- 19 Ocak 2016
- 4.840
- 4.952
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.541
Dün gece itibari ile aynenKizlar ben tekmeleri karnimin altinda hissetmeye basladim kasiklarim biraz uzerinde normal mi acaba???
Nedeni ne acaba??pozisyon mu degistirdiler?Dün gece itibari ile aynen
öyle görünüyor kontrolede 8 gün var tekmeler ya sol alt tarafta ya aşağıda anlamış değilimNedeni ne acaba??pozisyon mu degistirdiler?
Benim kontrol carsamba gunu cok merak ediyorum...Ayni benimde oyle bugun farkettimöyle görünüyor kontrolede 8 gün var tekmeler ya sol alt tarafta ya aşağıda anlamış değilim
2 gün önce baya göğsümün altında ayakları vardı
Nst girdiğimde kasılmam çıkmadı o nedenle doktorum yalancı sancı dedi. Doktorunuzu bilgilendirip, nstye girmeniz gerek. Geçmiş olsunSixFeetUnder sizin hissettiğiniz kasılmayı bende bugün hissettim. Karnım sürekli sertleşti henüz 28 haftalığım. Bu durum normal mi endişelendim.
Kesinlikle cok kullanisliBen de aldım bi tane mükk bir şey. Belden ayarlanıyor karın büyüdükçe ve rahat giyiliyor dar paça olmasına rağmen. Allah şunu akıl edenlerden razı olsun
Günaydın canım. Geçmiş olsun bence git. Eğer cigerlerinde ağrıyorsa ilerleme olmasın derim. Zaten gerekmezse vermezler ilaç. ŞifalarKızlar günaydın, giremedim dün kadınlar gününüz kutlu olsun
Dünden beri çok halsizim, elimi kolumu kaldıracak dermanım yok, vucudumun her yeri ağrıyor. Bazen nefesim tıkanıyor öksürmeye başlıyorum. Cigerlerim ağrıyor sanki. Avuç iclerim ağrıyor, el bileklerim inanılmaz ağrıyor bir sey tutamıyorum. Ağrımayan bir yerim yok resmen. Hastaneye gitsem ilaç vesaire verirler mi acaba? İlaç almak da istemiyorum ama dayanacak durumda değilim artık.
Geçmiş olsun, ilaç vermeseler bile serum verebilirler kendine gelirsin. Ilerlemesin en azındanKızlar günaydın, giremedim dün kadınlar gününüz kutlu olsun
Dünden beri çok halsizim, elimi kolumu kaldıracak dermanım yok, vucudumun her yeri ağrıyor. Bazen nefesim tıkanıyor öksürmeye başlıyorum. Cigerlerim ağrıyor sanki. Avuç iclerim ağrıyor, el bileklerim inanılmaz ağrıyor bir sey tutamıyorum. Ağrımayan bir yerim yok resmen. Hastaneye gitsem ilaç vesaire verirler mi acaba? İlaç almak da istemiyorum ama dayanacak durumda değilim artık.
Günaydın canım. Geçmiş olsun bence git. Eğer cigerlerinde ağrıyorsa ilerleme olmasın derim. Zaten gerekmezse vermezler ilaç. Şifalar
Geçmiş olsun, ilaç vermeseler bile serum verebilirler kendine gelirsin. Ilerlemesin en azından
Bir kere çok yemiştim bir de bebek toplamıştı bir yere aynı oldumSixFeetUnder sizin hissettiğiniz kasılmayı bende bugün hissettim. Karnım sürekli sertleşti henüz 28 haftalığım. Bu durum normal mi endişelendim.
Günaydın canım dinlenmeye çalış ya ben bu saatten sonra misafir falan çağırmam kendimize zor yemek hazırlıyorum.Günaydın dün sabahtan geceye kadar misafirlerim vardi kızımın doğum günü sebebiyle ailemizi iftara aldık ardından doğum günü kutladık ben yardım edilmesine rağmen çok fazla ayakta kaldım geceden beri vajinaya inanılmaz bı baskı ve batma hissi var belim sırtım bacaklarım çok fena dayak yemiş gibi siz siz olun tüm gün dinlenmeden sakın aynısını yapmayın kendinize hala devam ediyor şuan
Bende de gecen gece olduKizlar ben tekmeleri karnimin altinda hissetmeye basladim kasiklarim biraz uzerinde normal mi acaba???
Çok geçmiş olsun tatlımKızlar günaydın, giremedim dün kadınlar gününüz kutlu olsun
Çok teşekkür ederim, inşallahBende de gecen gece oldu
Çok korktum
Ama sonra pozisyonu normal oldu herhalde,yukarılara şimdi
Çok geçmiş olsun tatlım
Vitamin falan da kullanıyorsun dimi
İnşallah ilerlemeden geçer gider
Ah millet yardım etse yükünü alsa bile olmuyorGünaydın dün sabahtan geceye kadar misafirlerim vardi kızımın doğum günü sebebiyle ailemizi iftara aldık ardından doğum günü kutladık ben yardım edilmesine rağmen çok fazla ayakta kaldım geceden beri vajinaya inanılmaz bı baskı ve batma hissi var belim sırtım bacaklarım çok fena dayak yemiş gibi siz siz olun tüm gün dinlenmeden sakın aynısını yapmayın kendinize hala devam ediyor şuan
Tabi tabi kafana göre olmazÇok teşekkür ederim, inşallah
Doktorun verdiklerini kullanıyorum. Ekstra almadım kafama göre
Küçük pürüzler dışında gayet keyifli bir yolculuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?