Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Peki mesela ortalama kaç tane, çocuğu olan çoğu tanıdığım Yenidoğanlar 1 ay anca giyiliyor sonra 3-6 aylıklara geçiliyor diyor bilemedim az alıp açıkta kalmayım da

Peki mesela ortalama kaç tane, çocuğu olan çoğu tanıdığım Yenidoğanlar 1 ay anca giyiliyor sonra 3-6 aylıklara geçiliyor diyor bilemedim az alıp açıkta kalmayım da
Valla biz 2 tane 10 lu hastane çıkışı set aldık. E bebekte yenidoğan için ayrıca minik içlik vardı ondan aldık hastane çantasına konuyormus.
Yenidoğan olarak 6 tane e bebek zıbın aldık. 6 tane alt aldık ama çok küçük olmamasına dikkat ettim el kadar oluyor bazıları.
.4 tane askılı Tulum falan aldık 6 aylık ve 12 24 ay olarak şık bir şeyler.
İçi polarlı olmayan kapüşonlu ceketler aldım dışarı çıktığımızda giydirmek için 2 tane
Pamuk yelek aldık banyodan sonra giydirmeye.
Annemde pamuk bebek ipinden ceket ve yelek ördü yaz da olsa bebektir üşür giydirirsin dediler.
Pamuk içerikli uyku tulumu aldım.
Ayaklı zıbın carterslerden 6 aylık ve 12 18 ay olmak üzere 2 şer tane aldım.

Kızlar bende basur var çok acıyor artık ya böyle olan varmı? Bebişin bazı hareketlerin makatıma kadar vuruyor ve hemen tuvalete geliyorum sanki büyük tuvaletimi yapacak gibi, anlamıyorum artık bu ağrıları sancıları

Bende de basur var da arada dediğin gibi makatta hissediyorum ama acımıyor kabız olmamaya çalış Allah yardımcın olsun

Merhaba kızlar. Bende iştahsızlık başladı. 27 haftalığım. Üşütüyor muyum anlamıyorum, dikkat ediyorum aslında. Bazen mideme ağrı giriyor bazende kusacak gibi oluyorum. Çok keyifsizim. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda

Bende de oluyor canım, ben ilk günden beri prilam kullanıyorum, geçen 2 gün kullanmadım öğürme hislerim yine başladı sende Bi dene istersen

Bende de oluyor canım, ben ilk günden beri prilam kullanıyorum, geçen 2 gün kullanmadım öğürme hislerim yine başladı sende Bi dene istersen

Bendede var canim ama cok sukur agri yok magnezyumun fayda ettigini okudum bi yerde...benim korkum dogumdan sonra acaba nasil olucak...acima olunca ben kantaron yagi suruyorum pamukla biraz hafifliyo agrisi

Bendede var canim ama cok sukur agri yok magnezyumun fayda ettigini okudum bi yerde...benim korkum dogumdan sonra acaba nasil olucak...acima olunca ben kantaron yagi suruyorum pamukla biraz hafifliyo agrisi
Magnezyumda kullanıyorum aslında ama inşallah geçer, kabız olunca tekrarlıyor sanırım doktorum bişey önerir umarım

Sen şu virüsten kapmış olabilirsin canım ya, sirkeli su ile gargara yap oda mikropları öldürüyor, biran önce iyi olursun inşallah

Yiyebilirsen sarımsak bal limon karışımı yap bir tatlı kaşığı ye canım her gün taze yapman lazım . Bol su, buhar uygulaması, ıhlamur, c vitaminli meyvelerle iyileşirsin inşallah geçmiş olsun

Çok sağolun arkadaşlar ancak girip bakabildim daha siteye. Daha ancak iyileştim çok şükür. Baya süründürdü ama çok şükür iyiyim

Sağol canım, kabızlık da var doktora söyleyecem ona göre bişey versin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kayısı incir ıspanak kabak bu tür şeyleri çok tüket canım dikkat et ıkınmak sana zarar verir ilaç yazsın duphaloc şurup iyi geliyor

Kayısı incir ıspanak kabak bu tür şeyleri çok tüket canım dikkat et ıkınmak sana zarar verir ilaç yazsın duphaloc şurup iyi geliyor
Bende hiç şurup içemiyorum canım ya direk midem bulanıyor kayısı yemeye başlayacam, ıkınırken kan geliyor zaten çok korkuyorum, öksürsem bile geliyor

Teşekkür ederim hemen hemen aynı sayılarda, başlangıçta çok doldurmaya gerek yok bencede zamanla alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…