bakıcam tadına
Yavaş yavaş aciliyorum 3. trimesterin baslarında ilk zamanlar ağır yaşamlara dönüyordu hayatım bir süpürge yemek te şuan oruca rağmen enerjiğim açıldım epey.Ayy kızlar biraz temizlik bir kaç çeşit yemek yaptım bittim resmenSiz de böyle misiniz? Yoksa ben ekstra mi agirlastim kilodan felan
Aramızda 10 gün var umarım ben de daha enerjik olurum.Yavaş yavaş aciliyorum 3. trimesterin baslarında ilk zamanlar ağır yaşamlara dönüyordu hayatım bir süpürge yemek te şuan oruca rağmen enerjiğim açıldım epey.
Vücut adapte oluyor, oluruz oluruz son ay hele aşırı enerjik oluyor insan. Zaman şu gibi geçti şaka gibiAramızda 10 gün var umarım ben de daha enerjik olurum.İzne de son iki hafta
Bence kilodan degil kuzu bende birkac gune kadar hoppa hoppa gez toz egil kalltm ama yeni yeni egilemiyorum zorlaniyorum sirtimda agri var ve karnimin surekli gergin olmasi cidden canmi skıyor sanki hep gaz var idrar var vs aaaa 27.haftada boyle olduysam yandk yandkAyy kızlar biraz temizlik bir kaç çeşit yemek yaptım bittim resmenSiz de böyle misiniz? Yoksa ben ekstra mi agirlastim kilodan felan
Antibiyotik kullanıyorsan olmaz sanmıyorum bana vermemişti antibiyotikAntibiyotiği bıraktırmadı daha doktorum perşembe günü kan verdim sorun yoktu. Antibiyotiğe rağmen enfeksiyon olur mu bilmiyorum
Şimdilik sıkıntı yok canım yola devam minik paşa akıllı durursa İnş ultrason yine yapılmadı yarın kesin bakarlar
Peki mesela ortalama kaç tane, çocuğu olan çoğu tanıdığım Yenidoğanlar 1 ay anca giyiliyor sonra 3-6 aylıklara geçiliyor diyor bilemedim az alıp açıkta kalmayım daH&M setlerden aldım alt ayrı üstü ayrı.
E bebek zıbınlardan aldık.
Hastane çekimi için yeni doğan set aldık battaniyeli falan.
Next babynin 3 lü ayaklı setleri var onlardan aldık.
Cartersden yine zıbın falan aldık. Buralara bakabilirsiniz. Sentetik olmamasına pamuk organik olmasına dikkat ettim . Naylon içerikliler cidden çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?