Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
yorucu olmuştur tabii her ne kadar uçakla olsa bile sürekli koşturma halinde olursun
Neyse güzel bir anı olmuştur sana
Çok sevindim beğenmene ,afiyet olsun

Diğer servislerde böyle mi bilmiyorum ama bu servis böyle gerçi diğer servisde öyleydi dün doktor vardı tek beni çağırmadı ultrasona

Diğer servislerde böyle mi bilmiyorum ama bu servis böyle gerçi diğer servisde öyleydi dün doktor vardı tek beni çağırmadı ultrasona
Bugün pazar hiç gelmezler,yarın gelirler muhtemelen ,yani inşallah
Aman sen ve bebeğin iyi olunda ,en önemlisi bu
Hastanede yatmasan evde kendini yorardin belki

Kizlar ben tekmeleri karnimin altinda hissetmeye basladim kasiklarim biraz uzerinde normal mi acaba???
Normal canım ben çoğu zaman kasık bölgemde hissediyorum benim kızçe asla yukarılara çıkmıyor belkide bu yüzden çok şükür hiç mide sorunu yaşamadım. Çok nadir göbek deliği çevresinde hareket hissediyorum, en son kontrole gittiğimde kafası doğum kanalı girişindeydi oralarda takılmayı seviyor her şey yolunda çok şükür

Bugün pazar hiç gelmezler,yarın gelirler muhtemelen ,yani inşallah
Aman sen ve bebeğin iyi olunda ,en önemlisi bu
Hastanede yatmasan evde kendini yorardin belki
Doktor burda da daha o da ultrasona başlamadı aynen evde olsam illa kalkıyorum oğlum için ancak yanımızda biri olmalı

Çok geçmiş olsun kuzum acayip salgın var ilerlemeden görün bence bi doktora serum falan takarlar rahatlarsın inşallah

Doktor burda da daha o da ultrasona başlamadı aynen evde olsam illa kalkıyorum oğlum için ancak yanımızda biri olmalı
Kız valla her gün deli oluyorum sen anlattıkça en son gelip doktorları da haşlayıp seni oradan alıcam. Valla hangi hastane merak ettim şikayetlerini sağlık bakanlığına bildir mutlaka

Bende gobek delihi cevresinde hissederdim ama iki gundur asagilarda carsambayi beklicem artik ozaman gorucem...cok sukur canim Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin

Merhabalar haziran anneleri grubundayım. Öncelikle çok geçmiş olsun sağ salim zamanında kucağınıza alırsınız bebeğiniz inşallah. Siz de serklajlıydınız sanırım ben iki hafta önce 22 haftalıkken çok acil bir şekilde serklaj oldum. İlaç kullanıyorum hem enfeksiyon için hem de kasılma olmasın diye bugün koyu sarı akıntım oldu korktum biraz size sormak istedim.

Canım acil de bişey yapmadılar bana ama normal polikliniğe gittiğim de antibiyotik felan vermişlerdi öyle iyi olmuştum bence sende git

Bence hamilelik 6 ay olmalı ya 6 dan sonrası fazla

Kızlar merhabalar, 29+3 olduk bugün. Size bişe sorucam aranızda yaşayan var mıdır? Tam olarak nasıl tarif edicem bilmiyorumda. Karnımın alt kısmı üst genital bölge de ağrı yaşayan oldu mı hiç. Ne var orda diye düşünüyorum kemik vardır yani başka bişe yok. Dün geceden beri hafif bi ağrım var şiddetli değil ama hafif şekilde bir ağrı. orda ağrı yaşayan var mı normal midir?

Tabi tabi kafana göre olmaz
C vitamini falan yüklen, iyice ilerlemeden gitsin , boğazım kötü dediğimde bana böyle demişti
Bol c vitamini ye diye
Portakal mandalin vs
Tabii seker yoksa
Ihlamur zencefil limon yaptım onu içiyorum, portakal da yiyeyim sonra. Canim hiçbir şey istemiyor kahvaltı yapamadım daha yok seker normal çıkmıştı cok sukur

Haber et arkadaşım gelirlerse
Bence hamilelik 6 ay olmalı ya 6 dan sonrası fazla
artık çorabımı giyerken zorlanmaya başladım , eğilip bisey aldığımda nefes nefeseyim
Ve daha 2 ay var gitgide level zorlaşıyor

Canım acil de bişey yapmadılar bana ama normal polikliniğe gittiğim de antibiyotik felan vermişlerdi öyle iyi olmuştum bence sende git
Gebe oldugumuz icin mi acil müdahale etmiyor acaba? Kendi doktorumun oldugu hastaneye gitsem de doktorum yoktur büyük ihtimalle ama ararlar diye düşünüyorum en kötü ihtimalle.

Devamlı ise enfeksiyon olabilir.

Bende gobek delihi cevresinde hissederdim ama iki gundur asagilarda carsambayi beklicem artik ozaman gorucem...cok sukur canim Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin
Bende bazen baya aşağıda hissediyorum resmen genital bölgemde kıpırdanıyor doktora sordum çok aşağıda hissediyorum bazen diye hiçbir sorun yok pozisyonu gayet iyi demişti.

Gebe oldugumuz icin mi acil müdahale etmiyor acaba? Kendi doktorumun oldugu hastaneye gitsem de doktorum yoktur büyük ihtimalle ama ararlar diye düşünüyorum en kötü ihtimalle.
Evet hamile olduğumuz için bişey vermiyorlar canım, benim olduğum yer vermedi ve ağlıyordum artık o derece kötüydüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…